ScanSnap versterkt aanwezigheid met marktspecifieke video's

mainvisual_ix1300-ver600400

 

Als onderdeel van ScanSnap's marketingstrategie in Nederland lanceert het bedrijf een reeks marktspecifieke video's waarin de complicaties van het werken met papier worden belicht en hoe handig de nieuwe iX1300 scanner kan zijn voor het verhogen van de productiviteit, zowel thuis als op kantoor. Dit volgt op de aankondiging van ScanSnap in 2021  dat het de Nederlandse markt definitief zou betreden door ondersteuning in de lokale taal aan te bieden.    
  
Het bedrijf heeft recent ook de iX1300 uitgebracht, het belangrijkste product in de reeks, bedoeld om de productiviteit van het mkb, creatieve bedrijven en ondernemingen te stimuleren. 
  
De ScanSnap iX1300 is eenvoudig en gemakkelijk in gebruik, met één druk op de knop begint het scannen. Documenten kunnen worden opgeslagen als doorzoekbare PDF's of bewerkbare Word-, Excel- of PowerPoint-bestanden. De ScanSnap iX1300 past op elk bureau en is zeer praktisch dankzij functies zoals de U-vormige invoerlade. Het apparaat neemt zo minder ruimte in beslag omdat er geen lades zijn om uit te schuiven. Maar ook dankzij de Wifi-verbinding kunnen documenten direct naar mobiele apparaten of cloud-diensten worden gescand zonder dat een pc nodig is. Kortom: een gemakkelijk mee te nemen en te gebruiken product voor het opbergen van dat stapeltje papier waar je maar niet aan toe wilt komen.  
 
Hieronder kun je alle video's bekijken. Elke video toont een ander knelpunt: voor de creatieveling, de thuiswerker en voor het bedrijfsleven. Centraal in alle afleveringen staat het motto "Dat kan toch veel slimmer!", dat verwijst naar de slogan van het merk. Met een speciale deelname van Herald Mulder, Partner Manager Benelux bij Fujitsu.   
  
"We verwachten dat werkomgevingen in de toekomst hybride zullen blijven, en dat ondernemers en bedrijven in het mkb op zoek zullen gaan naar apparaten die geschikt zijn voor beide omgevingen. Wat betekent dat ze slimmere manieren nodig hebben om te werken." zegt  Herald Mulder, Partner Manager Benelux bij Fujitsu. "De serie is bedoeld om potentiële klanten te laten zien dat productiviteit op elke manier kan worden bevorderd voor zowel grote als kleine bedrijven. De iX1300 is immers een kleine scanner, met een grote impact! Door een reeks video's te produceren die zijn afgestemd op de Nederlandse markt, laten we zien dat we betrokken zijn bij de groei van het merk in de regio en op een speelse manier in contact willen komen met de markt."  

Nederlandstalige video’s zijn op dit YouTube-kanaal beschikbaar.

Meer informatie over de ScanSnap iX1300 is te vinden op de productpagina.

De website van SnapSnap.

Meer over
Lees ook
Uitrol Xerox Reinvention strategie in Nederland

Uitrol Xerox Reinvention strategie in Nederland

Vandaag kondigt Veenman, een dochterbedrijf van Xerox haar naamswijziging aan naar Veenman, a Xerox Business Solutions Company.

Atlona introduceert Velocity Keypad Controller voor klaslokalen en vergaderruimten

Atlona introduceert Velocity Keypad Controller voor klaslokalen en vergaderruimten

Atlona introduceert een alternatief voor AV-aanraakpanelen in kleinere ruimtes en eenvoudige toepassingen: de AT-VKP-8E. Dit IP-gebaseerde besturingssysteem biedt een eenvoudige en gebruiksvriendelijke toetsenbordinterface, voor gebruik in klaslokalen en kleine vergaderruimten. Atlona's nieuwe Velocity Keypad Controller is ook via de Atlona Cloud1

Verbeter de samenwerking, productiviteit en beveiliging met GO KYOCERA, één veilig en efficiënt cloud SaaS-platform

Verbeter de samenwerking, productiviteit en beveiliging met GO KYOCERA, één veilig en efficiënt cloud SaaS-platform

In de snel veranderende zakelijke wereld staan organisaties voor de uitdaging om samenwerking tussen werknemers op kantoor en op afstand te waarborgen, terwijl de productiviteit optimaal blijft. Tegelijk is het beschermen van gevoelige informatie van cruciaal belang.