Ergotron biedt meeslepende kijkervaring voor kantoorwerkers en gamers met nieuwe HX bureaumonitorarm met HD Pivot

Ergotron pivot arm

Ergotron, een wereldwijd bedrijf dat zich richt op het verbeteren van de manier waarop mensen werken, leren, spelen en voor anderen zorgen, heeft vandaag zijn HX Desk Monitor Arm met HD Pivot, een monitorarm die speciaal ontworpen is voor diepe, ultrabrede gebogen monitoren, in de EMEA-regio geïntroduceerd.

Nu meer mensen dan ooit thuis werken en gamen, is de vraag naar monitorarmen exponentieel toegenomen, en het nieuwste aanbod van Ergotron biedt een volledig meeslepende kijkervaring. 


Op basis van feedback van gebruikers combineerde Ergotron zijn populaire HX bureaumonitorarm met zijn HX Heavy-Duty Tilt Pivot accessoire tot één product speciaal voor grote, gebogen monitoren. Momenteel is dit een van de enige monitorarmen die verkrijgbaar zijn voor de hoogwaardige Samsung Odyssey G9 monitor - een 49" breed, 12" diep gebogen scherm dat populair is in de gamingwereld.

"Voor gamers en telewerkers die de voorkeur geven aan grote, meeslepende monitoren, is uitbreiding van hun opstelling met een monitorarm essentieel voor optimale prestaties en weergave," zei Paul Zuidema, MD bij Ergotron in EMEA. "De HX Monitor Arm met HD Pivot geeft kostbare bureauruimte terug en biedt flexibiliteit om zwaardere beeldschermen met een diepe curve te verstellen. Het brengt een opstelling voor gamen of werken op afstand naar een hoger niveau."

Het stevige, duurzame ontwerp stelt gebruikers in staat hun scherm gemakkelijk te kantelen en te verplaatsen, terwijl de investering in een grote kwaliteitsmonitor beschermd wordt. Zonder de toevoeging van de HX Desk Monitor Arm met HD Pivot kan de Samsung Odyssey G9 monitor tot een meter kostbare bureauruimte innemen - deze toevoeging stelt gebruikers in staat hun ruimte terug te winnen en het scherm boven het bureaublad te tillen. Een groot bewegingsbereik en gemakkelijke instelling maken precieze positionering van het scherm mogelijk gedurende de hele werkdag of spelsessie.

De HX Desk Monitor Arm met HD Pivot past op grote monitoren met een welving van 6" tot 12" (15,2 tot 30,4 cm) diep en een gewicht van 12,7 tot 19,1 kg (28 tot 42 pond). Om meer over het product te weten te komen klik je 
hier.

Meer over
Lees ook
Pas op met de thuisprinter - deze is vaak een vergeten veiligheidslek

Pas op met de thuisprinter - deze is vaak een vergeten veiligheidslek

Thuiswerken is sinds maart 2020 voor veel organisaties normaal geworden. De verwachting is ook dat we niet meer teruggaan naar de oude situatie, maar een mix krijgen tussen op kantoor en thuis werken. Veel organisaties hebben daarop ingespeeld door medewerkers te voorzien van een goede bureaustoel, een goed bureau, een groot scherm en andere middelen...

Nederlandse Apple Premium Reseller Amac Pro een van de eerste Jamf MSP-partners ter wereld

Nederlandse Apple Premium Reseller Amac Pro een van de eerste Jamf MSP-partners ter wereld

Jamf, specialist in Apple-beheer, gaat samenwerken met de Nederlandse Apple Premium Reseller Amac Pro. Amac Pro, het onderdeel van Amac voor het bedrijfsleven, het onderwijs en de zorg, is daarmee wereldwijd een van de eerste MSP-partners van Jamf. Als Managed Service Provider (MSP) gaat Amac Pro met behulp van het Jamf-platform het beheer van Apple-devices...

Twee derde Europese bedrijven verhoogt IT-budget voor overstap naar hybride en op afstand werken

Twee derde Europese bedrijven verhoogt IT-budget voor overstap naar hybride en op afstand werken

Twee derde (65%) van de Europese IT-beslissers heeft de komende tijd meer budget tot zijn beschikking om op afstand werken en hybride vormen van werk te faciliteren, en om de bedrijfscontinuïteit te kunnen ondersteunen. Dat blijkt uit het onderzoek ‘The Hybrid Shift: Managing an increasingly remote workforce’ door Dynabook Europe GmbH.