Lexmark breidt GO Line-serie uit met nieuwe, bekroonde apparaten voor het mkb

lexmark400275

Lexmark, een wereldwijde leider op het gebied van imaging-oplossingen, heeft twee nieuwe kleuren- en drie nieuwe zwart-wit-apparaten toegevoegd aan de GO Line-serie. Het aanbod voor het mkb wordt uitgebreid met nieuwe printers en MFP's die volledige business-class mogelijkheden bieden in een kleinere omgeving.
 
De nieuwe C3426dw-printer en MC3426adw MFP zijn ontworpen voor kleine kantoren en werkgroepen. Ze bieden Lexmark-partners en zakelijke klanten een indrukwekkende productiviteit, hoge capaciteit en duurzaamheid met minimale onderbrekingen. De nieuwe apparaten maken het printen snel en eenvoudig. De eerste pagina wordt in 5,9 seconden afgedrukt. In kleur printen kan met 24 pagina's per minuut en zwart-wit met 40 pagina's per minuut. De twee modellen worden ook standaard geleverd met dubbelzijdig printen, 2,8-inch touchscreens en een USB-poort aan de voorzijde om documenten af te drukken of te scannen naar een USB-stick.
 
De lichte, compacte en snelle B3340dw B3442dw en MB3442adw zwart-wit-printers en MFP ondersteunen uitvoer tot 42 pagina's per minuut*, Wi-Fi en netwerkverbindingen, en de optie om een 550-vel papierlade toe te voegen voor grotere printopdrachten. Deze nieuwe apparaten hebben al onderscheidingen gekregen van de pers en analistenorganisaties als beste in hun soort. De C3426dw-printer en de MC3426adw MFP werden gekozen als de BLI Summer 2020 Pick Award for Outstanding Colour Printer for Small Workgroups. En de MB3442adw werd bekroond met een Editor's Choice award van Better Buys en PC Magazine.
 
“Onze nieuwste apparaten voor de kleine tot middelgrote zakelijke markt zijn licht, compact en snel en bieden dezelfde kwaliteit, prestaties en veiligheidskenmerken die onze klanten standaard verwachten”, aldus Peter van Broekhoven, Managing Director bij Lexmark Benelux. “Door de compacte afmetingen zijn de apparaten ideaal voor kleinere teams en gespecialiseerde werkgroepen, of in het kantoor van een klein bedrijf. Stalen frames zorgen voor duurzaamheid en een lange levensduur, terwijl de levensduur van de fuser het onderhoud en de service tot een minimum beperkt.”
 
Deze nieuwe GO Line-apparaten zijn vanaf nu beschikbaar.
 
Ondersteunende bronnen
 
*Snelheden: Afdruk- en kopieersnelheden gemeten volgens respectievelijk ISO/IEC 24734 en ISO/IEC 24735 (ESAT). Voor meer informatie zie: www.lexmark.com/ISOspeeds.
Lees ook
Nieuw Ergotron CareFit™ Combo System optimaliseert werkervaring van Zorgverleners

Nieuw Ergotron CareFit™ Combo System optimaliseert werkervaring van Zorgverleners

Ergotron, wereldwijd leider in ergonomische oplossingen die de prestaties, de gezondheid en het welzijn van mensen bevorderen, introduceert vandaag het CareFit™ Combo System. Deze computerwerkplek die aan de muur bevestigt kan worden is speciaal ontwikkeld om zorgpersoneel een optimale documentatie-ervaring te bieden op de plaats van zorgverlening.

ScanSnap versterkt aanwezigheid met marktspecifieke video's

ScanSnap versterkt aanwezigheid met marktspecifieke video's

Als onderdeel van ScanSnap's marketingstrategie in Nederland lanceert het bedrijf een reeks marktspecifieke video's waarin de complicaties van het werken met papier worden belicht en hoe handig de nieuwe iX1300 scanner kan zijn voor het verhogen van de productiviteit, zowel thuis als op kantoor. Dit volgt op de aankondiging van ScanSnap in 2021  dat...

Dynabook breidt X Series uit met nieuwe Portégé X40-K

Dynabook breidt X Series uit met nieuwe Portégé X40-K

Dynabook Europe kondigt de Portégé X40-K aan, een nieuw 14” device in Dynabook’s premium zakelijke aanbod dat is ontworpen om te voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van flexibele werknemers. De X40-K is elegant maar toch praktisch, en heeft een aantal verbeterde mobiliteitstoepassingen die de toewijding van Dynabook onderstrepen om hardware te ontwikkelen...