Signet neemt Breedband volledig over

Signet-Breedband-logo_pers_JPG.jpg

Connectiviteitsspecialist Signet, onderdeel van het Europese techpowerhouse team.blue, heeft internetserviceprovider Breedband uit Arnhem overgenomen. Door de krachten te bundelen versterken de bedrijven hun positie in de connectiviteitsmarkt en verbreden ze hun productportfolio om zo de beste netwerkoplossingen aan klanten te blijven garanderen. Net als Signet is Breedband nu onderdeel van team.blue, waarbinnen toonaangevende Europese techbedrijven kennis en expertise delen om verder te groeien en te innoveren.

Breedband is opgericht in 2018 nadat Breedband Nederland (2010), Breedband Arnhem (2007) en Aaldering ICT (2000) hebben besloten om samen onder één naam verder te gaan. De internetserviceprovider richt zich voornamelijk op connectiviteits- en managed netwerkoplossingen in het mkb-segment. Met een eigen glasvezelnetwerk in de regio Arnhem en een landelijke infrastructuur die verbonden is met 22 datacenters bedient het meer dan 600 opdrachtgevers verspreid over heel Nederland.

Signet, sinds 1996 de partner voor bedrijfskritische netwerkoplossingen, is ervan overtuigd dat door het samengaan nog beter invulling wordt gegeven aan de connectiviteitsbehoeften van huidige en toekomstige klanten. Naast een gecombineerd productportfolio met extra services, ontstaat er ook een toename in het aantal connectiviteitspartners, wat nu al 40 lokale, nationale en internationale netwerken omvat.

De bedrijven hebben sterke cultuurgelijkenissen die zich richten op een hoge mate van klanttevredenheid en een persoonlijke aanpak. Eigenschappen waar ze beide bekend om staan en waarin ze zich dankzij de samenwerking verder kunnen ontwikkelen.

De 22 medewerkers van Breedband zullen hun werkzaamheden blijven uitvoeren vanaf het kantoor in Arnhem. Algemeen directeur Dave Aaldering zal zijn werkzaamheden overdragen aan Quintijn Knepper, die het managementteam van Signet leidt.

"De culturele en technische klik is spot-on. We hebben een gedeelde passie om onze klanten het best mogelijke te bieden, wat onze professionele relatie door de jaren heen alleen maar heeft versterkt. Ik ben trots dat we elkaar nu volledig kunnen ondersteunen en samen aan onze toekomstplannen gaan werken."
Quintijn Knepper, MD Signet & Breedband

"Ik ben erg blij dat we voor Breedband een passende partner hebben gevonden. We slaan hiermee een nieuw hoofdstuk open in ons succesverhaal. Na dit bedrijf te hebben opgebouwd gedurende de laatste 20 jaar, ben ik ervan overtuigd het in goede handen achter te laten bij Signet en team.blue."
Dave Aaldering, voormalig MD Breedband

Signet verkrijgt 100% van de aandelen in Breedband, wat een omzet van ruim 5 miljoen euro heeft. Verdere financiële details betreffende deze overname worden niet bekendgemaakt.

Lees ook
Dassault Systèmes neemt digitale specialist Diota over

Dassault Systèmes neemt digitale specialist Diota over

Dassault Systèmes heeft Diota overgenomen, een ontwikkelaar van softwareoplossingen voor montagehulp en kwaliteitscontrole bij productie en operations. Dankzij de overname wordt het 3DEXPERIENCE-platform van Dassault Systèmes uitgebreid met direct bruikbare virtual twin-ervaringen op de werkvloer. Klanten in de lucht- en ruimtevaart, defensie, ind1

Ergotron overgenomen door Sterling Group

Ergotron overgenomen door Sterling Group

Ergotron, Inc., een wereldwijd bedrijf dat zich richt op het verbeteren van de manier waarop mensen werken, leren, spelen en voor anderen zorgen, kondigt vandaag aan dat The Sterling Group de overname van het bedrijf heeft afgerond. The Sterling Group heeft een reputatie als partner van groeiende industriële bedrijven en zal Ergotron ondersteunen1

SAS neemt Kamakura over om innovatie in risk-technologie te versnellen

SAS neemt Kamakura over om innovatie in risk-technologie te versnellen

SAS, wereldwijd leider in AI en analytics, heeft het in Honolulu gevestigde Kamakura Corporation overgenomen. Het particuliere Kamakura biedt gespecialiseerde software, data en advies die financiële organisaties waaronder banken, verzekeringsmaatschappijen, vermogensbeheerders en pensioenfondsen helpt bij het beheren van een verscheidenheid aan fi1