Synology kondigt C2 Backup for Business aan

Synology-C2bfb2

 

Synology Inc. kondigt de lancering aan van Synology C2 Backup for Business, een cloudgebaseerde oplossing voor bedrijven om back-ups van Windows-apparaten en Microsoft 365-gegevens rechtstreeks naar Synology C2 te maken.

 
Centraliseer back-uptaken voor Microsoft-workloads
C2 Backup for Business ondersteunt bare-metal backup voor Windows-apparaten, waaronder Windows-pc's en -servers (inclusief Windows 7 SP1, Windows 10, Windows 11, Windows Server 2008 R2SP1, 2012, 2016, en 2019) en stelt gebruikers in staat om de essentiële diensten van Microsoft 365, waaronder Exchange-mail, te beschermen voor het geval gebruikers toegang tot deze gegevens nodig hebben en deze moeten herstellen in het geval van downtime. 
 
 
Naadloos herstel en intuïtief beheer
Het intuïtieve beheerportaal van C2 Backup for Business geeft IT-managers de mogelijkheid om de back-uptaken van werknemers efficiënter te beheren en back-upbeleidslijnen uit te rollen op basis van gebruikersvereisten, waardoor de werklast van IT-beheer drastisch wordt verminderd.
 
 
Gebruikers die geïnteresseerd zijn in de functies van C2 Backup for Business, kunnen het programma momenteel voor het einde van 2021 zonder creditcard 90 dagen gratis uitproberen. Kijk voor meer informatie op de officiële site.
 
Meer over
Lees ook
Arrow Electronics biedt volledige managed service voor Citrix ADC en Microsoft 365 cloudback-up

Arrow Electronics biedt volledige managed service voor Citrix ADC en Microsoft 365 cloudback-up

Wereldwijde technologieleverancier Arrow Electronics kondigt de lancering aan van een volledig beheerde dienst om klanten te helpen bij de uitdagingen die gepaard gaan met de levering en back-up van applicaties.

Synology introduceert nieuwe, veelzijdige RackStations

Synology introduceert nieuwe, veelzijdige RackStations

Synology introduceert de nieuwe RackStation RS2421+ en RS2421RP+ met 12 sleuven en de RackStation RS2821RP+ met 16 sleuven, geoptimaliseerd voor back-ups van grootschalige infrastructuren, bestandsserverfuncties op bedrijfsniveau en privécloudservices.