Dynabook breidt Satellite Pro C50-serie uit

dynabook-400300

Dynabook Europe GmbH kondigt vandaag de Satellite Pro C50-G aan, een additioneel 15”-model dat prestaties, productiviteit en modern design biedt voor een betaalbare prijs. Om nog meer keuze te bieden in de Satellite Pro C50-serie, komt met de nieuwe C50-G een grote selectie van 10e Generatie Intel® processoren beschikbaar, waaronder Core™ en Celeron® CPU’s.

Draagbaarheid

De C50-G weet een balans te vinden tussen prestaties en functionaliteit enerzijds, en design en mobiliteit anderzijds. Een donkerblauw, slank exterieur geeft het device een moderne uitstraling die de professional en student van nu zal aantrekken, of ze het device nou thuis, op kantoor of onderweg gebruiken. Onder de motorkap zijn de Intel® processoren gekoppeld aan DDR4-geheugen tot 16GB* en snelle SSD-opslagmogelijkheden tot 512GB waardoor goede prestaties worden geleverd.
 
De laptop is eenvoudig mee te nemen dankzij een dikte van 19,7mm en een gewicht van slechts 1,8kg.* Een batterijduur tot 13,5 uur1 biedt genoeg vermogen om een hele dag door te kunnen werken zonder op te hoeven laden. Het 15.6” niet-reflecterende HD- of FHD-scherm biedt de ervaring van een groot scherm, terwijl het grote toetsenbord met numeric keypad en ClickPad comfortabele ondersteuning biedt bij dagelijkse werkzaamheden. Een optionele SecurePad met vingerafdrukscanner is beschikbaar. De C50-G is meer dan alleen een lust voor het oog en is behandeld met een antibacteriële coating waardoor de groei van bacteriën op het oppervlakte met 99,9%2 wordt teruggedrongen. 
 
“De basisbenodigdheden voor een productieve werk- of studiedag hoeven niet langer veel geld te kosten. Bij Dynabook willen we keuze in technologie bieden die past bij elke zakelijke behoefte of ieder budget,” zegt Damian Jaume, President, Dynabook Europe GmbH. “Het nieuwe C50-G model biedt een solide toolkit voor alledaags gebruik, in een compact en aantrekkelijk design, zonder een hoog prijskaartje.”
 

Altijd en overal verbonden

De C50-G profiteert van een uitgebreid aanbod van connectiviteitsmogelijkheden, zodat gebruikers verbonden en productief blijven - ongeacht waar ze werken. Voor draadloze verbindingen is het device uitgerust met WiFi 802.11 AC en Bluetooth. Ondanks de dunne vormfactor biedt het device vele mogelijkheden wanneer het aankomt op het aansluiten van randapparatuur. Zo bevat de laptop een multifunctionele USB Type-C-poort voor opladen, schermaansluiting, verbinden én het verzenden van gegevens, naast twee USB 3.1 Type A-poorten, een full-size HDMI-poort en een Gigabit-LAN-poort. Daarnaast biedt een Micro SD card-slot de mogelijkheid om extra opslagruimte toe te voegen.
 
Onder de huidige omstandigheden waarbij op afstand werken en studeren de norm is, biedt de C50-G alle tools om in contact te blijven met collega’s, klanten en medestudenten. Het device heeft een HD Webcam, stereospeakers in een built-in Cortona-enabled microfoon. Een mic/headphone-ingang en Bluetooth geven gebruikers de mogelijkheid om een koptelefoon aan te sluiten.

Vertrouwen op security

Met dataveiligheid als een grote zorg voor veel bedrijven en opleidingen, bevat de C50-G firmware-based Trusted Platform Module (fTPM) 2.0 waarmee gegevens versleuteld zijn op het device, wat het risico op datamisbruik verkleint. In combinatie met wachtwoordmogelijkheden voor gebruikers en beheerders om onbevoegde toegang te verhinderen, vormt het device de eerste verdedigingslinie tegen cybercriminelen. Een optioneel Kensington-slot biedt de gebruikers de zekerheid dat de C50-G niet meegenomen kan worden.
 
De Satellite Pro C50-G zal beschikbaar zijn vanaf maart 2021. Ga voor meer informatie over het aanbod van Dynabook naar http://nl.dynabook.com/generic/business-solutions/
 
* afhankelijk van model
¹ gemeten met Mobile Mark™ 2014. Mobile Mark is a trademark of Business Applications Performance Corporation
2 getest met Japanese Industrial Standards (Z 2801)
Meer over
Lees ook
CEDaCI-project krijgt extra subsidie voor creëren van circulaire datacenters

CEDaCI-project krijgt extra subsidie voor creëren van circulaire datacenters

Europees internationaal onderzoeksproject Circular Economy in the Data Center Industry (CEDaCI) heeft 1,3 miljoen euro extra subsidie gekregen om zijn werk uit te breiden naar nog eens drie Europese landen. Het project heeft Ierland, België en Luxemburg toegevoegd aan zijn geografische reikwijdte, naast de oorspronkelijke landen Frankrijk, Duitsland,...

Nieuw rapport helpt IT inkopers greenwashing en valse claims te vermijden

Nieuw rapport helpt IT inkopers greenwashing en valse claims te vermijden

Bij complexe productcategorieën zoals IT lopen de sociale en milieurisico's hoog op. TCO Development, de organisatie achter TCO Certified - de duurzaamheidscertificering voor IT-producten, heeft het nieuwe rapport 'Impact and Insights: Navigating the Sustainable IT Revolution - The critical role of independent verification' gepubliceerd.

ICT-Pact: Grote stap naar circulaire smartphones en laptops

ICT-Pact: Grote stap naar circulaire smartphones en laptops

Maandag 14 juni ondertekende staatssecretaris Stientje van Veldhoven het internationale Circular and Fair ICT-Pact. Ondertekenaars zijn landen van over de hele wereld, die willen samenwerken om de productie van laptops en smartphones duurzamer, circulair en eerlijker te maken. Nederland is initiatiefnemer van het pact en België is medetrekker.