Nieuw Ergotron CareFit™ Combo System optimaliseert werkervaring van Zorgverleners

Ergotron CareFit Combo System

Ergotron, wereldwijd leider in ergonomische oplossingen die de prestaties, de gezondheid en het welzijn van mensen bevorderen, introduceert vandaag het CareFit™ Combo System. Deze computerwerkplek die aan de muur bevestigt kan worden is speciaal ontwikkeld om zorgpersoneel een optimale documentatie-ervaring te bieden op de plaats van zorgverlening. Het CareFit Combo System vormt een aanvulling op de bestaande CareFit-productreeks van Ergotron en voorziet in opties die ondersteuning bieden voor de uiteenlopende workflows die binnen zorginstellingen voorkomen. Dit draagt bij aan verbeterde interactie met patiënten en verkleint de kans op fouten.
 
Zorgverleners worstelen met een toenemende werklast. Ze moeten tijdens elke dienst talloze taken afhandelen en diverse prioriteiten met elkaar in evenwicht brengen. Het CareFit Combo System geeft hen opnieuw de regie in handen door bij te dragen aan efficiënte en accurate documentatieprocessen, zodat zorgverleners de behoeften van patiënten voorop kunnen stellen. Het modulaire ontwerp van het CareFitTM Combo Systeem is aanpasbaar met verschillende accessoires. Een speciaal kabelsysteem onttrekt alle bedrading aan het zicht, draagt bij aan infectiebeheersing en helpt IT-managers aan onderhoudsgemak en maximale uptime. Gebruikers kunnen het beeldscherm eenvoudig draaien om de inhoud met patiënten en collega’s te delen en het systeem met één hand opklappen. Zorgverleners kunnen dankzij de intuïtieve toegang tot hulpmiddelen hun focus volledig richten op de behoeften van hun patiënten en kunnen nu in elke ruimte met een CareFitTM Combo Systeem gemakkelijk en snel aan de slag .
 
“Zorgverleners staan voor de opgave om een verscheidenheid aan prioriteiten met elkaar in evenwicht te brengen. Dit vergt veel tijd en aandacht. ” zegt Mark Brandenhoff, directeur Healthcare bij Ergotron“. Deze comfortabele en intuïtieve werkplek die aan de wand bevestigd kan worden kunnen helpt hen met hun patiënten te blijven communiceren terwijl ze documentatiewerkzaamheden verrichten. Dankzij de geoptimaliseerde gebruikservaring kunnen zij hun focus richten op datgene wat er het meest toe doet: het welzijn van hun patiënten.” 
 
Het CareFit Combo System voorziet in de behoeften van zowel zorgverleners als IT-managers. Dankzij het ruimtebesparende ontwerp met wandmontage is het systeem te allen tijde toegankelijk. Het CareFit Combo System is daarnaast speciaal ontworpen met het oog op de ergonomische behoeften van zorgverleners. Dit draagt bij aan gestroomlijnde workflows op het punt van zorg en optimale patiënttevredenheid. Andere belangrijke voordelen van CareFit Combo System zijn:
 
●     Flexibele workflows: Het beeldscherm kan eenvoudig worden gedraaid om de inhoud te delen voor optimale interactie met patiënten; het systeem kan na gebruik met één hand worden ingeklapt.
●     Een comfortabele documentatie-ervaring: Het systeem is in de hoogte verstelbaar voor optimale ergonomie en snelle en eenvoudige toegang tot alle benodigde hulpmiddelen.
●     Een overzichtelijke werkplek: Een speciaal systeem verbergt alle kabels en draagt daarmee bij aan een opgeruimd uiterlijk en infectiebeheersing.
●     Maximale uptime: De eenvoudige toegang tot kabels en bedrading vereenvoudigt het onderhoud. Het team van experts van Ergotron staat paraat voor snelle ondersteuning.
●     Een warme uitstraling: Het uiterlijk van het modulaire systeem voor wandmontage sluit aan op nieuwe en bestaande zorgomgevingen die bevorderlijk zijn voor het welzijn van patiënten.
●     Hoogwaardige constructie: Het systeem biedt met zijn robuuste ontwerp ondersteuning voor diverse configuratie- en installatiemogelijkheden
 
Het CareFit Combo System is per direct verkrijgbaar via het wereldwijde netwerk van resellers van Ergotron. Ga voor meer informatie naar Ergotron.com

Meer over
Lees ook
Zes aandachtspunten bij de keuze van een laptop

Zes aandachtspunten bij de keuze van een laptop

De toekomst van werk, waarin thuiswerken en werken op kantoor hand in hand gaan, stelt werkgevers en werknemers, maar ook studenten voor een lastige investeringskeuze. Waar moet je op letten bij de aanschaf van een laptop voor werk of studie? Dynabook geeft zes aandachtspunten voor een weloverwogen en onderbouwde keuze.

Dynabook breidt X Series uit met nieuwe Portégé X40-K

Dynabook breidt X Series uit met nieuwe Portégé X40-K

Dynabook Europe kondigt de Portégé X40-K aan, een nieuw 14” device in Dynabook’s premium zakelijke aanbod dat is ontworpen om te voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van flexibele werknemers. De X40-K is elegant maar toch praktisch, en heeft een aantal verbeterde mobiliteitstoepassingen die de toewijding van Dynabook onderstrepen om hardware te ontwikkelen...

Poly: bijna 60 procent van werkgevers is bang werknemers te verliezen

Poly: bijna 60 procent van werkgevers is bang werknemers te verliezen

Poly publiceert de resultaten van een nieuw onderzoek naar de manier waarop organisaties inspelen op de nieuwe eisen van medewerkers als het gaat om de ideale werkplek. De nieuwe studie, getiteld Recruit, Retain and Grow, analyseert beleid, cultuur en welzijn aan de hand van de inzichten van meer dan 2.500 wereldwijde zakelijke beslissers. Het gedrag...