Dynabook breidt Satellite Pro C40-reeks uit met AMD Ryzen-processoren

LifestyleC40D_lores
 
 
Dynabook Europe GmbH kondigt de uitbreiding aan van de Satellite Pro C40-reeks met de AMD Ryzen™ 5 en 7-series processoren met Radeon™ Graphics, waardoor het aanbod van prijsbewuste zakelijke laptops wordt uitgebreid. De Satellite Pro C40D-B is zorgvuldig ontworpen met een verscheidenheid aan functionaliteiten die de productiviteit, connectiviteit en veiligheid verbeteren, in een aantrekkelijk, slank uiterlijk. De Satellite Pro C40D-B biedt een uitstekende prijs- en prestatieverhouding en is geschikt om de hele dag mee te werken, waar dan ook.

Ontwikkeld voor hybride werken

Met een gewicht van slechts 1,52 kg* en een compacte behuizing van 18,9 mm is de Satellite Pro C40D-B de slankste in zijn klasse, waardoor hij uiterst geschikt is voor elke hedendaagse manier van werken - op kantoor, thuis of onderweg.
 
Het nieuwe device heeft een update gekregen om de belangrijkste technologie voor dagelijks zakelijk gebruik te kunnen leveren. Door de krachtige AMD Ryzen™ 5 5600U- en Ryzen™ 7 5800U-processoren, tot 32GB snel DDR4-geheugen in twee configureerbare slots en SSD-opslagopties tot 512GB, kan het apparaat zelfs de meest veeleisende taken moeiteloos uitvoeren, zodat de bedrijfscontinuïteit overal is gewaarborgd. Voor een verbeterde gebruikerservaring en een hogere productiviteit is de C40D-B ook uitgerust met een extra groot ClickPad en een indrukwekkende batterijlevensduur van maximaal 11,5 uur1, ideaal voor gebruikers die ook onderweg werken.

Betrouwbaar veilig

De C40D-B biedt alle essentiële functies voor gegevens- en devicebeveiliging om werknemers- en bedrijfsgegevens veilig te houden, waar ze zich ook bevinden. Het firmware-based Trusted Platform Module (TPM) 2.0 betekent dat gevoelige informatie op het device wordt versleuteld om het risico van manipulatie uit te sluiten. In combinatie met gebruikers- en beheerderswachtwoorden die ongevraagde toegang verhinderen, evenals aanmelding via een optionele vingerafdrukscanner (SecurePad), fungeert het apparaat als de eerste verdedigingslinie tegen gegevenslekken. Bovendien helpt een optionele Kensington lock slot om fysieke diefstal te voorkomen.

Onovertroffen connectiviteit

Ervaar probleemloze connectiviteit en samenwerkingen dankzij een reeks van connectiviteitsopties. Een USB Type-C poort biedt oplaad-, aansluit- en weergavefuncties via één ingang, terwijl een full-size HDMI, twee USB Type-A 3.1-aansluitingen en een MicroSD-kaartlezer aanvullende aansluitmogelijkheden bieden voor beeldschermen en accessoires.
 
Daarnaast zorgen WiFi 802.11 AC en Bluetooth 5.0 voor een snelle verbinding en hoge downloadsnelheden, terwijl een Gigabit-LAN-poort ook nog eens snelle toegang biedt tot netwerkbronnen op kantoor. Als het gaat om in contact blijven met klanten en collega's op verschillende locaties, is de C40D-B klaar voor actie. Een HD-webcam, stereoluidsprekers en een ingebouwde microfoon met Cortana-ondersteuning bieden een rijk geluid en een glashelder beeld voor videogesprekken van hoge kwaliteit. Het device is ook uitgerust met een microfoon/hoofdtelefoonaansluiting, zodat gebruikers een koptelefoon kunnen inpluggen of koppelen.

Ontworpen voor stijl en comfort

De C40D-B heeft een slanke, donkerblauwe buitenkant en ziet er professioneel en eigentijds uit. Het niet-reflecterende 14" LCD FHD- of HD-scherm heeft een slanke rand en biedt gebruikers een heldere en duidelijke visuele ervaring, zodat ze de hele werkdag comfortabel kunnen werken. Naast het aantrekkelijke ontwerp is het apparaat behandeld met een antibacteriële coating om de groei van potentieel schadelijke bacteriën met 99,9% te beperken.2
 
"De introductie van de Satellite Pro C40D-B met AMD-processortechnologie toont perfect aan hoe wij onze klanten de best mogelijke keuze en waarde bieden," zegt Damian Jaume, President, Dynabook Europe GmbH. "Door het aanbod van apparaten te verbreden, stellen we alle bedrijven in staat toegang te krijgen tot betrouwbare en veelzijdige technologie tegen een betaalbare prijs."
 
De Satellite Pro C40D-B zal verkrijgbaar zijn vanaf juni 2022. Voor meer informatie over de Dynabook-reeks kunt u terecht op: https://nl.dynabook.com/laptops/satellite-pro/
 
Meer over
Lees ook
Philips lanceert nieuwe draagbare monitor; de Philips 16B1P3302D

Philips lanceert nieuwe draagbare monitor; de Philips 16B1P3302D

Philips introduceert de Philips 16B1P3302D, een gloednieuwe lichtgewicht monitor die onderdeel uitmaakt van de Portable-serie. Het ontwerp van deze serie heeft de iF Product Design Award 2021 gewonnen en was daarnaast een winnaar van de Red Dot Design Award 2021.

Drie prioriteiten voor hybride werken in de mkb-maakindustrie

Drie prioriteiten voor hybride werken in de mkb-maakindustrie

Hybride werken is inmiddels gemeengoed, ook in de maakindustrie. Toch geeft slechts 11% van de Europese mkb-organisaties in de maakindustrie aan dat ze alle IT-faciliteiten in huis hebben om hybride werken optimaal te faciliteren. Dat blijkt uit onderzoek van Dynabook. Daarom geeft de laptopspecialist drie tips om hybride werken beter te ondersteu1

Vier tips om tijdsverlies door IT-uitval terug te dringen

Vier tips om tijdsverlies door IT-uitval terug te dringen

Systemen en devices die niet doen wat ze moeten doen; het is een grote ergernis voor iedere werknemer. Bovendien heeft het ook gevolgen voor de dagelijkse bedrijfsvoering – wanneer werknemers niet verder kunnen omdat hun IT hapert, heeft dat uiteraard een negatieve invloed op hun productiviteit. Voor mkb-organisaties zijn die gevolgen immens; een1