Matrix42 gaat partnership aan met 2Grips

Matrix42

2Grips en Matrix42 slaan de handen ineen. De specialist in service management in de Benelux heeft de oplossingen van het Duitse softwarebedrijf toegevoegd aan zijn portfolio. Met dit partnership willen beide partijen hun klanten nog beter bedienen bij hun uitdagingen op het vlak van IT en Enterprise Service Management.

2Grips helpt haar klanten om hun dienstverlening te aligneren met hun bedrijfsstrategie en deze continu en proactief te verbeteren. 2Grips geeft advies, coacht en voert uit op basis van de drie belangrijkste vragen binnen service management: Waar staan we nu? Waar willen of moeten we zijn? En hoe komen we daar? De professionele dienstverlener bedient vanuit haar kantoren in Turnhout (België) en Eindhoven een variëteit aan klanten in tal van sectoren, waaronder verzekeraars, banken, overheden, universiteiten en industriële partijen.

“De Enterprise Service Management-oplossing van Matrix42 vult een niche in ons totale tooling portfolio”, benadrukt Danny Van Vosselen, oprichter en Managing Partner van 2Grips. “We kijken uit naar een lange en vruchtbare samenwerking met Matrix42 ter ondersteuning van onze klanten in hun ESM tooling behoeften.”  

Cees Broer, Area Sales Director Northern Europe bij Matrix42, is heel enthousiast over de samenwerking en hij ziet mooie kansen voor dit partnership. “Ik ken 2Grips al jaren. Het is een gevestigde naam en een solide partner in Nederland en België met veel expertise van service management. Er is veel vertrouwen over en weer en ik ben ervan overtuigd dat we met elkaar grote stappen kunnen zetten op het gebied van ITSM en ESM.”

 

Over Matrix42

Matrix42 helpt organisaties de werkplek van hun werknemers te digitaliseren en veiliger te maken. Haar Digital Workspace Experience-software beheert apparaten, applicaties, processen en diensten eenvoudig, veilig en compliant. De innovatieve software integreert naadloos fysieke, virtuele, mobiele en cloudgebaseerde werkomgevingen in bestaande infrastructuren. Matrix42 AG heeft zijn hoofdkantoor in Frankfurt, Duitsland, en verkoopt en implementeert wereldwijd softwareoplossingen met lokale en wereldwijde partners. Ga voor meer informatie naar: www.matrix42.com.

 

Over 2Grips

2Grips richt zich op het optimaliseren van de dienstverlening op het vlak van kwaliteit, kosten, beheersbaarheid en transparantie. Het bedrijf richt zijn pijlen op zowel de organisatie, de processen als de tooling en biedt zo een unieke totaalaanpak. De insteek is altijd pragmatisch en gericht op een specifieke situatie. Kortom, 2Grips helpt haar klanten te groeien als service georiënteerde organisatie met het oog op het tevreden maken en houden van haar klanten en eindgebruikers. Ga voor meer informatie naar www.2grips.com.

 
Lees ook
Canline Systems BV wordt nieuwe Gold-partner in het OEM-partnerprogramma van Rockwell Automation

Canline Systems BV wordt nieuwe Gold-partner in het OEM-partnerprogramma van Rockwell Automation

Rockwell Automation, Inc. , ’s werelds grootste leverancier van oplossingen voor industriële automatisering en digitale transformatie, heeft aangekondigd dat Canline Systems BV het PartnerNetwork™ van Rockwell Automation komt versterken als Gold-partner in het OEM-partnerprogramma .

Rockwell Automation en Edison S.p.A. digitaliseren de operationele werkprocessen met behulp van AR

Rockwell Automation en Edison S.p.A. digitaliseren de operationele werkprocessen met behulp van AR

Rockwell Automation, een van de grootste aanbieders van industriële automatisering en digitale transformatie wereldwijd, heeft een samenwerking aangekondigd met Edison S.p.A. Het oudste energiebedrijf van Europa is een van de grotere spelers in thuisland Italië en in Europa. Edison en Rockwell zijn een overeenkomst aangegaan voor een softwarelicentie...

De waardeketens van de industrie koolstofvrij maken is een teamprestatie

De waardeketens van de industrie koolstofvrij maken is een teamprestatie

De oorlog in Oekraïne heeft de geo-economische afhankelijkheid van Europa van goedkope en overvloedige energie glashelder gemaakt. Die fossiele energie stroomt door een netwerk van pijpleidingen, wordt gebruikt en creëert broeikasgassen die zich snel ophopen in de atmosfeer.