UiPath introduceert nieuwe MuleSoft gecertificeerde connector

UiPath

UIpath kondigt vandaag aan deel te nemen aan het MuleSoft Technology Partner Program met een door MuleSoft gecertificeerde connector voor het UiPath Platform. Door MuleSoft gecertificeerde connectors worden ontwikkeld door partners en de gemeenschap van developers van MuleSoft. De door MuleSoft geteste en goedgekeurde connectors worden aangeboden via een online marktplaats Anypoint Exchange. De connector van UiPath vereenvoudigt de integratie met het UiPath Platform. Organisaties kunnen nu uiteenlopende integratiebenaderingen standaardiseren om op simpele wijze automatiseringstoepassingen te ontwikkelen die flexibele en schaalbare ondersteuning bieden voor uiterst complexe bedrijfsprocessen.

Organisaties die de integratiesoftware van MuleSoft met het UiPath Platform combineren kunnen daarmee ondersteuning bieden voor meer automatiseringsscenario’s. Deze geïntegreerde aanpak vereenvoudigt het opvragen van informatie vanuit losstaande toepassingen en de integratie van softwarerobots met het lokale software-ecosysteem. Vooraf ingeplande acties, zoals wijzigingen van klantgegevens in een customer relationship management (CRM)-systeem, kunnen nu bijvoorbeeld een softwarerobot activeren om een specifieke zakelijke workflow uit te voeren.

UiPath is van oudsher een open platform”, zegt Dhruv Asher, senior vice president Business Development & Product Alliances bij UiPath. “Onze samenwerking met MuleSoft biedt organisaties meer keuzemogelijkheden in hun automatiseringstraject en benadrukt onze voortdurende investeringen in het Salesforce ecosysteem.”

Diverse toonaangevende leveranciers van zakelijke software nemen deel aan het MuleSoft Technology Partner Program. Zij houden zich bezig met uiteenlopende toepassingsgebieden, zoals CRM, enterprise resource planning (ERP), marketingautomatisering en human capital management (HCM) en zijn actief in verschillende markten, zoals financiële dienstverlening, gezondheidszorg, retail, media en telecommunicatie. Het gebruik van MuleSoft helpt deze technologiepartners aan verbeterde snelheid, flexibiliteit en efficiëntie door alle mogelijke IT-activa (data, bots en applicaties) te transformeren tot herbruikbare bouwstenen voor het opschalen en versnellen van hun werkzaamheden.

Meer informatie over de door MuleSoft gecertificeerde connector voor UiPath is te vinden op https://www.mulesoft.com/exchange/com.mulesoft.connectors/mule4-uipath-connector/


Gebruikers van UiPath kunnen hier meer te weten komen over hoe ze data uit losstaande applicaties en systemen sneller kunnen integreren en complete workflows efficiënter kunnen automatiseren met de integratiesoftware van MuleSoft.