Lexmark benoemd tot 2022 Global Print Security Leader door Quocirca

lexmark400275

 Lexmark, wereldwijd leider in oplossingen voor beeldverwerking, is door Quocirca, de wereldwijde brancheanalist op het gebied van print, opnieuw uitgeroepen tot ‘Leader’ in de categorie printbeveiliging. 

 
Quocirca heeft in het Print Security Landscape 2022-rapport Lexmark opnieuw als Leader aangewezen. Dit gebeurde op basis van de sterke strategische visie en de diverse producten en diensten voor printbeveiliging. Daarnaast werden de aanzienlijke investeringen in hardware, oplossingen, diensten, infrastructuur en de sterke toekomstgerichte strategie aangemerkt als aanvullende leiderschapscriteria. 
 
"Dat we opnieuw door Quocirca worden erkend als leider op het gebied van printbeveiliging, toont onze inzet op het gebied van beveiliging en de waarde van onze Secure by Design-aanpak", zegt Peter van Broekhoven, Managing Director Lexmark Benelux. "We zijn erg blij dat Quocirca bevestigt dat onze klanten terecht vertrouwen hebben in hun Lexmark-apparaten en -oplossingen." 
 
Quocirca benadrukte met name de volgende aspecten in zijn beoordeling van Lexmark: 
  • Secure by Design-aanpak. Hierbij zijn uitgebreide beveiligingsfuncties standaard ingebouwd in Lexmark-apparaten. Voorbeelden hiervan zijn versleutelde en digitaal ondertekende firmware, veilige opstarttechnologie, voortdurende verificatie en standaard beveiligde firmware. 
  • Uitgebreid aanbod van professionele diensten waarmee klanten ervoor kunnen zorgen dat hun gehele printinfrastructuur beveiligd is. 
  • Ruim aanbod voor cloud-printbeveiliging dat voldoet aan SOC2 Type II-, ISO 27001- en SSAE 16-normen. 
  • Een uitgebreid portfolio beveiligingsproducten en -diensten met functies zoals run-time inbraakdetectie, Lexmark Secure Document Monitor (LSDM), preventie van dataverlies en cloud-printbeveiliging.  
Louella Fernandes, directeur van Quocirca, zegt: "Lexmark heeft het predicaat Print Security Leader verdiend. Zijn Secure by Design-model komt goed terug in zijn hardwareportfolio en wordt aangevuld met consultancydiensten voor beveiliging en robuuste cloud-printdiensten. Lexmark voldoet aan de wensen voor printbeveiliging van bedrijven van elke omvang." 
 
Meer over
Lees ook
Uitrol Xerox Reinvention strategie in Nederland

Uitrol Xerox Reinvention strategie in Nederland

Vandaag kondigt Veenman, een dochterbedrijf van Xerox haar naamswijziging aan naar Veenman, a Xerox Business Solutions Company.

Atlona introduceert Velocity Keypad Controller voor klaslokalen en vergaderruimten

Atlona introduceert Velocity Keypad Controller voor klaslokalen en vergaderruimten

Atlona introduceert een alternatief voor AV-aanraakpanelen in kleinere ruimtes en eenvoudige toepassingen: de AT-VKP-8E. Dit IP-gebaseerde besturingssysteem biedt een eenvoudige en gebruiksvriendelijke toetsenbordinterface, voor gebruik in klaslokalen en kleine vergaderruimten. Atlona's nieuwe Velocity Keypad Controller is ook via de Atlona Cloud1

Verbeter de samenwerking, productiviteit en beveiliging met GO KYOCERA, één veilig en efficiënt cloud SaaS-platform

Verbeter de samenwerking, productiviteit en beveiliging met GO KYOCERA, één veilig en efficiënt cloud SaaS-platform

In de snel veranderende zakelijke wereld staan organisaties voor de uitdaging om samenwerking tussen werknemers op kantoor en op afstand te waarborgen, terwijl de productiviteit optimaal blijft. Tegelijk is het beschermen van gevoelige informatie van cruciaal belang.