Rockwell Automation organiseert Automation Fair dit jaar online

Rockwell Automation

Rockwell Automation, een van de marktleiders op het gebied van industriële automatisering en digitale transformatie, organiseert de Automation Fair dit jaar in digitale vorm. Het jaarlijkse evenement dat duizenden klanten, partners en distributeurs samenbrengt, wordt dit keer grotendeels virtueel gehouden. Als de omstandigheden het toelaten worden er vanaf het hoofdkantoor in Milwaukee een aantal live sessies georganiseerd. Tijdens het virtuele evenement, dat plaatsvindt van 16 tot 20 november, kunnen klanten, engineers en partners ervaringen en ideeёn uitwisselen over innovaties in de industriële automatisering, die bedrijven intelligenter, verbonden en productiever maken. De inschrijving voor Automation Fair At Home is inmiddels geopend.
 
“Onze klanten kijken elk jaar weer uit naar Automation Fair, om ideeёn op te doen voor de volgende stap in hun digitale transformatietraject”, zegt Tina Dear, vice-president marketing bij Rockwell Automation. “Bijna niemand is beter in staat om hen te helpen bij het samenbrengen van de voordelen van informatietechnologie en industriële operationele technologie dan Rockwell Automation en haar partners. We hebben naar nieuwe wegen gezocht en nieuwe technologieën verkend om van Automation Fair At Home dit jaar een dynamisch, interactief en virtueel evenement van wereldklasse te maken.”
 
Het virtuele evenement bestaat onder meer uit keynote presentaties van opinion leaders, innovatieve demo’s van producten en oplossingen, technische trainingen, industriefora en de mogelijkheden om direct met deskundigen te communiceren. Als de omstandigheden het toelaten zullen ook fysieke elementen deel uitmaken van het evenement: er worden dan kleine groepssessies georganiseerd en rondleidingen in de Digital Engineering Hall, de Digital Thread Experience, en de Products & Technology Showcase op het hoofdkantoor in Milwaukee.
 
Nieuwe technologieën en oplossingen
De virtuele beurs biedt interactieve exposities en demo’s van de nieuwste producten, oplossingen en diensten. De deelnemers vernemen de laatste innovaties uit de eerste hand en ze kunnen er met experts over praten.  
 
Training en ontwikkeling
Om professionals te helpen hun vaardigheden te verbeteren en hun expertise te vergroten, laten interactieve, praktijkgerichte laboratoria de deelnemers kennismaken met de nieuwste hardware- en softwaretechnologieën.
 
Industriefora
In een aantal paneldiscussies bespreken zakelijk leiders hoe zij de volgende stappen in hun digitale transformatietraject aanpakken. Er zijn paneldiscussies gepland voor onder andere: de automotive en bandenindustrie, de chemie, voedingsmiddelen en dranken, life sciences, OEM, olie en gas, elektriciteit en energie, de metaalindustrie, mijnbouw en (afval)water.
 
DX Strategists
De presentaties in de ‘DX Strategists’ track brengen een elite groep van digitale pioneers samen om de kracht en het nut van de kennis van Rockwell Automation over IT/OT te tonen. De presentaties bevatten interactieve discussies met zakelijk leiders over de meetbaarheid en stuurbaarheid van bedrijfsresultaten en hoe nieuwe technologie in nieuwe bedrijfsmodellen kan worden toegepast.
 
Process Solutions User Group
De track voor de ‘Process Solutions User Group’ laat zien hoe Rockwell Automation de ideeёn en ervaringen van klanten gebruikt heeft voor de ontwikkeling van de nieuwe releases van PlantPAx® DCS, Batch en ondersteunende procesoplossingen. Er kunnen vragen worden gesteld aan expert, maar er worden ook praktische labs, technische sessies en client cases gepresenteerd.
 
Bold Conversations
De track ‘Bold Conversations on Inclusion & Diversity’ biedt uitdagende gesprekken. Thought-leaders discussiёren over de realisatie van een aantrekkelijke bedrijfscultuur, die uiteindelijk het potentieel van werknemers optimaal benut en het bedrijfsresultaat maximaliseert. Denk hierbij bijvoorbeeld aan initiatieven in de gemeenschap, diversiteit van leveranciers en een focus op talent.
 
De registratie voor Automation Fair At Home is nu geopend: www.automationfair.com.
 
Lees ook
Blue Prism lanceert Process Intelligence-technologie om bedrijfsprocessen optimaal te automatiseren

Blue Prism lanceert Process Intelligence-technologie om bedrijfsprocessen optimaal te automatiseren

Blue Prism, wereldwijd pionier en marktleider op het gebied van intelligente automatisering, en ABBYY, specialist in digitale intelligentie, kondigen vandaag de beschikbaarheid aan van Blue Prism Process Intelligence Powered by ABBYY Timeline, als onderdeel van het Blue Prism automatiseringsplatform.

Xerox: In drie stappen succesvol naar workflow automation

Xerox: In drie stappen succesvol naar workflow automation

In 2019 en 2020 hadden de bedrijven met geautomatiseerde workflows twee keer zoveel omzet als de bedrijven zonder. Dat blijkt uit een onderzoek van Accenture. Minder fouten, hogere productiviteit, schaalbaarheid, tevreden werknemers en klanten: workflow automation heeft heel wat voordelen. Reden te meer voor bedrijven om zich in onderstaande drie stappen...

Woningcorporaties stroomlijnen inkoopprocessen met SAP Ariba Snap

Woningcorporaties stroomlijnen inkoopprocessen met SAP Ariba Snap

Een groot deel van de uitgaven van een woningcorporatie is onderhoudsgerelateerd. Woningcorporaties besteden dan ook veel tijd aan de inkoop van onderhoudsdiensten. SAP ondersteunt hen hierin met SAP Ariba Snap en het SAP Ariba Netwerk.