ROKLive EMEA 2022: keynotes over innovatie, technologie, samenwerking en duurzaamheid

Rockwell_Automation_300250

Rockwell Automation, ’s werelds grootste leverancier van oplossingen voor industriële automatisering en digitale transformatie, heeft de registratie voor zijn belangrijkste, Europese evenement, ROKLive EMEA 2022, geopend. Het evenement vindt plaats van 24 tot 27 oktober in het Zweedse Göteborg.
 
Het programma van ROKLive biedt interessante keynotes, kennissessies en klantverhalen. Alle aspecten van de industriële transformatie en de ontwikkeling van de Connected Enterprise komen aan de orde. Het programma van dit jaar bevat keynote-presentaties over de meest relevante en urgente onderwerpen die op dit moment in de markt spelen: industriële innovatie, investeringen, samenwerking en duurzaamheid.
 
De keynote-sessies worden gepresenteerd door de management teams van Rockwell Automation. Onderwerpen zijn onder meer:
  • De EMEA-marktpositionering van Rockwell Automation – Susana Gonzalez, Regional President, EMEA
  • Het Connected Enterprise productiesysteem - investeringen in technologie – Åsa Arvidsson, Regional Vice President, North Region
  • Belang van het PartnerNetworkTM Ecosysteem – Johannes zu Eltz, Vice President, Global Market Access
  • Duurzaamheid – Andrea Ruotolo, Global Head of Customer Sustainability
  • Hoe bouw je een toekomst voor productie die slimmer, efficiënter en duurzamer is. De verhalen van onze klanten worden gedeeld in een panel onder voorzitterschap van Ashkan Ashouriha, Product Business Manager IIoT & Digital Engineering, EMEA
Gedurende het hele evenement krijgen de deelnemers ook waardevolle technische kennis aangereikt en praktische, hands-on trainingen van experts uit de voorhoede van de industriële digitale transformatie. Er worden onder meer sessies over inspirerend thought leadership georganiseerd, hands-on labs, technologiedemo's en informatiesessies over de oplossingen van Rockwell Automation en het PartnerNetwork™ -ecosystem.
 
Industriële transformatie
"Met iets meer dan een maand te gaan zijn we echt heel enthousiast over wat we de deelnemers aan ROKLive EMEA 2022 te bieden hebben", vertelt Sachin Mathur, Rockell Automations Director of Software and Control in EMEA. "Ons programma is zorgvuldig samengesteld om een compleet beeld te geven van de kennis die betrokkenen bij industriële transformatie op dit moment in huis moeten hebben, om hun organisatie in de juiste richting te sturen. De keynote-sessies bieden inzichten, visies en strategieën met betrekking tot de belangrijkste thema's die de komende maanden en jaren in de bestuurskamers van industriële bedrijven besproken zullen worden. De praktische trainingen zijn daarentegen bedoeld voor de medewerkers, die hands-on betrokken zijn bij automatisering en digitalisering. We kijken ernaar uit om de deelnemers in Göteborg te verwelkomen en hen de gelegenheid te bieden om met andere collega’s in contact te komen. We hopen dat ze inspiratie en nuttige kennis opdoen, zodat ze in staat zijn hun eigen organisaties succesvol te transformeren."
 
Behalve uit keynote-sessies kunnen de deelnemers kiezen uit ruim 125 interactieve sessies, die zijn gericht op de nieuwste industriële transformatieoplossingen en best practices. Op The Connected Enterprise Expo kunnen de deelnemers kennismaken met IT- en OT-innovaties van Rockwell Automation en haar partners. Daarnaast is er een keur van mogelijkheden om te netwerken en contact te leggen met honderden tech-savvy professionals.
 
Super Sessions,
Dit jaar omvat het programma een nieuwe onderdeel: de Digital Transformation Super Sessions, die gericht zijn op deelnemers op directieniveau. Ze worden geleid door specialisten uit de sector. De sessies verschaffen direct inzicht in ontwikkelingen als edge-to-cloud, digitaal ontwerp, voorspellend onderhoud en duurzaamheid, zodat de deelnemers hun eigen ontwikkeling op die gebieden kunnen versnellen.
 
ROKLive EMEA 2022 vindt plaats van 24 tot 27 oktober in de Gothia Towers, Götenborg, Zweden. Deelnemers kunnen zich nu voor het evenement aanmelden via https://www.rockwellautomation.com/en-gb/company/events/in-person-events/roklive/emea.html. Ook zijn er mogelijkheden om livestreams, updates, video’s van keynotes en de nieuwe ROKStudio-sessies op LinkedIn te volgen. Hiervoor kan de tag #ROKevents worden gevolgd.
 
Meer over
Lees ook
Hannover Messe 2024: onmisbaar event voor ambitieuze maakbedrijven

Hannover Messe 2024: onmisbaar event voor ambitieuze maakbedrijven

Ambitieuze maakbedrijven kunnen niet om een bezoek aan de Hannover Messe heen - het enige evenement ter wereld dat de volledige industriële waardeketen – van productontwerp tot productie – omvat.

Hannover Messe 2024: energizing a sustainable Industry

Hannover Messe 2024: energizing a sustainable Industry

Wie op de hoogte wil blijven van de laatste stand van zaken rondom deze en tal van andere actuele thema’s, kan niet om een bezoek aan de Hannover Messe 2024 (22-26 april) heen. Welke ontwikkelingen kun je dit jaar verwachten op de grootste beurs voor industriële technologie ter wereld?

Rotterdamse Upstream Festival nodigt startups en investeerders uit

Rotterdamse Upstream Festival nodigt startups en investeerders uit

Upstream 2024 brengt ruim 2.000 innovatieve ondernemers, investeerders en andere organisaties in het internationale startup ecosysteem samen die de transitie naar een digitale, Co2-neutrale, circulaire en inclusieve nieuwe economie aanjagen