Magnit benoemt Sam Smith tot nieuwe president voor de EMEA-regio

Magnit_TM_logo_2col_pos_RGB

Magnit (voorheen Brainnet), leverancier van Integrated Workforce Management (IWM) platformen, kondigt aan dat Sam Smith is toegetreden tot het executive leadership team van het bedrijf als president voor de EMEA-regio. In deze rol gaat Smith de aanwezigheid van Magnit in de regio helpen uitbreiden en de voortdurende ontwikkeling van werk vergemakkelijken. 

"Sam's enorme ervaring in de sector maakt haar de perfecte kandidaat om de EMEA-activiteiten van Magnit te leiden nu we aan ons volgende hoofdstuk beginnen", zegt Kevin Akeroyd, CEO van Magnit. "Ze deelt de visie van Magnit op de evolutie van werk en beschikt over de ervaring, passie en leiderschapsvaardigheden om die visie uit te voeren. Sam's expertise en unieke invalshoek zullen Magnit‘s geïntegreerde workforce management platform helpen de flexibele arbeidsmarkt wereldwijd te transformeren en te moderniseren."
 
Smith, die haar carrière begon als werktuigbouwkundig ingenieur bij de Royal Airforce (RAF), is in de afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot een autoriteit in de flexibele arbeidsmarkt. Voordat ze bij Magnit kwam, werkte Smith acht jaar bij Kelly Services, meest recentelijk als vicepresident en managing director voor KellyOCG EMEA. Ze heeft veel kennis van het in groten getale aannemen van werknemers, kent de supply chain issues waarmee de markt te maken heeft en is zich bewust van de uitdagingen waar flexibele werknemers dagelijks mee te maken hebben.
 
"Ik heb het altijd belangrijk gevonden om direct tot de kern van de zaak te komen en ik ben van plan precies dat te doen in mijn rol bij Magnit. Ik ken deze markt van beide kanten", zegt Sam Smith. "Ik heb fruitverpakkers naar de magazijnvloer gereden en samengewerkt met leiders van 's werelds meest bekende merken. En één ding weet ik zeker: deze markt is toe aan een transformatie nu we een nieuw tijdperk van werken ingaan. Ik geloof dat het toonaangevende platform van Magnit hieraan gaat bijdragen. Onze combinatie van moderne software, bewezen expertise en hoogwaardige kennis, in combinatie met een toekomstgerichte aanpak, zal een katalysator zijn in de evolutie van flexibel personeelsmanagement. Ik kijk ernaar uit om hier leiding aan te geven."
 
De aankondiging van Smiths nieuwe rol volgt op de recentelijke rebranding van het bedrijf. De nieuwe naam van het bedrijf, Magnit, maakt deel uit van een groter geheel dat laat zien dat het bedrijf zich inzet voor een nieuw tijdperk van werk. De nieuwe naam gaat gepaard met een pay-off - The Evolution of Work™ - die verwijst naar de missie van het bedrijf om elke werknemer en organisatie wereldwijd in staat te stellen uitzonderlijk werk te leveren. Ga voor meer informatie over Magnit naar www.magnitglobal.com.
Lees ook
SoftwareOne: Copilot nu voor iedereen beschikbaar, maar let op de databeveiliging

SoftwareOne: Copilot nu voor iedereen beschikbaar, maar let op de databeveiliging

Deze week maakte Microsoft bekend dat Copilot voor Microsoft 365, de virtuele AI-assistent van Microsoft, beschikbaar is voor alle organisaties zonder minimale afname van 300 licenties. Dit is goed nieuws voor alle bedrijven die willen starten met Copilot. Een pilot draaien met een kleine groep medewerkers kan vanaf nu. SoftwareOne begeleidt organ1

IB Data gaat groei versnellen met investering van Brink Software en ECFG

IB Data gaat groei versnellen met investering van Brink Software en ECFG

Brink Software en ECFG (via haar investeringsfonds ECFG Ventures III) investeren samen in de volgende groeifase van IB Data. Dat is de Nederlandse en Belgische marktleider in het leveren van product- en prijsinformatie van bouwproducten. Voor Brink Software voegt de IB database, met informatie over ruim 250 assortimenten, belangrijke waarde toe aa1

Hunkemöller migreert SAP-omgeving naar de cloud met RISE with SAP

Hunkemöller migreert SAP-omgeving naar de cloud met RISE with SAP

Hoe kan een toonaangevend merk zijn klanten nog beter bedienen en zijn omnichannel-groeistrategie versnellen? Hunkemöller vond het antwoord in de digitale transformatie richting de cloud. Via RISE with SAP migreerde de lingeriespecialist de volledige SAP ECC-omgeving naar Google Cloud. Daarmee staat het bedrijf nu in de startblokken voor de volgen1