Maak de beste indruk met Poly’s nieuwste video-oplossingen voor thuis

poly

Poly lanceert de Poly Studio P Series, het eerste professionele videoconferencing-oplossingenportfolio voor persoonlijk gebruik door thuiswerkers. Deze persoonlijke videoconferencing-devices bieden het vertrouwen, de vrijheid en de professionele klasse om ervoor te zorgen dat de gebruiker altijd het beste voor de dag komt qua beeld en geluid. 
 
De Poly Studio P Series is ontwikkeld om het thuiswerkers gemakkelijker en ze succesvoller te maken. Deze persoonlijke video-oplossing bestaat uit de Poly Studio P5 Webcam, Poly Studio P15 Personal Video Bar en de Poly Studio P21 Personal Meeting Display. Voor een kant-en-klare plug&play-ervaring biedt de Poly Studio P5 Kit uitkomst. Hierdoor is de nieuwe Studio P5 webcam te bundelen met enkele prijswinnende Poly-headsets of de draagbare Poly Sync 20, de slimme speakerphone om overal optimaal te kunnen werken. Door deze persoonlijke oplossingen te combineren met de Poly Lens Desktop App en de betaalde Poly+ service zijn hardware en software samen onder één dak te brengen voor het vereenvoudigen van device-management en werken vanaf elke plek. 
 
De Poly Studio P Series benut Poly’s beroemde professionele audio- en video-expertise die heel ver teruggaat. Zo ontwikkelde Poly de eerste headset voor de reis naar de maan. Nauwkeurig afgestemde cameramogelijkheden en microfoons zorgen ervoor dat de gebruiker wordt gezien en gehoord met uitzonderlijke helderheid, terwijl heldere kleuren en automatische slecht-lichtcompensatie optimale videokwaliteit leveren vanuit persoonlijke en gedeelde ruimtes.
  
Volgens het Future of Jobs-rapport van het World Economic Forum is 83 procent van de onderzochte wereldwijde organisaties van plan om meer thuiswerkmogelijkheden aan te bieden dan voor de pandemie.1 Onderzoek van IDC laat zien dat 62 procent van de organisaties met een langere-termijncommitment voor digitale transformatie in de periode 2020-2021 investeert in randapparatuur zoals headsets en camera’s. Zij willen al hun medewerkers voorzien van dezelfde technologie.
 
“We bevinden ons in een nieuw tijdperk van samenwerken op scholen, mobiele medische zorgverleners en brainstormers in de boardroom”, zegt Tom Puorro, Executive Vice President en General Manager Global Products bij Poly. “De video- en audioconferencing-devices die je gebruikt, bepalen mee hoe jouw aanwezigheid en bijdrage ervaren worden en of je het doel van je meeting bereikt. De Poly Studio P Series biedt je de zekerheid dat je elk moment kunt presteren.” 
 
De nieuwe Poly Studio P Series bestaat uit: 
  • Poly Studio P5 Webcam – Persoonlijke webcam met cameramogelijkheden die geoptimaliseerd zijn voor videoconferencing. Poly Studio P5 Webcam biedt een resolutie van 1080p en 4x digitale zoom, heeft een ingebouwde privacy-sluiter, een directionele microfoon en geïntegreerde USB-connectiviteit voor headsets voor gemakkelijke audio plug-and-play-connectiviteit.  
  • Poly Studio P15 Personal Video Bar – Persoonlijke videobar met krachtige 4K-helderheid, automatische camera-framing en een krachtige, geïntegreerde speaker en microfoon met geavanceerde NoiseBlock AI-technologie, die externe ruis blokkeert. 
  • Poly Studio P21 Personal Meeting Display – Videoconferencing-display die alles omvat wat nodig is voor een premium alles in één videoconferencing-ervaring, waaronder een 21” display, camera en audio. Dynamische omgevingsverlichting zorgt voor een betere presentatie en een goede videokwaliteit. De USB-connectiviteit maakt het mogelijk om de Poly Studio P21 met elke video-app op een pc of Mac te gebruiken. 
  • Poly Studio P5 Kit – De Poly Studio P5 webcam is te koppelen aan elk persoonlijk device: een Poly headset of Poly Sync draagbare speakerphone. Alles is in enkele seconden klaar voor gebruik. Je kan kiezen uit vier out-of-the-box combinaties met vaste of draadloze headset opties uit de Poly Voyager en Poly Blackwire productfamilies, en uit kits met Poly Sync.  

Compleet remote management: Poly Lens Desktop App en Poly+ 

Voor meer vertrouwen en gemak voor thuiswerkers en kleine bedrijven die misschien geen toegang hebben tot eigen IT, of voor de IT-manager die op zoek is naar manieren om een verscheidenheid aan technologie voor werknemers op afstand te beheren en te ondersteunen, wordt de hele Poly Studio P series geleverd met toegang tot de Poly Lens Device Management Service via de nieuwe Poly Lens Desktop App. Met de Poly Lens Desktop App is het mogelijk om vanuit de cloud eenvoudig inzichten te krijgen en beheer voor werknemers op afstand te verrichten. De Poly Lens Desktop App geeft gebruikers ook tips voor het instellen van apparaten, het oplossen van problemen voor de best mogelijke verlichting, plaatsing van de camera en ergonomie voor de optimale inrichting van de werkruimte. Er is ook de mogelijkheid om de hele dag door persoonlijke gezondheids- en wellnesstips te krijgen, zoals tips voor beweging en hydratatie om energiek te blijven. Ondertussen kan IT-gegevens en inzichten beheren voor spraak, video en headsets via een enkele interface. 
 
Naast de nieuwe Poly Studio P Series en Poly Lens lanceert Poly ook Poly+, een exclusieve supportservice voor persoonlijke devices: 
  • Verbeterde 24/7 wereldwijde tech-support over de hele wereld, inclusief telefoon, chat, web en live video, zodat je een eigen IT-medewerker direct beschikbaar hebt. 
  • Een verlengde productvervangingsregeling van drie jaar en een 24-uursvervanging van het apparaat voor snelle ondersteuning wanneer dat het meest nodig is. 
  • Single-app support voor compatibele persoonlijke conferencingoplossingen van Poly. Hierdoor kan je de instellingen van je persoonlijke apparaat beheren en ben je verzekerd van up-to-date software en geavanceerde tools voor het oplossen van problemen.  
“Zakelijke en IT-leiders zijn gericht op het inzetten van de juiste apparaten om de samenwerking tussen hun medewerkers te vereenvoudigen, te beveiligen en te verbeteren”, zegt Amy Loomis, Ph.D., Research Director, Future of Work, IDC. “Poly's professionele headsets, videoconferencingproducten en unified device management zijn ontworpen om deze organisaties als geheel - van enterprise IT tot eigenaren van kleine bedrijven, en hun werknemers – te laten profiteren van een grotere gelijkheid van ervaring in steeds meer verspreide werkomgevingen. " 
 
De Poly Studio P series biedt flexibiliteit en keuze uit producten die zijn ontworpen om te voldoen aan alles wat je nodig hebt in een werkdag. Je kan de studio P verbinden met jouw gebruikelijke cloud-gebaseerde videoprovider, of dat nu Microsoft Teams, Zoom, GoTo by LogMeIn of StarLeaf is. 
 
Deze producten zijn nu beschikbaar voor pre-order, en zullen in april 2021 te leveren zijn via Poly.com en bij geautoriseerde reseller en geselecteerde retailers wereldwijd. De Poly Studio P15 is beschikbaar via pre-order en is gecertificeerd voor gebruik met Zoom en Microsoft Teams. 
 
Kijk voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheid van de nieuwe Poly Studio P Series op:  
Meer informatie over de nieuwe analytics-software, device management en support en services, is te vinden op: 
Lees ook
Drie prioriteiten voor hybride werken in de mkb-maakindustrie

Drie prioriteiten voor hybride werken in de mkb-maakindustrie

Hybride werken is inmiddels gemeengoed, ook in de maakindustrie. Toch geeft slechts 11% van de Europese mkb-organisaties in de maakindustrie aan dat ze alle IT-faciliteiten in huis hebben om hybride werken optimaal te faciliteren. Dat blijkt uit onderzoek van Dynabook. Daarom geeft de laptopspecialist drie tips om hybride werken beter te ondersteu1

Vier tips om tijdsverlies door IT-uitval terug te dringen

Vier tips om tijdsverlies door IT-uitval terug te dringen

Systemen en devices die niet doen wat ze moeten doen; het is een grote ergernis voor iedere werknemer. Bovendien heeft het ook gevolgen voor de dagelijkse bedrijfsvoering – wanneer werknemers niet verder kunnen omdat hun IT hapert, heeft dat uiteraard een negatieve invloed op hun productiviteit. Voor mkb-organisaties zijn die gevolgen immens; een1

Lexmark breidt Cloud Services uit met Translation Assistant en Cloud Scan Management

Lexmark breidt Cloud Services uit met Translation Assistant en Cloud Scan Management

Lexmark, wereldwijd leider in imaging- en IoT-oplossingen, introduceert nieuwe updates voor het Lexmark Cloud Services Platform. Een van de toevoegingen op het platform is Lexmark Translation Assistant (LTA), een oplossing om documenten in realtime te vertalen. Gebruikers kunnen documenten in de oorspronkelijke taal scannen met een Lexmark MFP, de1