Huawei lanceert zijn Europe Enterprise Roadshow 2024

Huawei lanceert zijn Europe Enterprise Roadshow 2024 met groene en digitale technologie

De Huawei-truck stopt in 's-Hertogenbosch bij de Brabanthallen (4 juni) en in Amsterdam bij Circa (6 juni).
 
Huawei heeft de jaarlijkse editie van de Huawei Europe Enterprise Roadshow 2024 gelanceerd. Dit technologiecentrum op wielen is speciaal ontworpen om de baanbrekende productinnovaties te tonen aan tal van organisaties. Denk hierbij aan grote ondernemingen, overheidsinstellingen en verschillende sectoren zoals gezondheidszorg, ISP, onderwijs en detailhandel. 
 
Tijdens de mobiele tour rijden twee roadshowtrucks gelijktijdig op twee verschillende routes door het continent, volgeladen met de nieuwste ICT-producten en -oplossingen van Huawei. De vrachtwagens stoppen in belangrijke Europese steden om met de aanwezigen te netwerken. 
 
De roadshow van 2024 begon zijn reis met haltes in Frankrijk en Spanje. Hij zal de komende drie maanden nog 54 steden in 21 landen bezoeken. Met als thema ‘Digital & Green, Accelerate Industrial Intelligence’ zet de roadshow zijn reis verder naar Zwitserland, Portugal, Polen, Turkije, Finland, Noorwegen, Zweden, Oostenrijk, Tsjechië, Nederland, Griekenland, België, Luxemburg, Servië, Hongarije, Ierland en Bulgarije. De tour eindigt in Roemenië. 
 
“De Europe Enterprise Roadshow 2024 toont duidelijk onze onophoudelijke inzet voor innovatie en technologische uitmuntendheid”, zegt Willi Song, CEO van Huawei’s European Enterprise Business. “Deze tour biedt een unieke kans om klanten en partners te ontmoeten en meer te leren over de nieuwste ICT-innovaties. Het bevordert vooral de samenwerking tussen bedrijven om nieuwe hoogten te bereiken in hun digitale transformatie.” 
 
Dit jaar focust Huawei zich op de integratie van groene en digitale transitie. En hoe dit de duurzame ontwikkeling van Europese industrieën stimuleert. Huawei presenteert geavanceerde ICT-technologie die de digitale en intelligente transformatie in verschillende sectoren versnelt.
 
Een van de belangrijkste nieuwe technologieën is Datacom. Hiervoor werd Huawei in 2024 door Gartner® uitgeroepen tot toonaangevend leverancier in het Magic Quadrant™ voor Wired en Wireless LAN-infrastructuur. Daarnaast wordt ook de All Flash for All Scenarios OceanStor dataopslagportfolio gepresenteerd. Huawei is momenteel de nummer één voor primaire opslag volgens de Peer Insights™ Voice of the Customer-beoordeling van Gartner®. Bezoekers van de roadshow kunnen verder Optical-, ISP- en MSP-producten en andere oplossingen bekijken, waaronder High-Quality 10 Gbps CloudCampus, Ultra-Resilient Data Center Network, Datacenter Virtualization Solution (DCS), OceanProtect Appliance, FTTH en FTTR-oplossingen en Huawei eKit, voor de commerciële en distributiemarkt.
 
Naast producten demonstreren Huawei-specialisten de meest geavanceerde oplossingen. Die zijn specifiek aangepast aan elk scenario en afgestemd op de belangrijke sectoren, zoals onderwijs, gezondheidszorg, MSP, transport, ISP en de detailhandel. 
 
“Als leider in ICT-technologie biedt Huawei een technologieportfolio die voldoet aan de noden van end-to-endbedrijven: van netwerk tot dataopslag, cloud en unified communications”, voegt Willi Song toe. “Dat geeft ons een 360°-beeld van de digitale en intelligente transformatie-uitdagingen van onze klanten. Het stelt ons in staat om essentiële oplossingen te bieden voor een snelle implementatie, eenvoudig beheer en kostenefficiëntie.” 
 
Na het succes van de vorige editie, met meer dan 7.000 deelnemers, biedt de roadshow dit jaar opnieuw een uniek platform voor professionals uit de ICT-sector om te praten, te leren en ideeën uit te wisselen.
Lees ook
Rabobank versnelt digitale transformatie met SAP BTP

Rabobank versnelt digitale transformatie met SAP BTP

Rabobank maakt een grote sprong in zijn digitale transformatie met het SAP Business Technology Platform (BTP). Onder andere SAP Integration Suite en API Management, onderdelen van SAP BTP, zorgen voor een efficiënte en gestandaardiseerde toegang tot data uit SAP S/4HANA.

SAP versnelt transformaties met gecombineerde kracht van SAP LeanIX, SAP Signavio en RISE

SAP versnelt transformaties met gecombineerde kracht van SAP LeanIX, SAP Signavio en RISE

SAP kondigde tijdens SAP Sapphire in Barcelona een duidelijker pad aan naar transformatie voor RISE with SAP-klanten. Zo presenteerde SAP nieuwe manieren om waarde te ontsluiten met SAP LeanIX en SAP Signavio, waaronder de koppeling van SAP LeanIX aan SAP's AI-assistent Joule.

Beheers AI voordat AI je bedrijf beheerst

Beheers AI voordat AI je bedrijf beheerst

De Cloud computing-markt zal naar verwachting groeien van $0,58 biljoen in 2023 tot $1,24 biljoen in 2028. Deze stijging is te danken aan opkomende technologieën zoals big data, AI en machine learning (ML). Grote ondernemingen investeren in toenemende mate in de ontwikkeling van deze gebieden.