Lexmark breidt GO Line-serie uit met nieuwe, bekroonde apparaten voor het mkb

lexmark400275

Lexmark, een wereldwijde leider op het gebied van imaging-oplossingen, heeft twee nieuwe kleuren- en drie nieuwe zwart-wit-apparaten toegevoegd aan de GO Line-serie. Het aanbod voor het mkb wordt uitgebreid met nieuwe printers en MFP's die volledige business-class mogelijkheden bieden in een kleinere omgeving.
 
De nieuwe C3426dw-printer en MC3426adw MFP zijn ontworpen voor kleine kantoren en werkgroepen. Ze bieden Lexmark-partners en zakelijke klanten een indrukwekkende productiviteit, hoge capaciteit en duurzaamheid met minimale onderbrekingen. De nieuwe apparaten maken het printen snel en eenvoudig. De eerste pagina wordt in 5,9 seconden afgedrukt. In kleur printen kan met 24 pagina's per minuut en zwart-wit met 40 pagina's per minuut. De twee modellen worden ook standaard geleverd met dubbelzijdig printen, 2,8-inch touchscreens en een USB-poort aan de voorzijde om documenten af te drukken of te scannen naar een USB-stick.
 
De lichte, compacte en snelle B3340dw B3442dw en MB3442adw zwart-wit-printers en MFP ondersteunen uitvoer tot 42 pagina's per minuut*, Wi-Fi en netwerkverbindingen, en de optie om een 550-vel papierlade toe te voegen voor grotere printopdrachten. Deze nieuwe apparaten hebben al onderscheidingen gekregen van de pers en analistenorganisaties als beste in hun soort. De C3426dw-printer en de MC3426adw MFP werden gekozen als de BLI Summer 2020 Pick Award for Outstanding Colour Printer for Small Workgroups. En de MB3442adw werd bekroond met een Editor's Choice award van Better Buys en PC Magazine.
 
“Onze nieuwste apparaten voor de kleine tot middelgrote zakelijke markt zijn licht, compact en snel en bieden dezelfde kwaliteit, prestaties en veiligheidskenmerken die onze klanten standaard verwachten”, aldus Peter van Broekhoven, Managing Director bij Lexmark Benelux. “Door de compacte afmetingen zijn de apparaten ideaal voor kleinere teams en gespecialiseerde werkgroepen, of in het kantoor van een klein bedrijf. Stalen frames zorgen voor duurzaamheid en een lange levensduur, terwijl de levensduur van de fuser het onderhoud en de service tot een minimum beperkt.”
 
Deze nieuwe GO Line-apparaten zijn vanaf nu beschikbaar.
 
Ondersteunende bronnen
 
*Snelheden: Afdruk- en kopieersnelheden gemeten volgens respectievelijk ISO/IEC 24734 en ISO/IEC 24735 (ESAT). Voor meer informatie zie: www.lexmark.com/ISOspeeds.
Lees ook
Facilicom@Home: compleet concept om thuiswerken optimaal te faciliteren

Facilicom@Home: compleet concept om thuiswerken optimaal te faciliteren

Met Facilicom@Home kan een werknemer binnen zijn of haar eigen omgeving de ideale thuiswerkplek creëren, inclusief onder meer schoonmaak, health coaching, connectiviteit van de (IT-)apparatuur, veiligheidsoplossingen en een ergonomische werkplek

Missing Piece trekt investeerder aan voor volgende groeifase

Missing Piece trekt investeerder aan voor volgende groeifase

Missing Piece B.V. (‘Missing Piece’) sluit zich aan bij Total Specific Hosting B.V. (‘TSH’), de leidende groep samenwerkende Nederlandse ICT-outsourcing bedrijven. Als onderdeel van TSH krijgt Missing Piece toegang tot kennis en permanent kapitaal om de volgende groeifase vorm te geven.