Poly Rove: de eerste telefoons met ingebouwde antimicrobiële technologie van Microban

Rove_Family_Hero-300200.jpg

Poly introduceert de nieuwe Poly Rove DECT IP-telefoons. De Rove-telefoons zijn de eerste en enige telefoons met ingebouwde antimicrobiële productbescherming van Microban. Microban is marktleider op het gebied van antimicrobiële technologie. In combinatie met Poly’s nieuwe draadloze-telefoonsysteem geeft deze technologie je het vertrouwen voor een veilige samenwerking in high-touch werkomgevingen en bij de meest essentiële gesprekken.  
 
De Poly Rove-familie, bestaande uit de Poly Rove 30- en Poly Rove 40- telefoons, is ontworpen om langer schoon te blijven. De telefoons zijn uitgerust met de antimicrobiële technologie van Microban, voor een 99% hygiënischer telefoonoppervlak. Met het oog op de heropening van een groeiend aantal high-touch werkplekken, bestrijdt de technologie actief de verspreiding van bacteriën die productschade veroorzaken. Ook biedt de technologie antimicrobiële bescherming zonder het uiterlijk, de functies of de duurzaamheid van Poly’s toestellen te beïnvloeden. De technologie wordt geïntegreerd tijdens het productieproces, waardoor het toestel gedurende zijn gebruiksduur goed beschermd is tegen bacteriën en bacillen.  
 
Michael Ruby, Vice President of Global Built-in Business bij Microban: “Microban is enorm trots op de samenwerking met Poly, waarmee we telefoons en vergaderoplossingen met onze gepatenteerde antimicrobiële bescherming op de markt brengen. Doordat onze ‘always on’-technologie nu is verwerkt in Poly’s populairste professionele oplossingen, bieden we productbescherming waar Poly-klanten wereldwijd van profiteren.”
 

Poly Rove-familie 

De Poly Rove-toestellen zijn ontworpen voor gebruik in essentiële werkomgevingen en bieden het vertrouwen voor een veilige samenwerking en communicatie. De Poly Rove-telefoons zijn makkelijk mee te dragen en ondersteunen tot wel duizend handsets. Naast de exclusieve Microban-technologie zijn de Poly Rove-toestellen voorzien van een IP65-beoordeling. Dit houdt in dat ze stof- en waterbestendig zijn en geschikt voor gebruik in sectoren als de zorg, productie en retail, waar medewerkers handsets vaak delen. De Poly Rove R8 DECT-repeater voorziet daarnaast in DECT-versleuteling zonder in te leveren op beveiliging voor als je je vaak verplaatst en over langere afstanden belt. 
 
De Poly Rove-telefoonsystemen zijn uitgerust met professionele audio met HD voice en verbeterde onderdrukking van achtergrondgeluiden voor optimale gesprekshelderheid. De programmeerbare lijntoetsen en het grote scherm bieden eenvoudige navigatie, zodat niemand nog een belangrijk telefoontje mist. 
 
Irwin Lazar, President en Principal Analyst bij Metrigy: “Volgens ons onderzoek zijn bedrijven uit elke sector op zoek naar manieren om hun werkomgeving te verbeteren. Daarnaast zien medewerkers antimicrobiële behandelingen als de belangrijkste feature voor ‘safe-office’-oplossingen. We verwachten dat de vraag naar dit soort features in de toekomst toeneemt.” 
 
John Lamarque, Vice President en General Manager  of Voice Collaboration and Professional Headset Business Unit bij Poly: “Onze samenwerking met Microban laat duidelijk zien hoeveel waarde wij hechten aan de gezondheid van onze klanten en werknemers in elke werkomgeving, inclusief die van onszelf. Door de productbescherming van Microban te combineren met onze expertise op het gebied van wireless DECT-security en audio, kunnen klanten en werknemers onze apparaten met een gerust gevoel gebruiken als ze weer terugkeren naar de ziekenhuizen, magazijnen en winkels wereldwijd.” 
 
Voor naadloos apparaatbeheer biedt Poly’s op de cloud gebaseerde apparaatbeheersoftware een centrale, beveiligde portal voor IT-professionals om apparaten vanaf elke locatie toe te voegen, te installeren en te beheren. Deze software is verkrijgbaar via geselecteerde serviceproviders (sommige diensten worden los verkocht). 
 
Meer informatie over de prijzen en beschikbaarheid van de Poly Rove-familie en extra details over de exclusieve samenwerking met Microban is te vinden via de pagina’s Poly Rove 30 en Poly Rove 40 en Poly Performance + Microban Protection.
Lees ook
Poly verkoopt dertig miljoenste IP-telefoon

Poly verkoopt dertig miljoenste IP-telefoon

Poly heeft een nieuwe mijlpaal bereikt: het bedrijf verkocht in maart zijn dertig miljoenste IP-telefoon. En dat op een moment dat de markt snelle veranderingen doormaakt: steeds meer bedrijven stappen door de coronapandemie over van op on premise gebaseerde telefoonsystemen naar de cloud en zoeken naar manieren om hun werknemers gemakkelijk te ondersteunen...

Poly’s DECT-headsets bieden ultieme betrouwbaarheid en helderheid in alle gesprekken

Poly’s DECT-headsets bieden ultieme betrouwbaarheid en helderheid in alle gesprekken

Poly lanceert de Savi 7300 Office Series. Dit is de nieuwste toevoeging in het aanbod van populaire Savi-draadloze headsets. De Savi 7300 Office Series, ontwikkeld met uitgebreide DECT™ beveiliging en Poly’s hoogwaardige audio, bieden de zekerheid van maximale privacy en helderheid voor alle gesprekken, zelfs in ruimtes die gedeeld worden zoals callcenters...

GTT lanceert Cloud Connected PSTN-dienst voor Cisco Webex op wereldwijde Tier 1 IP-netwerk

GTT lanceert Cloud Connected PSTN-dienst voor Cisco Webex op wereldwijde Tier 1 IP-netwerk

GTT Communications, Inc. toonaangevende internationale leverancier van cloud networking voor multinationals, kondigt vandaag de lancering aan van zijn Cloud Connected PSTN-dienst voor Cisco Webex Calling.