Trust levert driejarige B2B-garantie

circulaire-IT_Trust-TM-201-muis-300x300

Trust gaat 3 jaar garantie leveren op alle exclusieve B2B-producten, waaronder de nieuwe TM-201 muis.

Met de nieuwe garantie wil Tust het vertrouwen in de hoge kwaliteit van haar producten benadrukken. De garantie geldt niet alleen voor bestaande producten in het exclusieve B2B-assortiment, maar ook voor de nieuwe, meer milieuvriendelijke opties.

Een daarvan is de nieuwe TM-201 compacte draadloze muis, de opvolger van de bestaande draadloze muis op instapniveau: de TM-200. Deze duurzame muis benadrukt volgens Trust de overstap naar milieuvriendelijkere producten: een voordeel voor de klant, de planeet en het bedrijf. De TM-201 is gemaakt van 83% gerecycled plastic en verpakt in een volledig plasticvrije FSC®-gecertificeerde verpakking. Om productiever en milieuvriendelijker te kunnen werken, is hij ook voorzien van een energiezuinige chipset, een aan/uit-schakelaar voor extra energiebesparing en een extra lange batterijlevensduur van maximaal 12 maanden.

Overige kenmerken

  • Veelzijdig ontwerp voor zowel links- als rechtshandig gebruik
  • Makkelijk op te bergen micro-USB ontvanger, zodat de muis eenvoudig is mee te nemen en op te ruimen
  • Stille muisknoppen om de gebruiker of zijn omgeving niet te storen
  • Snelheidskeuzeknop (800-1600 DPI) voor nauwkeurige en precieze cursorbewegingen
  • Plug-and-play mogelijkheid, geen installatie nodig
  • Verkrijgbaar in zwart en verpakt in een geminimaliseerde, gemakkelijk te openen verpakking
  • De TM-201 is nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van €10,99 en is een nieuw betaalbaar duurzaam product in het B2B-assortiment van Trust.

Het volledige aanbod van producten met 3 jaar garantie bestaat uit de volgende modellen: TM-101, TM-201, TK-150, TKM-250, TKM-350, HS-200, HS-250, TW-200, TW-250, TW-350.

 

(dit artikel verscheen eerder op Circulaire-IT.nl

Meer over
Lees ook
Duurzame transformatie: Crayon en IBM behalen eerste Envizi overwinning in Benelux

Duurzame transformatie: Crayon en IBM behalen eerste Envizi overwinning in Benelux

Crayon en IBM hebben samen de eerste IBM ESG Envizi opdracht in de Benelux binnengehaald bij een groot internationaal netwerk van accountants-, belasting-, consulting- en consultansykantoren die professionele diensten leveren.

Verizon Connect breidt Reveal EV Platform uit naar Europa

Verizon Connect breidt Reveal EV Platform uit naar Europa

Verizon Connect kondigt de Europese uitbreiding van Reveal EV-mogelijkheden aan en de nieuwe Electric Vehicle Suitablility Tool. Deze tool laat klanten zien hoe ze geld besparen en tegelijkertijd hun duurzaamheidsdoelstellingen behalen door het overstappen op elektrische voertuigen (EV).

Nilörn tekent samenwerkingsovereenkomst met Worldfavor

Nilörn tekent samenwerkingsovereenkomst met Worldfavor

Nilörn heeft recent een samenwerkingsovereenkomst getekend met Worldfavor, een bedrijf dat zich volledig inzet voor duurzame transformatie van bedrijven. Dit partnership is bedoeld om Nilörn’s digitale platform, Nilörn:CONNECT, compleet te maken. Dit zal het aanbod aan klanten verbeteren en de reis naar het ‘Digital Product Passport’ beter onderst1