C2 Transfer business plan - veilige bestandsoverdracht voor bedrijven en teams

Synology_300200

Synology heeft vandaag de beschikbaarheid van het C2 Transfer business plan aangekondigd, een zakelijke cloudoplossing die speciaal is ontworpen om ervoor te zorgen dat belangrijke en potentieel gevoelige bestanden van teams en organisaties die naar klanten worden verzonden, beveiligd zijn en veilig worden afgeleverd.

Teammanagement

Naast de end-to-end-encryptie, verificatie van gebruikersidentiteit, beeldwatermerken, vervaldata voor links en instelbare downloadlimieten van C2 Transfer, biedt het C2 Transfer business plan een eenvoudige interface met beheertools die meer controle bieden over hoe verschillende gebruikers bestanden mogen overdragen en verzoeken mogen verzenden, waaronder functies voor licentiebeheer, waarmee beheerders toegang in of uit kunnen schakelen.
 

Tarieven

De tarieven van het C2 Transfer business plan bedragen € 49,99 per maand, of € 499,99 per jaar, voor vijf gebruikers. Mocht het team uitgebreid worden, dan komt daar voor elke extra gebruiker € 6,99 per maand of € 69,99 per jaar bij.
 
Meer over
Lees ook
Synology BeeStation vanaf vandaag beschikbaar

Synology BeeStation vanaf vandaag beschikbaar

Synology's nieuwste oplossing BeeStation is vanaf vandaag beschikbaar in Nederland en België. BeeStation maakt het back-uppen, beheren en delen van bestanden eenvoudig, zonder abonnementskosten en met maximale controle over privégegevens. Het product is vooral gericht op gebruikers die op zoek zijn naar eenvoud en gebruiksgemak.

Synology kondigt BeeStation aan: laagdrempelige opslag en back-up

Synology kondigt BeeStation aan: laagdrempelige opslag en back-up

Synology heeft onlangs BeeStation aangekondigd, een nieuwe toevoeging aan de Synology-productlijn om persoonlijke cloudopslag voor iedereen toegankelijk te maken. Het product is vooral gericht op gebruikers die op zoek zijn naar eenvoud en gebruiksgemak

De gevolgen voor bedrijven van het verdwijnen van onbeperkte cloudopslag

De gevolgen voor bedrijven van het verdwijnen van onbeperkte cloudopslag

Steeds meer aanbieders van onbeperkte cloudopslag verdwijnen van de markt omdat het onbeperkte model niet langer houdbaar is. Hoe kunnen bedrijven en organisaties, die jarenlang gebruik hebben gemaakt van dergelijke oplossingen, het beste met deze verandering omgaan? Rex Huang, Application Senior Manager bij Synology bespreekt de opties.