Horizon Telecom start samenwerking met RingCentral om internationale ondernemingen cloudgebaseerde communicatieoplossingen te bieden

ringcentral300200

Horizon Telecom, koploper op de zakelijke markt voor communicatie- en connectiviteitsoplossingen voor internationale ondernemingen en RingCentral Inc., de toonaangevende aanbieder van oplossingen voor internationale, zakelijke cloudcommunicatie, samenwerking en contactcentra, hebben vandaag aangekondigd dat Horizon Telecom RingCentral Office® zal voorzien van een Unified Communications as a Service-platform (UCaaS-platform). Het platform omvat een systeem voor teamberichten, videovergaderingen en cloudtelefonie voor grootschalige multinationale ondernemingen wereldwijd.

“Wij werken samen met veel van 's werelds grootste wereldwijde organisaties om krachtige en betrouwbare communicatie- en connectiviteitsoplossingen te bieden,” zegt Melvin Jellesma, Managing Director bij Horizon Telecom. “Ondernemingen zijn op zoek naar zakelijke communicatie in de Cloud om werknemers te helpen communiceren en samenwerken in verschillende delen van de wereld. Door samen te werken met RingCentral krijgen onze klanten toegang tot 's werelds beste, wereldwijde, open en mobile-first UCaaS platform. Met de RingCentral Office Message-Video-Phone (MVP) oplossing hoeven onze klanten zich minder zorgen te maken over hun communicatiesysteem en kunnen ze zich meer concentreren op de groei van hun bedrijf.”

De Office MVP van RingCentral biedt onze klanten enterprise-grade functionaliteit die flexibel en eenvoudig in gebruik is. Nog een belangrijk voordeel is dat klanten gebruik kunnen maken van een geïntegreerd systeem voor teamberichten, videoconferencing en enterprise-grade cloudtelefonie vanuit verschillende landen en vanaf elke locatie, op elke wijze en op elk apparaat.

“RingCentral is opgericht met als doel zakelijke communicatie met behulp van cloudtechnologie en andere technologieën op basis van mobile-first opnieuw uit te vinden”, zegt Anand Eswaran, President en Chief Operating Officer van RingCentral. “De wereld is voortdurend in ontwikkeling en mensen werken steeds minder op een vaste plek. Wij geloven dat het vinden van en werken met de allerbeste partners van cruciaal belang is om klanten overal ter wereld te kunnen laten profiteren van de voordelen van RingCentral Office. De samenwerking met Horizon Telecom vergroot onze mogelijkheden om samen te werken met grote klanten over de hele wereld die hun medewerkers vanaf elke locatie willen laten werken.”

 

Meer over
Lees ook
Streamingplatform WaterBear benut SAP Emarsys

Streamingplatform WaterBear benut SAP Emarsys

Hoe zorg je ervoor dat abonnees na het kijken van een indrukwekkende documentaire een petitie ondertekenen? Of bijvoorbeeld doneren aan een goed doel? Met behulp van onder andere SAP Emarsys zet WaterBear geïnspireerde kijkers aan tot actie.

IMPACT 1000 Bluetooth-headsets van EPOS beschikbaar in Nederland

IMPACT 1000 Bluetooth-headsets van EPOS beschikbaar in Nederland

EPOS kondigt aan dat de IMPACT 1000, een on-ear, toekomstbestendigeBluetooth-headset, verkrijgbaar is in Nederland. De IMPACT 1000 is ontworpen voor professionals die waarde hechten aan heldere communicatie en die tijdens online vergaderingen optimaal geconcentreerd willen blijven – zelfs in lawaaiige omgevingen.

Versuni migreert naar 'wall-to-wall' SAP-omgeving in slechts 18 maanden

Versuni migreert naar 'wall-to-wall' SAP-omgeving in slechts 18 maanden

Na de verkoop van Domestic Appliances door Koninklijke Philips in 2021, begon het nieuwe zelfstandige bedrijf Versuni aan een reis om in slechts 18 maanden tijd een geheel nieuw technologielandschap te creëren. Met RISE with SAP en Tata Consultancy Services (TCS) als strategische partner slaagde Versuni erin om in 55 landen op tijd te migreren naa1