Magnit benoemt Sam Smith tot nieuwe president voor de EMEA-regio

Magnit_TM_logo_2col_pos_RGB

Magnit (voorheen Brainnet), leverancier van Integrated Workforce Management (IWM) platformen, kondigt aan dat Sam Smith is toegetreden tot het executive leadership team van het bedrijf als president voor de EMEA-regio. In deze rol gaat Smith de aanwezigheid van Magnit in de regio helpen uitbreiden en de voortdurende ontwikkeling van werk vergemakkelijken. 

"Sam's enorme ervaring in de sector maakt haar de perfecte kandidaat om de EMEA-activiteiten van Magnit te leiden nu we aan ons volgende hoofdstuk beginnen", zegt Kevin Akeroyd, CEO van Magnit. "Ze deelt de visie van Magnit op de evolutie van werk en beschikt over de ervaring, passie en leiderschapsvaardigheden om die visie uit te voeren. Sam's expertise en unieke invalshoek zullen Magnit‘s geïntegreerde workforce management platform helpen de flexibele arbeidsmarkt wereldwijd te transformeren en te moderniseren."
 
Smith, die haar carrière begon als werktuigbouwkundig ingenieur bij de Royal Airforce (RAF), is in de afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot een autoriteit in de flexibele arbeidsmarkt. Voordat ze bij Magnit kwam, werkte Smith acht jaar bij Kelly Services, meest recentelijk als vicepresident en managing director voor KellyOCG EMEA. Ze heeft veel kennis van het in groten getale aannemen van werknemers, kent de supply chain issues waarmee de markt te maken heeft en is zich bewust van de uitdagingen waar flexibele werknemers dagelijks mee te maken hebben.
 
"Ik heb het altijd belangrijk gevonden om direct tot de kern van de zaak te komen en ik ben van plan precies dat te doen in mijn rol bij Magnit. Ik ken deze markt van beide kanten", zegt Sam Smith. "Ik heb fruitverpakkers naar de magazijnvloer gereden en samengewerkt met leiders van 's werelds meest bekende merken. En één ding weet ik zeker: deze markt is toe aan een transformatie nu we een nieuw tijdperk van werken ingaan. Ik geloof dat het toonaangevende platform van Magnit hieraan gaat bijdragen. Onze combinatie van moderne software, bewezen expertise en hoogwaardige kennis, in combinatie met een toekomstgerichte aanpak, zal een katalysator zijn in de evolutie van flexibel personeelsmanagement. Ik kijk ernaar uit om hier leiding aan te geven."
 
De aankondiging van Smiths nieuwe rol volgt op de recentelijke rebranding van het bedrijf. De nieuwe naam van het bedrijf, Magnit, maakt deel uit van een groter geheel dat laat zien dat het bedrijf zich inzet voor een nieuw tijdperk van werk. De nieuwe naam gaat gepaard met een pay-off - The Evolution of Work™ - die verwijst naar de missie van het bedrijf om elke werknemer en organisatie wereldwijd in staat te stellen uitzonderlijk werk te leveren. Ga voor meer informatie over Magnit naar www.magnitglobal.com.
Lees ook
Zoho groeit flink in Nederland en investeert in de lokale markt

Zoho groeit flink in Nederland en investeert in de lokale markt

Zoho zet haar opmars in Nederland voort. Het bedrijf boekte een omzetgroei van 40% ten opzichte van het vorige boekjaar en investeerde het afgelopen jaar fors in personeel. Zoho’s strategie in Nederland is gericht op het versterken van haar aanwezigheid om bestaande klanten effectief te bedienen en nieuwe klanten aan te trekken.

Now Platform Tokyo release van ServiceNow ondersteunt transformatie in complexe macro-omstandigheden

Now Platform Tokyo release van ServiceNow ondersteunt transformatie in complexe macro-omstandigheden

ServiceNow kondigt de Now Platform® Tokyo release aan, ontworpen om organisaties te helpen bij het aangaan van complexe, zakelijke uitdagingen in onzekere macro-economische tijden. De ServiceNow Tokyo release is specifiek ontwikkeld om betere klant- en werknemerservaringen te bieden, automatisering te versnellen en het vertrouwen hierin te vergroten.

Brink Software introduceert Ibis Artikelen Service voor efficiënter calculeren met fluctuerende prijzen

Brink Software introduceert Ibis Artikelen Service voor efficiënter calculeren met fluctuerende prijzen

  Brink Software introduceert de Ibis Artikelen Service waarmee actuele product- en/of prijsinformatie van leveranciers met één druk op de knop toegankelijk wordt voor elke calculator en werkvoorbereider van bouwprojecten. Zo kunnen zij nog sneller alternatieve producten kiezen en vergelijken en ook nauwkeuriger calculeren....