DNA Services, Fresh IT Services en Klippa kondigen samenwerking aan

DNA-Klippa

 

De Nederlandse softwarebedrijven DNA Services B.V., Fresh IT Services B.V. en Klippa App B.V. zijn trots om een nieuwe samenwerking aan te kondigen die de functionaliteit voor hun klanten zal verbeteren.

Als onderdeel van deze samenwerking zal Fresh IT Services de functionaliteit van haar ERP-software, FreshERP, verrijken met een OCR-functie die door Klippa wordt geleverd via een implementatie van de Klippa DocHorizon API. Bovendien zal DNA Services de OCR-software van Klippa aanbieden aan haar Uniconta ERP-klanten.

“DNA groeit hard mede door het creëren van strategische partnerships en de realisatie van software-integraties .” aldus Hans de Wit, Commercieel Directeur & Co-Owner van DNA Services & Fresh IT Services.

“Een aantal jaren geleden hebben we de transitie ingezet richting de verkoop van standaard software en omzet vanuit software-abonnementen. Daarnaast bouwen we nog regelmatig klantspecifieke (web) applicaties al maken we zoveel mogelijk gebruik van bestaande platforms. Doordat we ons partner-ecosysteem uitbreiden kunnen we onze klanten extra functionaliteit aanbieden. Klippa integreert naadloos met FreshERP en Uniconta ERP-software, pakketten die wij steeds vaker implementeren. Met dit partnership kunnen wij onze klanten nog meer toegevoegde waarde bieden. Ik geloof in de samenwerking tussen winnende bedrijven waardoor we beiden groeien en klanten blij maken!”

Cloud-based OCR

De Klippa DocHorizon API van Klippa is een cloud-gebaseerde OCR-oplossing die machine learning-algoritmes gebruikt om nauwkeurig gegevens te extraheren uit gescande of gefotografeerde documenten. De API kan een grote verscheidenheid aan documenttypes herkennen, waaronder facturen, ontvangstbewijzen en contracten.

preview van de integratie van Klippa in Uniconta ERP-software

Afbeelding 1: preview van de integratie van Klippa in Uniconta ERP-software

"We zijn verheugd om samen te werken met DNA Services B.V. en Fresh IT Services B.V. en onze OCR-technologie aan gebruikers van Uniconta en FreshERP te faciliteren", zegt Yeelen Knegtering, CEO van Klippa App B.V. "Deze samenwerking toont onze inzet om innovatieve oplossingen te bieden die bedrijven helpen slimmer te werken, niet harder." In de achterliggende periode is de integratie van de Klippa DocHorizon API met de Uniconta ERP-software gerealiseerd. De integratie met FreshERP is nagenoeg gereed en zal dit kwartaal definitief afgerond worden.

Lees ook
Excluton moderniseert HR-processen met Dyflexis

Excluton moderniseert HR-processen met Dyflexis

Excluton, producent van betonnen bestratingsproducten, transformeert zijn HR- en planningsprocessen met de workforcemanagementsoftware van Dyflexis. De invoering heeft geleid tot aanzienlijke efficiëntieverbeteringen en kostenbesparingen.

HAN versnelt HR-innovatie met SAP SuccessFactors

HAN versnelt HR-innovatie met SAP SuccessFactors

HAN University of Applied Sciences (HAN) gaat haar HR-dienstverlening optimaliseren met behulp van SAP SuccessFactors. De overstap naar het HR-platform moet de ervaring van medewerkers rondom HR-processen verbeteren. SAP-partner HuRis begeleidt het implementatietraject bij de HAN.

Johnson Controls en VAIBS werken samen aan video-AI-analytics voor securitysystemen

Johnson Controls en VAIBS werken samen aan video-AI-analytics voor securitysystemen

Johnson Controls verreikt haar productportfolio met het video-AI-analyticsplatform, Vaidio, van VAIBS. Johnson Controls breidt hiermee zijn aanbod in securitysystemen voor slimme gebouwen uit in de Benelux en Scandinavië.