Poly Rove: de eerste telefoons met ingebouwde antimicrobiële technologie van Microban

Rove_Family_Hero-300200.jpg

Poly introduceert de nieuwe Poly Rove DECT IP-telefoons. De Rove-telefoons zijn de eerste en enige telefoons met ingebouwde antimicrobiële productbescherming van Microban. Microban is marktleider op het gebied van antimicrobiële technologie. In combinatie met Poly’s nieuwe draadloze-telefoonsysteem geeft deze technologie je het vertrouwen voor een veilige samenwerking in high-touch werkomgevingen en bij de meest essentiële gesprekken.  
 
De Poly Rove-familie, bestaande uit de Poly Rove 30- en Poly Rove 40- telefoons, is ontworpen om langer schoon te blijven. De telefoons zijn uitgerust met de antimicrobiële technologie van Microban, voor een 99% hygiënischer telefoonoppervlak. Met het oog op de heropening van een groeiend aantal high-touch werkplekken, bestrijdt de technologie actief de verspreiding van bacteriën die productschade veroorzaken. Ook biedt de technologie antimicrobiële bescherming zonder het uiterlijk, de functies of de duurzaamheid van Poly’s toestellen te beïnvloeden. De technologie wordt geïntegreerd tijdens het productieproces, waardoor het toestel gedurende zijn gebruiksduur goed beschermd is tegen bacteriën en bacillen.  
 
Michael Ruby, Vice President of Global Built-in Business bij Microban: “Microban is enorm trots op de samenwerking met Poly, waarmee we telefoons en vergaderoplossingen met onze gepatenteerde antimicrobiële bescherming op de markt brengen. Doordat onze ‘always on’-technologie nu is verwerkt in Poly’s populairste professionele oplossingen, bieden we productbescherming waar Poly-klanten wereldwijd van profiteren.”
 

Poly Rove-familie 

De Poly Rove-toestellen zijn ontworpen voor gebruik in essentiële werkomgevingen en bieden het vertrouwen voor een veilige samenwerking en communicatie. De Poly Rove-telefoons zijn makkelijk mee te dragen en ondersteunen tot wel duizend handsets. Naast de exclusieve Microban-technologie zijn de Poly Rove-toestellen voorzien van een IP65-beoordeling. Dit houdt in dat ze stof- en waterbestendig zijn en geschikt voor gebruik in sectoren als de zorg, productie en retail, waar medewerkers handsets vaak delen. De Poly Rove R8 DECT-repeater voorziet daarnaast in DECT-versleuteling zonder in te leveren op beveiliging voor als je je vaak verplaatst en over langere afstanden belt. 
 
De Poly Rove-telefoonsystemen zijn uitgerust met professionele audio met HD voice en verbeterde onderdrukking van achtergrondgeluiden voor optimale gesprekshelderheid. De programmeerbare lijntoetsen en het grote scherm bieden eenvoudige navigatie, zodat niemand nog een belangrijk telefoontje mist. 
 
Irwin Lazar, President en Principal Analyst bij Metrigy: “Volgens ons onderzoek zijn bedrijven uit elke sector op zoek naar manieren om hun werkomgeving te verbeteren. Daarnaast zien medewerkers antimicrobiële behandelingen als de belangrijkste feature voor ‘safe-office’-oplossingen. We verwachten dat de vraag naar dit soort features in de toekomst toeneemt.” 
 
John Lamarque, Vice President en General Manager  of Voice Collaboration and Professional Headset Business Unit bij Poly: “Onze samenwerking met Microban laat duidelijk zien hoeveel waarde wij hechten aan de gezondheid van onze klanten en werknemers in elke werkomgeving, inclusief die van onszelf. Door de productbescherming van Microban te combineren met onze expertise op het gebied van wireless DECT-security en audio, kunnen klanten en werknemers onze apparaten met een gerust gevoel gebruiken als ze weer terugkeren naar de ziekenhuizen, magazijnen en winkels wereldwijd.” 
 
Voor naadloos apparaatbeheer biedt Poly’s op de cloud gebaseerde apparaatbeheersoftware een centrale, beveiligde portal voor IT-professionals om apparaten vanaf elke locatie toe te voegen, te installeren en te beheren. Deze software is verkrijgbaar via geselecteerde serviceproviders (sommige diensten worden los verkocht). 
 
Meer informatie over de prijzen en beschikbaarheid van de Poly Rove-familie en extra details over de exclusieve samenwerking met Microban is te vinden via de pagina’s Poly Rove 30 en Poly Rove 40 en Poly Performance + Microban Protection.
Lees ook
Snom vindt de telefoon opnieuw uit

Snom vindt de telefoon opnieuw uit

Heeft de klassieke kantoortelefoon zijn tijd gehad?? Deze gedachte wordt de laatste jaren vaak geuit. De reden voor deze indruk ligt ongetwijfeld in het vaak lompe ontwerp van de toestellen en het gebrek aan functies of beter in het feit dat er geen rekening wordt gehouden met de huidige behoeften van de gebruikers.

Poly identificeert zes basispersona’s op de werkplek en opkomende trends

Poly identificeert zes basispersona’s op de werkplek en opkomende trends

Poly (NYSE: POLY) heeft in een onderzoek zes kenmerkende persona’s en hun bijbehorende opkomende trends geïdentificeerd. Doel van het onderzoek [1] is om de behoeften op het vlak van werkplektechnologie in kaart te brengen. Het is belangrijk dat bedrijven op de hoogte zijn van die behoeften en dat ze de juiste technologie implementeren, om zo optimaal...

NEC UNIVERGE BLUE CONNECT ‘met’ en ‘voor’ Microsoft Teams

NEC UNIVERGE BLUE CONNECT ‘met’ en ‘voor’ Microsoft Teams

NEC Enterprise Solutions, leverancier van IT & Communicatie-oplossingen, kondigt de beschikbaarheid in de Nederlandse markt aan van twee nieuwe Cloud-gebaseerde Unified Communications-pakketten voor klanten die Microsoft® Teams in verschillende hoedanigheden hebben geïmplementeerd. UNIVERGE BLUE® CONNECT “MET” Microsoft® Teams en UNIVERGE BLUE® CONNECT...