Ergotron overgenomen door Sterling Group

ergotron640400

Ergotron, Inc., een wereldwijd bedrijf dat zich richt op het verbeteren van de manier waarop mensen werken, leren, spelen en voor anderen zorgen, kondigt vandaag aan dat The Sterling Group de overname van het bedrijf heeft afgerond. The Sterling Group heeft een reputatie als partner van groeiende industriële bedrijven en zal Ergotron ondersteunen bij het ingaan van een nieuwe groeifase, vlak na de viering van het 40-jarig bestaan.


"Dit is een spannende mijlpaal voor Ergotron. We kijken uit naar de samenwerking met The Sterling Group om nieuwe kansen te benutten en onze wereldwijde activiteiten verder uit te breiden,” vertelt Chad Severson, CEO van Ergotron. "Met de extra steun van onze nieuwe partner en een gedeelde toewijding aan werknemer- en marktgeleide groei, blijft Ergotron gefocust op het ontwerpen van innovatieve oplossingen die de gezondheid, het comfort en de productiviteit van werknemers helpen verbeteren."

Ergotron maakt al decennia lang gebruik van mensgerichte ontwerpprincipes en de Technology of MovementTM om omgevingen te bouwen waarin mensen zich verder kunnen ontwikkelen. Als pionier van de zit-sta-oplossingen op de werkplek, biedt Ergotron bekroonde sta- en mobiele bureaus, ergonomische muurbeugels en monitorarmen voor kantoor- en industriële omgevingen. Ergotron heeft ook een lange geschiedenis in het ontwerpen van producten ter verbetering van het welzijn en de workflow van zorgverleners. Zo lanceerde Ergotron onlangs het CareFitTM Combo System, ontworpen om patiëntencontacten te ondersteunen en verpleegkundigen opnieuw controle te geven over hun werklast. 

"Ergotron's sterke marktpositie en toewijding aan haar klanten en werknemers sluiten naadloos aan bij Sterling's op werknemers gerichte benadering van partnerships," aldus Brad Staller, Partner bij The Sterling Group. "We kijken ernaar uit om het managementteam te ondersteunen bij het versnellen van de groei." 

Om meer te weten te komen over het volledige aanbod ergonomische producten van Ergotron, bezoek ergotron.com

Meer over
Lees ook
Crayon fuseert met Sequint

Crayon fuseert met Sequint

Crayon, het wereldwijde full-service adviesbureau voor digitale transformatie, fuseert met Sequint, expert op het gebied van software licenties. Sequint was sinds de overname in 2019 al onderdeel van de Crayon Group. De fusie betekent dat alle activiteiten van Sequint voortaan onder de Crayon-naam worden geleverd. Hiermee zorgt Crayon voor een uni1

Overname CyGlass biedt WatchGuard AI-gebaseerde   detectie en response

Overname CyGlass biedt WatchGuard AI-gebaseerde  detectie en response

WatchGuard Technologies kondigt de overname aan van CyGlass Technology Services. CyGlass is een toonaangevende leverancier van cloud- en netwerkgebaseerde oplossingen voor detectie van en respons op dreigingen. Organisaties kunnen hiermee risico's identificeren, bedreigingen stoppen en compliance waarborgen.

Leverancier van spoorweg ERP-software RailCube vindt strategische partner in Main Capital Partners

Leverancier van spoorweg ERP-software RailCube vindt strategische partner in Main Capital Partners

RailCube, leverancier van innovatieve softwareoplossingen voor spoorwegondernemingen, kondigt een meerderheidsinvestering aan door strategische software-investeerder Main Capital Partners ("Main").