Lexmark benoemd tot 2022 Global Print Security Leader door Quocirca

lexmark400275

 Lexmark, wereldwijd leider in oplossingen voor beeldverwerking, is door Quocirca, de wereldwijde brancheanalist op het gebied van print, opnieuw uitgeroepen tot ‘Leader’ in de categorie printbeveiliging. 

 
Quocirca heeft in het Print Security Landscape 2022-rapport Lexmark opnieuw als Leader aangewezen. Dit gebeurde op basis van de sterke strategische visie en de diverse producten en diensten voor printbeveiliging. Daarnaast werden de aanzienlijke investeringen in hardware, oplossingen, diensten, infrastructuur en de sterke toekomstgerichte strategie aangemerkt als aanvullende leiderschapscriteria. 
 
"Dat we opnieuw door Quocirca worden erkend als leider op het gebied van printbeveiliging, toont onze inzet op het gebied van beveiliging en de waarde van onze Secure by Design-aanpak", zegt Peter van Broekhoven, Managing Director Lexmark Benelux. "We zijn erg blij dat Quocirca bevestigt dat onze klanten terecht vertrouwen hebben in hun Lexmark-apparaten en -oplossingen." 
 
Quocirca benadrukte met name de volgende aspecten in zijn beoordeling van Lexmark: 
  • Secure by Design-aanpak. Hierbij zijn uitgebreide beveiligingsfuncties standaard ingebouwd in Lexmark-apparaten. Voorbeelden hiervan zijn versleutelde en digitaal ondertekende firmware, veilige opstarttechnologie, voortdurende verificatie en standaard beveiligde firmware. 
  • Uitgebreid aanbod van professionele diensten waarmee klanten ervoor kunnen zorgen dat hun gehele printinfrastructuur beveiligd is. 
  • Ruim aanbod voor cloud-printbeveiliging dat voldoet aan SOC2 Type II-, ISO 27001- en SSAE 16-normen. 
  • Een uitgebreid portfolio beveiligingsproducten en -diensten met functies zoals run-time inbraakdetectie, Lexmark Secure Document Monitor (LSDM), preventie van dataverlies en cloud-printbeveiliging.  
Louella Fernandes, directeur van Quocirca, zegt: "Lexmark heeft het predicaat Print Security Leader verdiend. Zijn Secure by Design-model komt goed terug in zijn hardwareportfolio en wordt aangevuld met consultancydiensten voor beveiliging en robuuste cloud-printdiensten. Lexmark voldoet aan de wensen voor printbeveiliging van bedrijven van elke omvang." 
 
Meer over
Lees ook
Draadloze weergave en multicasting toegevoegd aan het PressIT presentatiesysteem van Panasonic

Draadloze weergave en multicasting toegevoegd aan het PressIT presentatiesysteem van Panasonic

Panasonic PressIT, het draadloze presentatiesysteem, is uitgebreid met twee nieuwe functies waarmee zakelijke gebruikers snel visuele content kunnen delen. Dankzij Wireless Display kunnen Windows-gebruikers rechtstreeks vanaf hun apparaat content delen via sneltoetsen zonder dat ze een zender hoeven aan te sluiten. En Multicast stelt alle deelnemers...

Nieuwe app van Sharp: Synappx Collaboration Hub

Nieuwe app van Sharp: Synappx Collaboration Hub

Synappx Collaboration Hub is een softwareapplicatie van Sharp voor gebruik van de printer en AV-apparatuur. Met de app wil Sharp presenteren, vergaderen en printen eenvoudiger maken. Synappx Collaboration Hub is ontwikkeld op basis van twee uitgangspunten: gemak voor de gebruiker en veiligheid en eenvoud voor de IT- en facilitair manager. Met de app...

ScanSnap versterkt aanwezigheid met marktspecifieke video's

ScanSnap versterkt aanwezigheid met marktspecifieke video's

Als onderdeel van ScanSnap's marketingstrategie in Nederland lanceert het bedrijf een reeks marktspecifieke video's waarin de complicaties van het werken met papier worden belicht en hoe handig de nieuwe iX1300 scanner kan zijn voor het verhogen van de productiviteit, zowel thuis als op kantoor. Dit volgt op de aankondiging van ScanSnap in 2021  dat...