Personio organiseert H.U.G. Digital 2021: het virtuele HR-event

Personio-logo-695-395

Personio organiseert op 18 en 19 mei de tweede editie van H.U.G.* Digital, een van de grootste virtuele HR-events van Europa. Dit gratis live event geeft antwoorden op de belangrijkste vragen van HR over tal van onderwerpen, van hybride werkmodellen, medewerkerswelzijn en agile HR tot diversiteit, inclusie, duurzaamheid en nog veel meer. Deelnemers kunnen rekenen op twee volle dagen met presentaties door experts, interviews, paneldiscussies, workshops, etc. Ze bieden diepgaande kennis, waardevolle inzichten en bruikbare strategieën rond de ‘future of work’. Daarnaast zijn er ruime mogelijkheden om te netwerken en zijn er leuke specials, zoals yogasessies, kooklessen en pubquizzen.

 

Tot de sprekers behoren diverse HR-experts en -leiders, waaronder Alexander Westerdahl (VP HR Research and Development, Spotify), Asif Sadiq MBE (Vice President en Global Head of D&I, adidas), Daniel Illes (Head of People, Vinted), Annika in der Beek (Director HR & Organizational Development, About You), Hamira Riaz (VP Strategic Leadership, VOLVO Group), Janina Nakladal (Director of Sustainability, Celonis), and Chloe Palmer (Head of People, Accel).

 

Dit internationaal event met ruim 6.000 deelnemers, 50 sprekers en 30 sessies wordt zowel in het Duits als in het Engels gehouden. Het Engelstalige programma wordt gemodereerd door drievoudig ondernemer en vijfvoudig TEDx-spreker <>Daniel Ramamoorthy (bekend als ‘DanRam’).

 

Hanno Renner, co-founder en CEO van Personio: Gezien het succes van ons event van vorig jaar hebben we grote plannen voor H.U.G. Digital 2021. H.U.G. draait volledig om de uitdagingen en kansen voor HR, om verrassende formats en om het opbouwen en leren van de HR-community. De manier waarop we werken is aan het veranderen en dat betekent dat we ook op een andere manier moeten gaan leren over die nieuwe manieren van werken. Dat betekent voor ons een high-impact, onconventioneel event dat internationale HR-professionals uit iedere industriesector en van ieder niveau bij elkaar brengt. Allemaal erop gericht om met succes de uitdagingen van vandaag en morgen aan te gaan.”

 

Voor meer informatie over H.U.G. Digital en registratie: <>https://hug.personio.com/h-u-g-digital/ 

 

* H.U.G.: ‘High-impact Unconventional Gathering’.

 

Lees ook
DSM Twilmij optimaliseert bedrijfsprocessen met SAP in de public cloud

DSM Twilmij optimaliseert bedrijfsprocessen met SAP in de public cloud

SAP S/4HANA Public Cloud Edition stroomlijnt productie en biedt waardevolle inzichten Hoe produceer en lever je seizoensgebonden en zeer klantspecifieke premixen voor diervoeders op grote schaal én binnen strikte deadlines? DSM Twilmij, de locatie van DSM in Stroe, vond het antwoord in standaardisatie op SAP S/4HANA Public Cloud Edit1

Catenda krijgt kapitaalinjectie van GRO voor digitalisering van de bouw- en infrasector

Catenda krijgt kapitaalinjectie van GRO voor digitalisering van de bouw- en infrasector

Catenda, de leverancier van een open samenwerkingsomgeving en software voor de gegevensuitwisseling tijdens bouw- en infrastructuurprojecten, krijgt een kapitaalinjectie van GRO.

Verizon Connect breidt Reveal EV Platform uit naar Europa

Verizon Connect breidt Reveal EV Platform uit naar Europa

Verizon Connect kondigt de Europese uitbreiding van Reveal EV-mogelijkheden aan en de nieuwe Electric Vehicle Suitablility Tool. Deze tool laat klanten zien hoe ze geld besparen en tegelijkertijd hun duurzaamheidsdoelstellingen behalen door het overstappen op elektrische voertuigen (EV).