Lexmark breidt GO Line-serie uit met nieuwe, bekroonde apparaten voor het mkb

lexmark400275

Lexmark, een wereldwijde leider op het gebied van imaging-oplossingen, heeft twee nieuwe kleuren- en drie nieuwe zwart-wit-apparaten toegevoegd aan de GO Line-serie. Het aanbod voor het mkb wordt uitgebreid met nieuwe printers en MFP's die volledige business-class mogelijkheden bieden in een kleinere omgeving.
 
De nieuwe C3426dw-printer en MC3426adw MFP zijn ontworpen voor kleine kantoren en werkgroepen. Ze bieden Lexmark-partners en zakelijke klanten een indrukwekkende productiviteit, hoge capaciteit en duurzaamheid met minimale onderbrekingen. De nieuwe apparaten maken het printen snel en eenvoudig. De eerste pagina wordt in 5,9 seconden afgedrukt. In kleur printen kan met 24 pagina's per minuut en zwart-wit met 40 pagina's per minuut. De twee modellen worden ook standaard geleverd met dubbelzijdig printen, 2,8-inch touchscreens en een USB-poort aan de voorzijde om documenten af te drukken of te scannen naar een USB-stick.
 
De lichte, compacte en snelle B3340dw B3442dw en MB3442adw zwart-wit-printers en MFP ondersteunen uitvoer tot 42 pagina's per minuut*, Wi-Fi en netwerkverbindingen, en de optie om een 550-vel papierlade toe te voegen voor grotere printopdrachten. Deze nieuwe apparaten hebben al onderscheidingen gekregen van de pers en analistenorganisaties als beste in hun soort. De C3426dw-printer en de MC3426adw MFP werden gekozen als de BLI Summer 2020 Pick Award for Outstanding Colour Printer for Small Workgroups. En de MB3442adw werd bekroond met een Editor's Choice award van Better Buys en PC Magazine.
 
“Onze nieuwste apparaten voor de kleine tot middelgrote zakelijke markt zijn licht, compact en snel en bieden dezelfde kwaliteit, prestaties en veiligheidskenmerken die onze klanten standaard verwachten”, aldus Peter van Broekhoven, Managing Director bij Lexmark Benelux. “Door de compacte afmetingen zijn de apparaten ideaal voor kleinere teams en gespecialiseerde werkgroepen, of in het kantoor van een klein bedrijf. Stalen frames zorgen voor duurzaamheid en een lange levensduur, terwijl de levensduur van de fuser het onderhoud en de service tot een minimum beperkt.”
 
Deze nieuwe GO Line-apparaten zijn vanaf nu beschikbaar.
 
Ondersteunende bronnen
 
*Snelheden: Afdruk- en kopieersnelheden gemeten volgens respectievelijk ISO/IEC 24734 en ISO/IEC 24735 (ESAT). Voor meer informatie zie: www.lexmark.com/ISOspeeds.
Lees ook
Lexmark breidt Cloud Services uit met Translation Assistant en Cloud Scan Management

Lexmark breidt Cloud Services uit met Translation Assistant en Cloud Scan Management

Lexmark, wereldwijd leider in imaging- en IoT-oplossingen, introduceert nieuwe updates voor het Lexmark Cloud Services Platform. Een van de toevoegingen op het platform is Lexmark Translation Assistant (LTA), een oplossing om documenten in realtime te vertalen. Gebruikers kunnen documenten in de oorspronkelijke taal scannen met een Lexmark MFP, de1

Onderzoek Verizon naar UC en CX toont grote verschillen tussen managers en werknemers

Onderzoek Verizon naar UC en CX toont grote verschillen tussen managers en werknemers

Verizon Business presenteert nieuw wereldwijd onderzoek naar Unified Communications (UC) en Customer Experience (CX), uitgevoerd door Omdia. Het doel van het onderzoek is om meer inzicht te krijgen in de werkplek na de coronapandemie. Met antwoorden van meer dan 1.100 business decision makers (BDM's), IT decision makers (ITDM's) en werknemers, maa1

Tips voor digitaal succes in de publieke sector

Tips voor digitaal succes in de publieke sector

In de strijd om talent, budget en technologisch succes delft de publieke sector te vaak het onderspit. Het is voor de overheid traditioneel een uitdaging om jonge, technisch onderlegde professionals aan te trekken en het is niet alleen het salaris dat hierin een rol speelt. Het huidige tijdperk van hybride werken vraagt ook om een digitale strateg1