FRITZ!Box 6660 cable: een razendsnelle FRITZ!Box voor iedere kabelaansluiting

FRITZ!Box 6660 cable

 

Vanaf vandaag is het zo ver: vrije modemkeuze treedt in werking. AVM brengt met ingang daarvan de FRITZ!Box 6660 cable op de markt: de perfecte Wi-Fi 6 FRITZ!Box modemrouter voor elke kabelaansluiting. Een FRITZ!Box voor vlot plezier én een intelligent thuisnetwerk. Vanaf heden is deze FRITZ!Box verkrijgbaar bij verschillende retailers.

 

Vlot plezier en een intelligent thuisnetwerk

Met de nieuwe FRITZ!Box 6660 cable zijn alle functionaliteiten van de FRITZ!Box nu ook beschikbaar op een kabelaansluiting. De nieuwste FRITZ!Box beschikt over innovatieve Wi-Fi 6 en een veelzijdige VoIP-telefooncentrale met DECT-basis. Dit zorgt ervoor dat draadloze telefonie, maar ook de aansturing van smarthome-toepassingen mogelijk is. Hiermee voldoet de FRITZ!Box 6660 cable aan de hoogste eisen voor een modern en intelligent thuisnetwerk. Daarnaast beschikt de FRITZ!Box over de juiste kabelmodem en razendsnelle gigabit-LAN waardoor de FRITZ!Box geschikt is voor gigabitsnelheden op elke kabelaansluiting. Van welke provider dan ook.

Mesh Wi-Fi met FRITZ!

De nieuwe standaard Wi-Fi 6 houdt rekening met het groeiende aantal Wi-Fi-apparaten. Van smartphones, tablets, pc’s, 4K-televisies en speakers tot slimme lampen: er worden steeds meer apparaten tegelijkertijd in het Wi-Fi-netwerk gebruikt. De FRITZ!Box 6660 Cable is het middelpunt van het Wi-Fi netwerk. Daarmee is de FRITZ!Box voorbereid op de hoogste eisen in het thuisnetwerk. Verdeelde Wi-Fi-punten, denk bijvoorbeeld aan repeaters, worden in het Mesh Wi-Fi-netwerk samengevoegd tot één enkel slim Wi-Fi-netwerk. De FRITZ!Box 6660 Cable is de centrale (Mesh Master) van het Mesh Wi-Fi-netwerk en zorgt ervoor dat overal in huis de verbinding optimaal is.

Vrije modemkeuze

Zoals bekend hebben consumenten een vrije modemkeuze vanaf vrijdag 28 januari. Door de nieuwe regelgeving van de Autoriteit Consument & Markt (ACM) kunnen internetproviders het gebruik van specifieke standaardmodems niet meer voorschrijven. AVM is blij met de nieuwe regelgeving en heeft een uitgebreid portfolio van modemrouters en een speciale website vol informatie, die consumenten helpt bij hun keuze, gereed. Vrije modemkeuze biedt consumenten de kans een modemrouter te kiezen, die beter aansluit bij hun specifieke internet- en Wi-Fi-wensen en die toegang geeft tot functionaliteits- en beveiligingsupdates, zoals de nieuwe FRITZ!Box 6660 cable.

 

Prijzen en verkrijgbaarheid

De FRITZ!Box 6660 cable is vanaf morgen verkrijgbaar voor een adviesprijs van €249, de retailers vind je morgen op deze pagina.

 

Specificaties vind je in de bijlage en meer informatie over vrije modemkeuze vind je hier

 

Meer over
Lees ook
FRITZ! Mesh Set: Het tri-band duo voor nog meer Wi-Fi

FRITZ! Mesh Set: Het tri-band duo voor nog meer Wi-Fi

De twee tri-band producten FRITZ!Box 4060 en FRITZ!Repeater 3000 AX zorgen er samen voor dat Wi-Fi-apparaten zoals laptops, tablets, smartphones, spelconsoles en smart-tv's altijd en overal de best mogelijke Wi-Fi-dekking krijgen, ongeacht de internetverbinding (DSL, glasvezel, kabel).

Nieuwe FRITZ!Box-modellen: prestatieverbetering met Wi-Fi 7 voor glasvezel, DSL en kabel

Nieuwe FRITZ!Box-modellen: prestatieverbetering met Wi-Fi 7 voor glasvezel, DSL en kabel

AVM krachtige nieuwe FRITZ!Box-modellen voor glasvezel, DSL en kabel. De focus ligt op de FRITZ!Box 7690 voor DSL met Wi-Fi 7 en Zigbee, die voor het eerst gepresenteerd wordt op ANGA COM 2024. Ook presenteert AVM de FRITZ!Box 6670 Cable, de FRITZ!Box 5690 Pro voor glasvezel- of DSL-verbindingen en FRITZ!Box-modellen voor XGS-PON-glasvezeltechnolo1

Nieuwe FRITZ!Box 6670 Cable brengt Wi-Fi 7 en Zigbee naar kabelverbindingen

Nieuwe FRITZ!Box 6670 Cable brengt Wi-Fi 7 en Zigbee naar kabelverbindingen

Op ANGA COM, Europa's toonaangevende beurs voor breedband, toont AVM dit jaar de nieuwe FRITZ!Box 6670 Cable voor gigabit snelheden op kabelverbindingen met Wi-Fi 7, Zigbee en veelzijdige FRITZ!Box functies. Andere onlangs aangekondigde producten zoals de krachtige tri-band FRITZ!Box 5690 Pro voor glasvezel en DSL, de 10 gigabit/s snelle FRITZ!Box1