Snom vindt de telefoon opnieuw uit

Snom Ambiente 2021

Heeft de klassieke kantoortelefoon zijn tijd gehad?? Deze gedachte wordt de laatste jaren vaak geuit. De reden voor deze indruk ligt ongetwijfeld in het vaak lompe ontwerp van de toestellen en het gebrek aan functies of beter in het feit dat er geen rekening wordt gehouden met de huidige behoeften van de gebruikers.

Experts uit de industrie zijn echter al lang bezig met de ontwikkeling van toestellen die veel meer gebruiksmogelijkheden bieden dankzij een nauwere integratie en interactie met de bestaande infrastructuur. Want wat echt verandert is niet de behoefte aan een bedrijfstelefoon, maar de taak van het toestel zelf: telefonie wordt steeds meer slechts één van de vele functies, terwijl de telefoon de rol van controlecentrum van het smart office gaat vervullen. 

Snom Technology is een onbetwiste pionier op dit gebied. Het bedrijf houdt zich al sinds het prille begin bezig met de integratie van UC- en Smart Office-oplossingen en is er onlangs in geslaagd om met zijn Beacon-oplossingen nieuwe normen te stellen. De wereldwijd toonaangevende fabrikant van hoogwaardige IP-telefoons voor zakelijk en industrieel gebruik heeft altijd vooropgelopen wat betreft gebruikersgerichtheid en veelzijdigheid van zijn producten, omdat het bedrijf dicht bij de markt staat.

Met de nieuwe 8xx serie biedt Snom een concreet antwoord op de huidige verwachtingen voor de zakelijke telefoon. Om dit te bereiken heeft Snom zich niet simpelweg laten leiden door zijn ervaring, maar al zijn functionaliteiten ter discussie gesteld. Het resultaat is een radicale verandering in hardware, software en design: ruimtebesparende behuizingen, grote draaibare IPS-schermen voor een perfecte helderheid, ongeacht de lichtinval en de hoeveelheid weergegeven informatie. Maar ook camera, video, handset kabel, bedieningsfuncties - alles is mogelijk, maar niets is verplicht in de aankleding van deze nieuwe generatie IP-telefoons. 

Om aan alle behoeften van Workspace 2.0 te kunnen voldoen, heeft Snom twee productfamilies ontwikkeld binnen de D8xx serie: de Snom D86x - en de D89x serie.

    

Beide series hebben een design dat zich duidelijk onderscheidt van alle voorgaande Snom-modellen. In plaats van het oude ontwerp vinden we elegante behuizingen met een antibacteriële coating die ondanks hun hoge mate van functionaliteit en veelzijdigheid niet het hele bureau in beslag nemen. Het design van de grafische interface voorzien van widgets en het intuïtieve gebruik van de functies van alle D8x toestellen verhogen ook de gebruikersefficiëntie. Alle modellen beschikken over uitstekende noise cancellation en HD- of zelfs Super Wide Band-audio.

De D8xx serie zet een verdere stap voorwaarts op het gebied van modulariteit en differentiatie per gebruiker: aanvullende toepassingen en interfaces - zo divers als het professionele leven zelf - optimaliseren de telefoon om te voldoen aan de behoeften en mogelijke toepassingen in de industrie, de gezondheidszorg, de beveiliging van gebouwen of de kantoorautomatisering. 

Aangezien het succes van IP-apparaten steeds meer wordt bepaald door hun flexibiliteit ,  was het creëren van een zo breed mogelijk platform een prioriteit bij de ontwikkeling van de nieuwe D8xx telefoons. 

Gebruikers kunnen kiezen tussen bureautelefoons op basis van Linux of Android, toestellen met of zonder webcams en touch-screens, draadgebonden of draadloze DECT-handsets voor meer bewegingsvrijheid. Hetzelfde geldt voor de connectiviteit (Gigabit LAN, Wi-Fi, Bluetooth 5.0, DECT en NFC, evenals USB 2.0) en de positie van het toestel (op het bureau of aan de muur). 

Van instapmodel tot topmodel, het kiezen van de juiste telefoon blijft moeilijk - maar het ontwerp van de nieuwe D8xx telefoons maakt het nu iets gemakkelijker. In essentie kan de nieuwe serie als volgt worden samengevat: Toestellen die een nieuwe standaard stellen en geoptimaliseerd zijn voor hun gebruiker. De nieuwe D8xx telefoons komen tussen december 2021 en maart 2022 op de markt.

 

Meer over
Lees ook
Cloud by innovaphone: Eenvoudig beheer en perfecte Home Office oplossing

Cloud by innovaphone: Eenvoudig beheer en perfecte Home Office oplossing

Case Study: De lucht in met de communicatieoplossing van innovaphone

Tweede servicecentrum brengt Panasonic Connect Europe nog dichter bij zijn klanten

Tweede servicecentrum brengt Panasonic Connect Europe nog dichter bij zijn klanten

Panasonic heeft vandaag officieel zijn nieuwe Europese servicecentrum in Boedapest, Hongarije geopend. Het centrum ondersteunt de service- en reparatieactiviteiten voor klanten in Europa met een uitgebreid scala aan diensten. Het servicecentrum van 1.000 m2 is opgezet ter aanvulling van het bestaande centrum in Cardiff, Wales. Het ondersteunt het1

Tell James toont Speech-to-Text-oplossing tijdens Zorg&ICT

Tell James toont Speech-to-Text-oplossing tijdens Zorg&ICT

Tell James, leverancier van software-oplossingen voor spraakgestuurd rapporteren, toont zijn nieuwe, maar bewezen oplossing aan het grote publiek tijdens Zorg & ICT, dat plaatsvindt van 14 – 16 juni. De oplossing die Tell James in de markt zet, is gebaseerd op innovatieve spraaktechnologie die met behulp van een zelflerend domeinspecifiek woordenb1