Philips introduceert vier nieuwe multifunctionele modellen binnen de E1-lijn

Philips introduceert vier nieuwe multifunctionele modellen binnen de E1-lijn

MMD, merklicentiepartner voor Philips-monitoren, heeft vier nieuwe modellen binnen de E1-lijn aangekondigd. De monitoren beschikken over meerdere productiviteitsverhogende functies, waarmee ze aan de diverse behoeften van thuis- en kantoorgebruikers voldoen om het beste uit elke werkdag te halen.

Prettig voor de ogen

De Philips 27E1N1800A, 27E1N1800AE, 27E1N1900AE zijn ieder uitgerust met een 27-inch (68,6 cm) 4K UHD IPS-paneel. De 32E1N1800LA is uitgerust met een 32-inch (80 cm) 4K UHD VA-paneel. Alle monitoren beschikken over een slanke en elegante vormgeving, met een driezijdig randloos ontwerp. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor een naadloze opstelling met meerdere monitoren. Tot slot beschikken ze over innovatieve functies om zowel de visuele prestaties als het fysieke comfort te verbeteren.

Deze monitoren zijn een waar genot voor de ogen. Dankzij de IPS- en VA-technologie (32E1N1800LA) bieden ze brede kijkhoeken, scherpe beelden en levendige kleuren. De UltraClear 4K UHD-resolutie zorgt ervoor dat foto's, CAD-afbeeldingen, 3D-graphics en zelfs spreadsheets er schitterend uitzien. Daarnaast analyseert de SmartContrast-functie de inhoud op het scherm en past het automatisch de kleuren en achtergrondverlichting aan om het contrast te verhogen. Hierdoor worden beelden en video's altijd optimaal weergegeven.

Ongeacht hoe goed de beelden zijn, lange uren voor LED-schermen kunnen oogvermoeidheid of oogbelasting veroorzaken. Daarom zijn al deze modellen uitgerust met Flicker-free-technologie en een LowBlue-modus. Flicker-free reguleert de helderheid en vermindert flikkeringen, terwijl de LowBlue-modus gebruikmaakt van slimme softwaretechnologie om blauw kortegolflicht te verminderen.

Gemak en duurzaamheid

Deze monitoren zijn ontworpen om elke werkdag soepel te laten verlopen. Ze bieden geïntegreerd kabelbeheer, wat zorgt voor een opgeruimde werkplek. DisplayPort en HDMI zorgen voor universele digitale connectiviteit, terwijl USB-C snelle gegevensoverdracht mogelijk maakt. Daarnaast zorgen ingebouwde stereoluidsprekers voor een meeslepende multimedia-ervaring.

Ook het milieu profiteert, dankzij energiebesparende functies zoals verminderd energieverbruik en energiezuinige certificeringen zoals RoHS, evenals milieuvriendelijke materialen, waaronder 100% recyclebare verpakkingen.

Omdat productiviteit nooit ten koste mag gaan van fysiek comfort, bevatten zowel de 27E1N1800AE als de 27E1N1900AE een ergonomische, in hoogte verstelbare standaard die ook kantelbaar is van -5° tot 20°. Hiermee kunnen gebruikers de hoogte en hoek aanpassen naar hun persoonlijke voorkeur.

 

Prijzen en beschikbaarheid

De Philips 27E1N1800A, 27E1N1800AE, 27E1N1900AE en 32E1N1800LA zijn vanaf nu verkrijgbaar tegen een adviesprijs van respectievelijk € 249,00, € 259,00, € 319,00 en € 299,00. 

Lees ook
Uitrol Xerox Reinvention strategie in Nederland

Uitrol Xerox Reinvention strategie in Nederland

Vandaag kondigt Veenman, een dochterbedrijf van Xerox haar naamswijziging aan naar Veenman, a Xerox Business Solutions Company.

Atlona introduceert Velocity Keypad Controller voor klaslokalen en vergaderruimten

Atlona introduceert Velocity Keypad Controller voor klaslokalen en vergaderruimten

Atlona introduceert een alternatief voor AV-aanraakpanelen in kleinere ruimtes en eenvoudige toepassingen: de AT-VKP-8E. Dit IP-gebaseerde besturingssysteem biedt een eenvoudige en gebruiksvriendelijke toetsenbordinterface, voor gebruik in klaslokalen en kleine vergaderruimten. Atlona's nieuwe Velocity Keypad Controller is ook via de Atlona Cloud1

EPOS breidt zijn assortiment hoogwaardige zakelijke headsets uit met twee nieuwe reeksen

EPOS breidt zijn assortiment hoogwaardige zakelijke headsets uit met twee nieuwe reeksen

EPOS kondigde vandaag op Integrated Systems Europe 2024 (ISE) in Barcelona de uitbreiding aan van zijn toonaangevende gamma zakelijke headsets. Het nieuwe assortiment omvat twee nieuwe reeksen van geavanceerde bekabelde headsets - de IMPACT 700 en IMPACT 800.