i3-Technologies biedt nu ook digital signage in samenwerking met Zebrix

Digital Signage Lifestyle

 

i3-Technologies, leverancier van interactieve software- en hardware-oplossingen voor het klaslokaal, de werkplek en ontmoetingsplaatsen, breidt zijn ecosysteem verder uit. Dankzij een partnerschap met Zebrix zijn de i3TOUCH-interactieve displays vanaf nu ook uitgerust met geavanceerde digital signage-mogelijkheden, waardoor ze ingezet kunnen worden voor het delen van aankondigingen, aankomende evenementen, noodberichten en school-, bedrijfs- of klanteninformatie.

Met de integratie van Zebrix, een geavanceerde narrowcasting- en digital signage-oplossing, ontwikkeld door het Franse bedrijf Manganelli, worden de mogelijkheden van het gamma interactieve displays van i3-Technologies verder uitgebreid. De i3TOUCH displays kunnen nu ook eenvoudig ingezet worden als digitaal informatie- of reclamebord. Organisaties beheren daarbij hun boodschappen centraal en bepalen waar, wanneer en op welke display(s) die getoond worden. De ingebouwde sensor van het display detecteert wanneer een scherm niet meer gebruikt wordt en start dan automatisch de digital signage-toepassing. Zo houden niet alleen bedrijven en scholen hun werknemers en leerlingen perfect op de hoogte, maar kunnen de i3TOUCH-displays ook ingezet worden in bijvoorbeeld retail-, horeca- en fitnesszaken of zelfs in ziekenhuizen en openbare gebouwen om informatie en/of promoties te delen met patiënten en bezoekers.

 "Dankzij Zebrix breiden we de manieren waarop klanten onze displays kunnen gebruiken verder uit,” zegt Lars Van Sweevelt, Director of Product Development of i3-Technologies. “Waar ze voordien vooral een interactief hulpmiddel voor (hybride) vergaderingen of lessen waren, kunnen de i3TOUCH-schermen nu ook ingezet worden om mensen te informeren. En dit is slechts een eerste stap. We kijken constant naar mogelijkheden om de multi-inzetbaarheid van onze displays uit te breiden door samenwerking met andere bedrijven.”

 

i3TOUCH-displays bevorderen de samenwerking en interactie. Met de whiteboard-applicatie kunnen gebruikers er niet enkel ideeën mee vastleggen in presentaties of andere apps, maar ook aanpassingen aanbrengen en deze meteen delen met anderen. Bovendien kunnen ze hun ideeën via videoconferencing op afstand bespreken of draadloos presenteren via een gratis te downloaden app. De flexibiliteit, gemakkelijke integratie en intuïtieve gebruikersinterface maken de displays ideaal voor gebruik in scholen en bedrijven.

 

Lees ook
Shimano Europe implementeert SAP BTP voor snellere klantintegratie

Shimano Europe implementeert SAP BTP voor snellere klantintegratie

Als leverancier wil je een nieuwe zakelijke klant zo snel mogelijk inzage in informatie kunnen geven, zoals in bijvoorbeeld voorraadgegevens, gedetailleerde productinformatie en de leveringsstatus. Shimano Europe slaagde er met behulp van het SAP Business Technology Platform (BTP) in om de ‘onboardingtijd’ te halveren.

Streamingplatform WaterBear benut SAP Emarsys

Streamingplatform WaterBear benut SAP Emarsys

Hoe zorg je ervoor dat abonnees na het kijken van een indrukwekkende documentaire een petitie ondertekenen? Of bijvoorbeeld doneren aan een goed doel? Met behulp van onder andere SAP Emarsys zet WaterBear geïnspireerde kijkers aan tot actie.

Versuni migreert naar 'wall-to-wall' SAP-omgeving in slechts 18 maanden

Versuni migreert naar 'wall-to-wall' SAP-omgeving in slechts 18 maanden

Na de verkoop van Domestic Appliances door Koninklijke Philips in 2021, begon het nieuwe zelfstandige bedrijf Versuni aan een reis om in slechts 18 maanden tijd een geheel nieuw technologielandschap te creëren. Met RISE with SAP en Tata Consultancy Services (TCS) als strategische partner slaagde Versuni erin om in 55 landen op tijd te migreren naa1