Nieuwe benadering van performance management verandert feedback en coaching op de werkplek

unsplash coaching

Cornerstone OnDemand kondigt aan dat Cornerstone Conversations, na een succesvol early adopter-programma, binnenkort algemeen verkrijgbaar is.  

Cornerstone Conversations is een nieuwe module binnen de Cornerstone Performance Suite en werd in 2019 aangekondigd tijdens de jaarlijkse klantconferentie Cornerstone Convergence. De oplossing helpt bedrijven bij het ontwikkelen van managers tot effectieve coaches, en biedt werknemers de gewenste doorlopende feedback en transparantie. Cornerstone Conversations zorgt voor een frequente en productieve dialoog op de werkplek. Volgens onderzoek van Brandon Hall zien organisaties die zich hierop richten vaker een toename in werknemersbetrokkenheid, -behoud en kwaliteit van de geworven kandidaten. 

Met behulp van Cornerstone Conversaties kunnen managers, werknemers, projectteamleiders en mentoren doorlopend gesprekken aangaan en coaching bieden, cursussen aanpassen op de werkzaamheden, just-in-time feedback faciliteren en de te behalen doelen en loopbaanrichtingen op elkaar afstemmen. Cornerstone Conversations is geïntegreerd in ’de andere talentmanagementproducten van Cornerstone en fungeert als een hub die real-time gesprekken verenigt met prestatieverbeteringen van werknemers. Gebruikers kunnen gesprekken in lijn brengen met hun doelen, persoonlijke ontwikkelingsplannen, learning content en jaarlijkse prestatiebeoordelingen. Dit helpt werknemers om hun vaardigheden te blijven ontwikkelen en teamleiders om effectiever te coachen. 

Diverse bedrijven zijn al begonnen met het gebruik van de feature, als onderdeel van het Cornerstone Conversations bèta-testprogramma, dat in de vroege zomer van 2019 van start is gegaan.