Missing Piece trekt investeerder aan voor volgende groeifase

missing-piece-logo-og

Missing Piece B.V. (‘Missing Piece’) sluit zich aan bij Total Specific Hosting B.V. (‘TSH’), de
leidende groep samenwerkende Nederlandse ICT-outsourcing bedrijven. Als onderdeel van TSH krijgt Missing Piece toegang tot kennis en permanent kapitaal om de volgende groeifase vorm te geven.

Oprichters Marco van Dam en Lex de Bruijn startten Missing Piece in 2007. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot dé ICT outsourcing specialist voor de financiële branche. De afgelopen 13 jaar heeft Missing Piece met betrokken medewerkers haar vak gemaakt van het ontzorgen van financiële dienstverleners, accountants en zakelijke dienstverleners. Missing Piece staat bekend om haar innovatieve ICT oplossingen, specifieke marktkennis en de hoge kwaliteit van haar diensten.

Lex de Bruijn: “Samen met ons team hebben we Missing Piece uitgebouwd tot wat het nu is en we willen onze succesvolle en innovatieve aanpak verder gaan uitbreiden. We hebben ons de laatste tijd gericht op het doorontwikkelen en vernieuwen van onze concepten. Zo hebben we onlangs MP3.1 op de markt gebracht, een ICT oplossing inclusief Office365 en Teams. De afgelopen jaren heeft Missing Piece veel geïnvesteerd in haar netwerk en in innovatieve concepten die aansluiten op de behoeften van haar relaties in de financiële dienstverlening. Ik ben er trots op dat Missing Piece marktleider is in dit segment, het is nu tijd voor de volgende groeifase”.

Marco van Dam: “Door samen te werken met andere ondernemers binnen TSH kan onze dienstverlening verder worden uitgebreid terwijl de klantgerichte cultuur en aanpak van Missing Piece in het decentrale model volledig behouden blijft. Daarnaast maakt TSH, als sterke financiële partner, het ons mogelijk om naast onze autonome groei ook acquisities te kunnen doen”.

Strikwerda Investments (SI) is een familie investeringsbedrijf dat zich richt op gezonde, ambitieuze, middelgrote en grote MKBondernemingen. Het is een Nederlands investeringsfonds met een sterk track-record in de ICT sector. SI is meerderheidsaandeelhouder in het ICT-outsourcing bedrijf TSH en zal dat middels deze transactie ook in Missing Piece worden. TSH heeft een lange-termijn investeringshorizon en wil naast de huidige sterke organische groei tevens andere toonaangevende ICToutsourcingsbedrijven aan laten sluiten binnen de groep.

Matthieu van Amerongen: “Missing Piece is een mooie aanvulling op TSH. Ik ben blij dat ervaren ondernemers als Lex en Marco toegevoegde waarde zien in de samenwerking met TSH. Dat is voor mij een teken dat we op de goede weg zijn. Wij kijken uit naar een succesvolle en plezierige samenwerking bij de realisatie van de verdere groeistrategie van de onderneming”.

Een substantieel minderheidsbelang blijft in handen van oprichters Marco van Dam en Lex de Bruijn die in hun huidige rol langdurig actief zullen blijven binnen de onderneming en tevens hun kennis en netwerk zullen gebruiken voor de verdere ontwikkeling van TSH.

Het toetreden van TSH als partner voor de volgende groeifase betekent voor klanten dat er in de toekomst nog meer innovatieve oplossingen via Missing Piece aangeboden kunnen gaan worden.

Meer over
Lees ook
Renault en Dassault Systèmes versterken samenwerking: autoconcern kiest wereldwijd voor 3DEXPERIENCE-platform

Renault en Dassault Systèmes versterken samenwerking: autoconcern kiest wereldwijd voor 3DEXPERIENCE-platform

De Renault Group en Dassault Systèmes geven een impuls aan hun al 20 jaar bestaande samenwerking. Renault gaat wereldwijd standaardiseren op het 3DEXPERIENCE-platform voor het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten op het gebied van mobiliteit. Deze samenwerking vormt een belangrijke basis voor het ‘Renaulution’ geheten strategische plan van de...

Invictus Games stroomlijnt registratie en stimuleert beleving met SAP

Invictus Games stroomlijnt registratie en stimuleert beleving met SAP

Het organiseren van de Invictus Games in Den Haag bleek een fikse opgave. Door de pandemie is de Nederlandse versie in Den Haag inmiddels tweemaal doorgeschoven van 2020 naar 2022. Een door SAP-partner Expertum ontwikkelde oplossing in de SAP-cloud neemt een deel van deze organisatorische uitdagingen weg, en zorgt bovendien voor meer betrokkenheid en...

Samenwerking tussen IGEL en LG brengt de work from anywhere-ervaring naar een hoger plan

Samenwerking tussen IGEL en LG brengt de work from anywhere-ervaring naar een hoger plan

LG Electronics, aanbieder van thin clients, en IGEL, leverancier van een geavanceerd besturingssysteem voor cloudgebaseerde werkomgevingen, maken bekend dat het IGEL OS kant-en-klaar zal zijn geïnstalleerd op veel van de All-in-One Thin Clients van LG die in het voorjaar van 2022 op de markt verschijnen. Deze mijlpaal in de samenwerking tussen IGEL...