Synology introduceert DS1621+: ruime verdubbeling van prestaties

Synology_0-DS1621-_right-45-add

Synology Inc. heeft vandaag de DS1621+ gepresenteerd, de nieuwste generatie DiskStation NAS met 6 sleuven, ontworpen voor hoge prestaties op het gebied van gegevensopslag en -beheer. De DS1621+ is een compacte krachtpatser die content creators en bedrijven in staat stelt om probleemloos grote hoeveelheden gegevens op te slaan en te beschermen.
 
De nieuwe DS1621+ biedt:
  • 76% hogere snelheid in sequentieel schrijven tot wel 1,1 GB/s*
  • 174% hogere snelheid in willekeurig lezen 4KB met 110K IOPS*

Meer dan revolutionair

De DS1621+ is verreweg het krachtigste device uit de Plus-serie tot nu toe. De quad-core AMD Ryzen-processor beschikt over de geavanceerde Zen-architectuur voor een meer dan 2 keer zo groot verwerkingsvermogen.**
 
"Onze klanten vertrouwen meer dan ooit op de opslagoplossingen van Synology om belangrijke gegevens op te slaan en direct te gebruiken, zowel voor zakelijke als privétoepassingen," aldus Hewitt Lee, directeur van Synology Product Management Group. "De DS1621+ is ontworpen als een veelzijdige oplossing die contentmakers en -verzamelaars niet alleen een snelle, betrouwbare opslagoplossing met hoge capaciteit biedt, maar ook hun IT-activiteiten vereenvoudigt met probleemloze back-ups voor pc’s en virtuele machines."
 
De dual M.2 2280-sleuven maken NVMe SSD-caching mogelijk om de prestaties voor vaak geraadpleegde gegevens met een factor 20 of meer te verhogen. De DS1621+ ondersteunt ook een optionele 10GbE NIC*** om snellere netwerkomgevingen mogelijk te maken en meer gebruikers tegelijk toe te staan.
 

Opslag en bescherming van wereldklasse

De DS1621+ bevat 6 sleuven met de mogelijkheid om uit te breiden tot 16 sleuven via uitbreidingseenheden.**** Ondersteuning voor ECC-geheugen en functies voor gegevensintegriteit zijn ingebouwd in het besturingssysteem DiskStation Manager (DSM), wat betekent dat gegevens in goede handen zijn.
 

Gegevensbescherming op enterprise-niveau

DSM wordt geleverd met diverse oplossingen voor herstel en back-up in de meest voorkomende situaties. Snapshot Replication maakt inplanbare point-in-time-herstelpunten aan, waardoor onbedoelde bestandsbewerkingen en zelfs versleuteling door ransomware eenvoudig kunnen worden teruggedraaid.
 
Voor aanvullende bescherming op een externe locatie biedt Synology Hyper Backup eenvoudige, inplanbare bescherming om back-ups van uw gegevens te bewaren met een Synology NAS, Synology C2-cloudopslag en andere public cloud providers.
 
De DS1621+ kan ook worden ingezet om gegevens uit andere bronnen te beschermen. Active Backup for Business maakt gecentraliseerde back-ups vanaf externe systemen mogelijk, zoals pc’s, virtuele machines en Google G Suite- en Microsoft 365-SaaS.
 

Eindeloze mogelijkheden gegevensbeheer

Een Synology NAS heeft meer te bieden dan alleen opslag. Gebruikers genieten van eindeloze mogelijkheden voor gegevensbeheer met de toepassingen van DSM.
 
Synology Drive transformeert de DS1621+ in een privécloud, zonder terugkerende kosten. Deel uw gegevens tussen verschillende LAN-omgevingen, meerdere locaties en intelliversioning, waarmee gebruikers terug in de tijd kunnen gaan om oudere bestandsversies te herstellen. Er zijn clients beschikbaar voor mobiel, desktop, web en andere Synology NAS-systemen, waardoor gebruikers meerdere manieren hebben om hun gegevens te raadplegen.
 
Catalogiseer foto’s en video’s op nieuwe manieren met Synology Moments. Moments gebruikt algoritmes op basis van automatisch leren, gezichtsherkenning en geotag-informatie om foto’s automatisch te groeperen op persoon, locatie en onderwerp. De oplossing is ontwikkeld met het oog op samenwerking: gebruikers kunnen foto’s zelf bewerken of ze met anderen delen en gezamenlijk bewerken. De bijbehorende mobiele app is ideaal om foto’s en video’s probleemloos te back-uppen vanaf uw mobiele apparaten.
 

Beschikbaarheid

De DS1621+ is vanaf vandaag wereldwijd verkrijgbaar bij verkopers en partners van Synology, met een optionele garantie tot 5 jaar.*****
 
* De prestaties zijn behaald in het Synology-laboratorium met geoptimaliseerde configuratie- en netwerkinstellingen. De werkelijke prestaties kunnen variëren, afhankelijk van de omgeving. Vergelijking uitgevoerd met de DS1618+ met 6 sleuven van de vorige generatie. Raadpleeg voor meer informatie over de testinstellingen hier de prestatiepagina van Synology.
 
** Verbetering van de processorprestaties vergeleken met de Intel Atom®-processor C3538.
 
*** Compatibele NIC’s zijn onder andere de E10G17-F2, E10G18-T2, E10G18-T1. Raadpleeg de compatibiliteitslijst voor de meest recente compatibele apparaten.
 
****Ondersteunt LFF-schijven (3,5"") of SFF (2,5"") SATA-schijven. Zie de compatibiliteitslijst van Synology voor de compatibiliteit van schijven. De capaciteit van de DS1621+ kan worden vergroot met twee Synology DX517-uitbreidingseenheden, afzonderlijk verkocht.
 
*****DS1621+ wordt geleverd met een 3-jarige beperkte hardwaregarantie, die kan worden verlengd tot 5 jaar met de optionele EW201-bundel, een add-on voor een 2-jarige uitgebreide garantieservice.
Lees ook
Synology presenteert de zeer compacte RackStation RS1221+ en RS1221RP+

Synology presenteert de zeer compacte RackStation RS1221+ en RS1221RP+

Synology Inc. heeft de RackStation RS1221+ en RS1221RP+ (met redundante voeding) gepresenteerd, rackgemonteerde 2U-opslagservers met 8 sleuven. Deze servers zijn ontwikkeld om hoge prestaties te leveren in een compact formaat.

Over het hoe en waarom van Data Integriteit

Over het hoe en waarom van Data Integriteit

De hoeveelheid data die in organisaties omgaat is de laatste jaren enorm toegenomen en dat zal alleen maar groeien. Steeds meer bedrijven zien de toegevoegde waarde van al die data in. Ze gaan aan de slag met Big Data en Business Intelligence tools om meer inzicht te krijgen in hun bedrijfsvoering.

SAS topvoorspellingen voor 2021

SAS topvoorspellingen voor 2021

Vanuit SAS willen we graag enkele belangrijke inzichten delen van onze gerenommeerde experts. We vroegen hen welke trends en voorspellingen zij voor 2021 zien voor verschillende markten en domeinen. Hieronder vind je de korte insteken van de verschillende SAS-experts.