Rockwell Automation benoemt twee nieuwe EMEA-managers

Rockwell Automation heeft vandaag bekendgemaakt, dat Christian Reuter en Åsa Arvidsson benoemd zijn tot nieuwe vice-presidents, die het management team voor de EMEA-regio komen versterken. Met deze twee benoemingen wil Rockwell Automation haar strategie om de Connected Enterprise tot leven te brengen versnellen. Bovendien moeten ze voor een snellere time-to-value voor de industriële klanten zorgen, omdat die steeds vaker cloudoplossingen ter verbetering van hun flexibiliteit, concurrentiepositie en duurzaamheid inzetten.

 
"Nu wel een toch al succesvol jaar afsluiten, ben ik bijzonder blij dat we bij Rockwell Automation twee nieuwe managers mogen verwelkomen die ons EMEA management team komen versterken”, zei Susana Gonzalez, EMEA President van Rockwell Automation. ”Deze nieuwe leiders gaan rollen vervullen, die essentieel zijn voor de uitvoering van onze regionale strategie om in het nieuwe jaar een snelle en winstgevende groei te realiseren.”
 
Met een schat aan kennis en ervaring op het gebied van business, technologie en industrie zullen de nieuwe managers bijdragen aan een beter begrip van de markt, waardoor de waarde die Rockwell Automation aan zijn klanten in de regio kan bieden, wordt versterkt.
 

Christian Reuter

Christian-Reuter-FY22-Rockwell-400

Christian Reuter is benoemd tot EMEA Regional Vice-President Market Access. Reuter en zijn team zullen de toegang tot markt in de hele regio moeten vergemakkelijken door het PartnerNetwork™-ecosysteem van het bedrijf uit te breiden en te verbeteren.

Uitbreiding van het bereik van Rockwell in de belangrijke markten is een van de strategische prioriteiten van het bedrijf om de omzet in de regio te verhogen. Uitbreiding van het software-aanbod zal - samen met de traditionele hardwareverkoop - van cruciaal belang zijn voor het succes.


 "Rockwell Automation heeft een uitgebreid, wereldwijd partnerecosysteem met bedrijven die toonaangevende technologie en uitstekende lokale ondersteuning en services bieden, evenals een geïntegreerde en gestroomlijnde benadering van klanten en prospects", aldus Reuter. "We helpen onze klanten met een breed scala aan innovatieve technologieën en software-oplossingen, die geen enkele leverancier alleen kan bieden.”

 

Åsa Arvidsson

Asa-Arvidsson-FY22-Rockwell-400

Åsa Arvidsson is benoemd tot EMEA Regional Vice President, North Region. Arvidsson en haar team zullen de strategische uitvoering van Rockwell Automation aansturen en relaties opbouwen met eindgebruikers, OEM's en partners in Groot-Brittannië, Ierland, Scandinavië en Rusland.

Arvidsson, die in Zweden woont, zal klanten helpen bij de digitale transformatie en hen duidelijk maken hoe technologie hen kan helpen hun activiteiten strategisch te laten groeien en tegelijkertijd hun duurzaamheidsdoelstellingen te behalen.


 "Onze intelligente industriële systemen stellen al onze klanten in staat om te besparen op infrastructuurkosten, hun time-to-value te versnellen en de productiviteit te verhogen", aldus Arvidsson. “Met een veranderende omgeving, waarin bedrijven zich veel bewuster zijn geworden van de risico’s in de wereldwijde toeleveringsketens en productie, neemt de behoefte aan automatisering van al hun bedrijfsprocessen toe. Ik ben verheugd om me bij Rockwell Automation aan te sluiten en onze klanten te helpen met hun reis.”

EMEA management team

Reuter en Arvidsson voegen zich bij een management team, dat al bestond uit Malte Dieckelmann en Partha Seshadri. Malte Dieckelmann werd in maart benoemd tot EMEA Regional Vice President van Software Sales. In deze functie heeft hij het portfolio van het bedrijf voor de Connected Enterprise met slimme productietechnologie, IoT en analytics uitgebreid. Dat was een nieuwe rol in de EMEA-regio en Dieckelmanns ervaring in het leiden, transformeren en laten groeien van softwarebedrijven is van cruciaal belang geweest bij het versnellen van de activiteiten van Rockwell Automation met strategische alliantiepartner PTC; bij de overname van Plex Systems met het cloud-native slimme productieplatform, en AVATA, een toonaangevende aanbieder van supply chain management, enterprise resource planning en enterprise performance management-oplossingen.
 
Partha Seshadri werd eerder al benoemd tot EMEA Regional Vice President, Lifecycle Services. In deze functie heeft hij de groei en de prestaties van de EMEA Lifecycle Services-activiteiten van het bedrijf verbeterd; inclusief de Solutions and Services-activiteiten. Rockwell Automation LifecycleIQ™ Services biedt het transformerende partnerschap dat klanten tegenwoordig nodig hebben. Het team van Seshadri helpt bedrijven om hun totale bedrijfscyclus te verbeteren.
 
Lees ook
Addverb Technologies versterkt zijn wereldwijde positie als pionier in de samenwerking tussen mens en robot

Addverb Technologies versterkt zijn wereldwijde positie als pionier in de samenwerking tussen mens en robot

Addverb, India’s toonaangevende robotica- en automatiseringsbedrijf, heeft een nieuwe merkidentiteit en een nieuw doel onthuld nu het bedrijf zich verder uitbreidt in de automatiseringssector. De frisse en nieuwe identiteit is afgestemd op de huidige positie van het bedrijf op de wereldmarkten. Sinds zijn oprichting gebruikt Addverb robotica om in1

Ford kiest voor Rockwell Automation

Ford kiest voor Rockwell Automation

Rockwell Automation, 's werelds grootste bedrijf dat zich toelegt op industriële automatisering en digitale transformatie, gaat Ford Motor Company ondersteunen bij de ontwikkeling van elektrische voertuigen. In drie fabrieken in Noord-Amerika zullen de oplossingen en producten van Rockwell gebruikt worden bij het ontwerpen en assembleren van de E1

De impact van hyperautomatisering

De impact van hyperautomatisering

De term "hyperautomatisering" werd onlangs door Gartner omschreven als "de toekomst van Enterprise Computing". De term hyperautomatisering verwijst naar het zoveel mogelijk identificeren, beoordelen en automatiseren IT- en bedrijfsprocessen. In Nederland is de term vaker gebruikt in gesprekken over robotic process automation.