Dynabook kondigt de Portégé X40L-K aan, de perfecte partner voor hybride werken

Dynabook Europe GmbH heeft de Portégé X40L-K aangekondigd, een uitbreiding van zijn premium X-serie. Het device heeft een elegant ontwerp voor een naadloze gebruikerservaring in de hybride wereld van werk. De Portégé X40L-K biedt een reeks bijzondere functies, verpakt in een ultradun ontwerp dat moeiteloos voldoet aan de hoge eisen die worden gesteld aan flexibel werken.

“De wereld van werk is fundamenteel en permanent veranderd en het is nu belangrijker dan ooit dat devices werknemers in staat stellen om samen te werken, te verbinden en moeiteloos te schakelen tussen de fysieke en online wereld,” zegt Damian Jaume, President, Dynabook Europe GmbH. “Bovendien vinden wij het belangrijk dat werknemers erkend en gewaardeerd worden door werkgevers. Door individuele werknemers uit te rusten met dit hoogwaardige device, kunnen organisaties de output en motivatie van hun teams verbeteren.”
 
 

Ontworpen voor mobiliteit

X40L-K_angle-Dresize
 
De Portégé X40L-K is zeer compact, weegt slechts 1 kg* en heeft een dikte van 15,9 mm, zodat hij eenvoudig kan worden meegenomen voor het dagelijkse werk onderweg. Met een vingerafdruklezer in de aan/uitknop kunnen gebruikers binnen enkele seconden aan de slag, wat flexibiliteit en snelheid biedt tijdens de werkdag. Uitgerust met een ultradunne schermrand die de schermcapaciteit maximaliseert, kunnen gebruikers genieten van de voordelen van een 14” beeldschermverhouding van 16:10 - een afmeting die vergelijkbaar is met 13” devices op de markt. Een groot clickpad van 109,6 x 85,6 mm zorgt voor meer nauwkeurigheid en comfort.
 
De Portégé X40L-K, gehuld in een Dark Tech Blue magnesium chassis, biedt zowel een uitzonderlijk design als praktische toepassingen. Zo levert het backlit toetsenbord vele praktische voordelen – de grote morsbestendige toetsen zijn verlaagd om vlekken op het scherm te voorkomen en de speciale toetsen bieden snelle toegang tot videobelfuncties – terwijl het device tegelijkertijd een lust voor het oog is dankzij de donkerblauwe tint.
 
Het leven onderweg vormt geen enkel probleem voor de Portégé X40L-K. De strenge MIL STD 810H-testen tonen de robuustheid van het device bij vallen, extreme temperaturen, schokken, trillingen, en andere zware omstandigheden. Als bewijs van Dynabook’s voortdurende inzet voor klanttevredenheid, valt het device onder de Dynabook Reliability Guarantee, waarin klanten een gratis reparatie en volledige terugbetaling van het aankoopbedrag krijgen als hun device stuk gaat binnen de garantieperiode van één jaar.**
 
 

Audiovisuele functies voor gebruikerservaring en veiligheid

De Portégé X40L-K voldoet aan de eisen van mobiel werken dankzij audiovisuele tools die zijn verrijkt met AI. Uitgerust met vier*** eersteklas stereoluidsprekers met Dolby Atmos-geluid, biedt het device krachtige audiomogelijkheden voor zijn formaat. Dankzij de 360-graden dual-array microfoons worden stemmen uit alle richtingen opgepikt met gelijke versterking, waardoor de gebruiker zich vrij door een ruimte kan bewegen of kan dienen als de hub voor conference calls met meerdere personen. De audio en visuele AI-functionaliteit minimaliseert storingen en verbetert zakelijke vergaderingen die plaatsvinden in uitdagende omgevingen. De AI-ruisonderdrukking verbetert de gesprekskwaliteit door achtergrondgeluiden te isoleren en te filteren, zodat deelnemers duidelijk en moeiteloos kunnen worden verstaan. Ondertussen zorgt de AI-camera voor lichtcorrectie, achtergrondvervaging en gezichtsframing – ongeacht het gebruikte conferentieplatform.
 
Bij situaties waarin werknemers hun devices lange tijd achter elkaar gebruiken, helpt het Eyesafe® Certified Display van de Portégé X40L-K hen te beschermen door de blootstelling aan blauw licht te beperken en tegelijkertijd de kleuren levendig te houden.
 
 
 

Eersteklas prestaties, superieure connectiviteit

Als het op prestaties aankomt, stelt de Portégé X40L-K niet teleur. Het device is ontworpen om de veeleisende Evo™-classificatie van Intel® zelfs te overtreffen en wordt aangedreven door de nieuwste 12e generatie Intel® Core™ processoren in combinatie met maximaal 32GB dual-channel LPDDR5-geheugen op 4800MHz, om de meest intensieve zakelijke taken aan te kunnen. Ondertussen zorgen ultrasnelle PCle Gen4 SSD-schijven tot 1TB voor voldoende opslagruimte en een 4-cell 65Wh batterij levert een indrukwekkende accuduur van 11 uur, zodat gebruikers een hele werkdag door kunnen werken.
 
Dankzij een reeks poorten en connectiviteitsopties is het device volledig toegerust voor hybride werken. Twee USB-C poorten met Thunderbolt™ 4-functionaliteit ondersteunen gegevensoverdracht, stroomtoevoer en beeldschermaansluiting. Daarnaast zijn twee USB 3.2 Type A-poorten en een HDMI 2.0-poort, Gigabit LAN, een externe koptelefoon/microfoon-aansluiting en een micro-SD™ kaartsleuf ingebouwd in dit slanke device. Wi-Fi 6E, evenals optionele LTE, biedt connectiviteit om daadwerkelijk overal te kunnen werken.
 
Compromisloze beveiliging
Omdat security tegenwoordig terecht een topprioriteit is voor organisaties, voldoet de Portégé X40L-K probleemloos aan Microsoft’s Secured-core-vereisten voor devices. Gebruikers kunnen er zeker van zijn dat gevoelige informatie wordt beschermd met een biometrische vingerafdruklezer, geïntegreerd in de aan/uitknop, gecombineerd met optionele gezichtsverificatie. Uitgerust met een beveiligingsslot en een webcam shutter slider biedt het device ook extra privacy-opties.
 
De Portégé X40L-K zal verkrijgbaar zijn vanaf augustus 2022. Ga voor meer informatie over het aanbod van Dynabook naar: https://nl.dynabook.com/laptops/Portégé/
Meer over
Lees ook
Synology presenteert DiskStation DS723+, competent en compact opslagdevice

Synology presenteert DiskStation DS723+, competent en compact opslagdevice

Synology kondigt de introductie aan van de nieuwe Synology DiskStation DS723+ met 2 sleuven. Dit is het kleinste uitbreidbare apparaat in de serie alles-in-één-oplossingen van Synology voor thuiskantoren en kleine bedrijven.

Bescherming bedrijfsprocessen met encryptie wordt noodzakelijk

Bescherming bedrijfsprocessen met encryptie wordt noodzakelijk

Het idee van een laptop die geconfigureerd is voor opslag van geheime informatie doet velen denken aan een apparaat voor spionnen. Maar de bescherming van gevoelige bedrijfs- en persoonlijke gegevens is nu belangrijker dan ooit.

i-PRO kondigt gegarandeerde levertijden en stabiele prijzen aan

i-PRO kondigt gegarandeerde levertijden en stabiele prijzen aan

Nu de hele sector wordt geconfronteerd met een tekort aan onderdelen en stijgende prijzen, introduceert i-PRO een nieuwe snelle leveringsservice en bevestigt het dat de prijzen voor alle i-PRO-cameralijnen ongewijzigd blijven. Het bedrijf onderstreept daarmee zijn streven de betrouwbare partner van de volgende generatie voor de beveiligingsindustrie...