Synology lanceert M.2 NVMe-SSD’s met hogere capaciteit en 10/25GbE-netwerkkaarten

Synology_300200

Synology Inc. presenteert twee toevoegingen aan de M.2 NVMe-SSD-serie van enterpriseklasse voor SSD-caching en de 10/25GbE-netwerkkaarten van de nieuwste generatie. Deze toevoegingen leiden tot een verdere verbetering van de opslag- en netwerkprestaties van Synology’s opslagoplossingen.
 
De nieuwe 800GB-modellen van de SNV3400 M.2 2280 en SNV3500 M.2 22110 NVMe SSD-lijnen stellen gebruikers met grotere gegevensverzamelingen in staat om meer gegevens te cachen, waardoor de prestaties van HDD-based arrays hoger en gelijkmatiger worden.
 
De 10GbE SFP+ E10G21-F2 met twee poorten vult het bestaande assortiment van snelle netwerkinterfacekaarten aan, terwijl de 25GbE SFP28 E25G21-F2 klanten nog snellere 25GbE-verbindingsopties biedt.
 
“Onze nieuwste NAS-modellen zijn uitstekend uit te breiden, zodat ze voldoen aan de toekomstige behoeften van klanten op het gebied van opslag, caching en connectiviteit,” vertelt Peggy Weng, Synology Product Manager. “Met deze nieuwste releases bouwen we verder op dat fundament om een robuust ecosysteem van first-party opslag- en netwerkopties te kunnen bieden.”
 

Ondersteuning voor grotere SSD-cachetoepassingen

“Om in te spelen op de groeiende behoefte aan kosteneffectieve, maar krachtige opslagoplossingen met een hoge capaciteit, hebben we vorig jaar onze M.2 NVMe SSD’s geïntroduceerd. Deze zijn specifiek gericht op cachegebruik,” vertelt Julien Chen, Product Manager bij Synology. “Onze schijven van enterpriseklasse werden positief beoordeeld vanwege hun betrouwbare prestaties en naadloze integratie met onze productreeks.”
 
“De twee nieuwe modellen die vandaag zijn aangekondigd, bieden een hogere capaciteit. Zo kunnen gebruikers met grotere hoeveelheden veelgebruikte gegevens genieten van de voordelen van de NVMe SSD-cache om de outputprestaties van een HDD-array op een bijzonder kosteneffectieve manier te optimaliseren,” aldus Julien Chen.
 
De SSD uit de Synology SNV3000-serie is ontworpen voor de ondersteuning van zware cachetoepassingen waarbij gegevensintegriteit van essentieel belang is, zoals virtualisatie, databaseopslag met een hoog verkeersvolume en AI- en HPC-projecten.
 
Met meer dan 205.000/40.000 willekeurige lees-/schrijf-IOPS in maximaal 4K(1) en een levensduur van 500 TBW(2) levert de SNV3000-serie consequent snelle caching en een effectieve vermindering van de latentie in allerlei scenario’s, van postproductie van multimedia tot databasetoepassingen.
 
Volledige integratie met DiskStation Manager (DSM) van Synology maakt een levensduuranalyse van elke eenheid van de SNV3000-serie mogelijk op basis van de echte werkbelasting.(3) Tijdige meldingen wanneer vervanging wordt aanbevolen, helpen gebruikers om de levensduur van iedere schijf optimaal te benutten.
 

Meer bandbreedte voor multi-user data-intensieve toepassingen

“Nu steeds meer bedrijven afhankelijk zijn van data-intensieve toepassingen, zien we dat er constant behoefte is aan systemen die een hogere gegevensdoorvoersnelheid aankunnen,” vertelt Peggy Weng. “Daarom voegen we 25GbE-netwerkinterfacekaarten toe aan ons productassortiment.”
 
De E10G21-F2 en de E25G21-F2 verhogen de doorvoersnelheid en prestaties van compatibele Synology-systemen bij bandbreedte-intensieve taken, zoals decentrale gegevensverwerking, AI of big data-toepassingen, het back-uppen van een groot aantal apparaten of ondersteuning van meer gebruikers tegelijk voor gecentraliseerde bestands- of blokopslagtoepassingen.
 
De E25G21-F2 is backwards-compatible met 10GbE SFP+-apparatuur, waardoor de installatie- en implementatiekosten in hybride netwerken lager zijn.
 

Beschikbaarheid

De E10G21-F2, E25G21-F2, SNV3400-800G en SNV3500-800G zijn per direct verkrijgbaar bij Synology-verkopers wereldwijd.
 
Noten
(1) De prestaties zijn gemeten met behulp van FIO op Linux met een wachtrijdiepte van 256 (4 KB = 4.096 bytes)
(2) De levensduur is berekend op basis van een JESD219A enterprise workload
(3) Vereiste DSM-versie: 6.2.3-25426 of een recentere versie
(4) 5 jaar of op basis van SSD S.M.A.R.T.-indicatoren (weergegeven in DSM > Opslagbeheer), naargelang wat eerder is
Meer over
Lees ook
Wefabricate legt basis voor groei met GROW with SAP

Wefabricate legt basis voor groei met GROW with SAP

Hoe zorg je als snelgroeiende scale-up met een aantal zelfstandig opererende bedrijfsonderdelen voor inzicht, soepele operationele processen en goede schaalbaarheid? De maakindustrie-innovators van Wefabricate vonden het antwoord in de overstap naar SAP S/4HANA in de public cloud als toekomstvast ERP-platform voor verdere groei, via het GROW with1

SAP en Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team slaan de handen ineen

SAP en Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team slaan de handen ineen

SAP SE kondigt een meerjarige samenwerking aan met het Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team. Als officiële partner werkt SAP vanaf 2024 samen met het Formule 1-team om de operationele efficiëntie te verhogen en nieuwe gegevensinzichten te ontsluiten. SAP S/4HANA Cloud, private edition vormt de technologische basis voor een veilige en toekomstbe1

Pure Storage vereenvoudigt de dataweerbaarheid en maakt een uitgebreide service operations-ervaring mogelijk

Pure Storage vereenvoudigt de dataweerbaarheid en maakt een uitgebreide service operations-ervaring mogelijk

Nieuwe Disaster Recovery-as-a-Service-oplossing en schaalbare, op AI gebaseerde beheermogelijkheden voor veilige, duurzame en slimme bedrijfsoperaties.