i-PRO kondigt gegarandeerde levertijden en stabiele prijzen aan

i-PRO-Black-S-Series1

Nu de hele sector wordt geconfronteerd met een tekort aan onderdelen en stijgende prijzen, introduceert i-PRO een nieuwe snelle leveringsservice en bevestigt het dat de prijzen voor alle i-PRO-cameralijnen ongewijzigd blijven. Het bedrijf onderstreept daarmee zijn streven de betrouwbare partner van de volgende generatie voor de beveiligingsindustrie te zijn. In antwoord op de vraag van klanten naar meer flexibiliteit bij de installatie, voegt het bedrijf ook zijn eerste discrete, zwarte beveiligingscameramodellen met het i-PRO-merk toe.
 

Zekerheid

Om partners en klanten zekerheid te bieden in het licht van de wereldwijde tekorten aan chipsets en halfgeleiders, introduceert i-PRO de Quick Delivery Service voor alle belangrijke modellen in de i-PRO-reeks, met een levertijd van 2-4 dagen vanaf het Europese magazijn en 2-4 weken vanaf de fabriek Bovendien zegt het bedrijf ondanks de wereldwijde prijsdruk toe de prijzen van de camera's te handhaven, inclusief die van de modellen met AI-ondersteuning.
 
"In een tijd waarin de hele sector worstelt om aan de marktvraag te voldoen en te maken heeft met voortdurend stijgende prijzen, brengt i-PRO EMEA zekerheid en bieden we stabiliteit aan onze partners en klanten, aan de markt en de hele sector", zegt Gerard Figols, president van i-PRO EMEA. "We hebben gezorgd dat we kunnen beschikken over de essentiële componenten voor onze oplossingen en we hebben vertrouwen in onze leveringsmogelijkheden, waardoor partners en klanten zich vol vertrouwen op hun eigen activiteiten kunnen richten."
 

Eerste discrete zwarte modellen met het i-PRO-merk

"We zijn er erg trots op dat we de eerste zwarte modellen met het i-PRO-merk op de EMEA-markt kunnen introduceren, waarmee we onze AI-ficatie-strategie uitbreiden en de markt meer keuze bieden", vervolgt Gerard Figols. De eerste zwarte camera's zijn per direct verkrijgbaar in de i-PRO Standard Series, als dome- en bulletmodellen voor buiten en binnen. Deze onopvallende camera's uit de AI-serie zijn ideaal als ze discreet moeten functioneren in de omgeving.
 
De S-serie levert toonaangevende, krachtige AI edge-computinghardware, met gratis meegeleverde in-house toepassingen. Het systeem staat ook open voor de ontwikkeling van toepassingen van derden, zodat de camera's in veel bredere commerciële toepassingen kunnen worden gebruikt, bijvoorbeeld in Detailhandel en Industrie 4.0.
Meer over
Lees ook
Dynabook kondigt de Portégé X40L-K aan, de perfecte partner voor hybride werken

Dynabook kondigt de Portégé X40L-K aan, de perfecte partner voor hybride werken

Dynabook Europe GmbH heeft de Portégé X40L-K aangekondigd, een uitbreiding van zijn premium X-serie. Het device heeft een elegant ontwerp voor een naadloze gebruikerservaring in de hybride wereld van werk. De Portégé X40L-K biedt een reeks bijzondere functies, verpakt in een ultradun ontwerp dat moeiteloos voldoet aan de hoge eisen die worden gesteld...

Dynabook kondigt Mobile Secure Client aan om toenemend gebruik VDI te ondersteunen

Dynabook kondigt Mobile Secure Client aan om toenemend gebruik VDI te ondersteunen

Dynabook kondigt vandaag de introductie van Dynabook Mobile Secure Client (DMSC) aan, waarmee hybride werken probleemloos gefaciliteerd kan worden via een Mobile Secure Client die geavanceerde beveiligings- en beheermogelijkheden voor IT-teams biedt, evenals flexibiliteit op de werkplek.

i-PRO voegt AI toe aan zijn PTZ-camera's en vernieuwt de productlijn

i-PRO voegt AI toe aan zijn PTZ-camera's en vernieuwt de productlijn

i-PRO, wereldwijd toonaangevend op het gebied van professionele beveiligingsoplossingen voor bewaking, kondigde vandaag de toevoeging van AI aan zijn PTZ-camera's (pan, tilt, zoom) aan en een vernieuwing van de hele PTZ-lijn, waarbij in totaal 35 nieuwe camera's worden toegevoegd.