Synology introduceert de DS220+

Synology-ds220plus

Synology Inc. heeft de beschikbaarheid van het DS220+ -opslagsysteem aangekondigd. De DS220+ is een ideaal systeem voor thuisgebruik en voor kleine bedrijven voor de opslag en beveiliging van gegevens.

Synology Diskstation DS220+ is een compacte network-attached opslagoplossing voor het optimaliseren van data- en multimediabeheer. Het bevat gestroomlijnde opties voor het delen van data, streamen van video's en het indexeren van foto's, evenals goede databeveiliging en recovery-mogelijkheden.

Specificaties van de DS220+

  • 97% sneller in responsiviteit van websites*

  • 17% sneller in rekentaken*

  • Tot 32 TB ruwe capaciteit

  • Dubbele 1GbE-poorten

Beschikbaarheid

DS220+ is nu verkrijgbaar bij resellers en partners van Synology in Europa en is de nieuwste toevoeging aan onze 20-serie.

1. Prestatiecijfers zijn gebaseerd op de gemiddelde procentuele verbetering van DS220+ ten opzichte van zijn voorganger, zoals getest in Synology-laboratoria. Verbetering van het reactievermogen gemeten door Web PHP-responsefficiëntie en verbetering van de rekenprestaties gemeten met bestandsindexering in Synology Drive en foto-indexering in Synology Moments. Prestatieverbeteringen kunnen variëren, afhankelijk van de omgeving, het type gebruik en de configuratie.

Meer over
Lees ook
Creëer een toekomstbestendige organisatie met Enterprise Intelligence

Creëer een toekomstbestendige organisatie met Enterprise Intelligence

Bedrijven bevinden zich momenteel in een dynamische tijd. Demografische verschuivingen, stijgende kosten, hoge verwachtingen rondom klantervaringen, sterke concurrentie, wereldwijde economische onzekerheid en tekorten in de supply chain zetten organisaties onder druk.

SAP voegt generatieve AI toe aan SAP Datasphere

SAP voegt generatieve AI toe aan SAP Datasphere

Softwarebedrijf SAP SE lanceert nieuwe oplossingen waarmee organisaties hun data effectiever kunnen inzetten. Hiermee creëren zij verbeterde inzichten en versnelde groei en realiseren zij meer efficiëntie binnen het tijdperk van kunstmatige intelligentie. Met de toevoeging van onder meer generatieve AI aan SAP Datasphere kunnen bedrijven hun bedri1

De gevolgen voor bedrijven van het verdwijnen van onbeperkte cloudopslag

De gevolgen voor bedrijven van het verdwijnen van onbeperkte cloudopslag

Steeds meer aanbieders van onbeperkte cloudopslag verdwijnen van de markt omdat het onbeperkte model niet langer houdbaar is. Hoe kunnen bedrijven en organisaties, die jarenlang gebruik hebben gemaakt van dergelijke oplossingen, het beste met deze verandering omgaan? Rex Huang, Application Senior Manager bij Synology bespreekt de opties.