i3-Technologies biedt nu ook digital signage in samenwerking met Zebrix

Digital Signage Lifestyle

 

i3-Technologies, leverancier van interactieve software- en hardware-oplossingen voor het klaslokaal, de werkplek en ontmoetingsplaatsen, breidt zijn ecosysteem verder uit. Dankzij een partnerschap met Zebrix zijn de i3TOUCH-interactieve displays vanaf nu ook uitgerust met geavanceerde digital signage-mogelijkheden, waardoor ze ingezet kunnen worden voor het delen van aankondigingen, aankomende evenementen, noodberichten en school-, bedrijfs- of klanteninformatie.

Met de integratie van Zebrix, een geavanceerde narrowcasting- en digital signage-oplossing, ontwikkeld door het Franse bedrijf Manganelli, worden de mogelijkheden van het gamma interactieve displays van i3-Technologies verder uitgebreid. De i3TOUCH displays kunnen nu ook eenvoudig ingezet worden als digitaal informatie- of reclamebord. Organisaties beheren daarbij hun boodschappen centraal en bepalen waar, wanneer en op welke display(s) die getoond worden. De ingebouwde sensor van het display detecteert wanneer een scherm niet meer gebruikt wordt en start dan automatisch de digital signage-toepassing. Zo houden niet alleen bedrijven en scholen hun werknemers en leerlingen perfect op de hoogte, maar kunnen de i3TOUCH-displays ook ingezet worden in bijvoorbeeld retail-, horeca- en fitnesszaken of zelfs in ziekenhuizen en openbare gebouwen om informatie en/of promoties te delen met patiënten en bezoekers.

 "Dankzij Zebrix breiden we de manieren waarop klanten onze displays kunnen gebruiken verder uit,” zegt Lars Van Sweevelt, Director of Product Development of i3-Technologies. “Waar ze voordien vooral een interactief hulpmiddel voor (hybride) vergaderingen of lessen waren, kunnen de i3TOUCH-schermen nu ook ingezet worden om mensen te informeren. En dit is slechts een eerste stap. We kijken constant naar mogelijkheden om de multi-inzetbaarheid van onze displays uit te breiden door samenwerking met andere bedrijven.”

 

i3TOUCH-displays bevorderen de samenwerking en interactie. Met de whiteboard-applicatie kunnen gebruikers er niet enkel ideeën mee vastleggen in presentaties of andere apps, maar ook aanpassingen aanbrengen en deze meteen delen met anderen. Bovendien kunnen ze hun ideeën via videoconferencing op afstand bespreken of draadloos presenteren via een gratis te downloaden app. De flexibiliteit, gemakkelijke integratie en intuïtieve gebruikersinterface maken de displays ideaal voor gebruik in scholen en bedrijven.

 

Lees ook
Amphia Ziekenhuis heeft Europese primeur met introductie RCS Business Messaging

Amphia Ziekenhuis heeft Europese primeur met introductie RCS Business Messaging

Om de communicatie met patiënten verder te optimaliseren, zet het Amphia Ziekenhuis in op een nieuwe messagingtechnologie: Rich Communication Services (RCS) van CM.com. Hiermee is het topklinische opleidingsziekenhuis in Breda het eerste Europese ziekenhuis dat van deze nieuwe techniek gebruikmaakt.

Netherlands Pavilion met veel hybride events op grootste telecomcongres ter wereld

Netherlands Pavilion met veel hybride events op grootste telecomcongres ter wereld

Nederland is ook dit jaar via het traditionele Netherlands Pavilion vertegenwoordigd op het Mobile World Congress 2021 (MWC21). Het paviljoen met ruim 30 bedrijven, organisaties en overheden is de thuisbasis voor alle Nederlandse aanwezigen tijdens het grootste telecomevenement ter wereld. Het paviljoen biedt een uitgebreid programma met live en online...

Personio organiseert H.U.G. Digital 2021: het virtuele HR-event

Personio organiseert H.U.G. Digital 2021: het virtuele HR-event

Personio organiseert op 18 en 19 mei de tweede editie van H.U.G.* Digital, een van de grootste virtuele HR-events van Europa. Dit gratis live event geeft antwoorden op de belangrijkste vragen van HR over tal van onderwerpen, van hybride werkmodellen, medewerkerswelzijn en agile HR tot diversiteit, inclusie, duurzaamheid en nog veel meer.