Blue Prism lanceert Process Intelligence-technologie om bedrijfsprocessen optimaal te automatiseren

abbyy-logo-300200

Blue Prism, wereldwijd pionier en marktleider op het gebied van intelligente automatisering, en ABBYY, specialist in digitale intelligentie, kondigen vandaag de beschikbaarheid aan van Blue Prism Process Intelligence Powered by ABBYY Timeline, als onderdeel van het Blue Prism automatiseringsplatform. Hiermee kunnen klanten snel de beste automatiseringskansen blootleggen uit gegevens die verspreid zijn door de hele organisatie.

Blue Prism Process Intelligence Powered by ABBYY Timeline is een uitbreiding van de al lang bestaande samenwerking tussen de bedrijven en levert nu een gecombineerd aanbod van de beste technologieën in deze categorie. De nieuwe, volledig geïntegreerde process- en task miningmogelijkheden werken naadloos samen met Blue Prisms eigen process capture-functie voor end-to-end, op data gebaseerde, intelligente automatisering. Klanten kunnen snel allerlei automatiseringsmogelijkheden identificeren en, op basis van verzamelde data, zogenaamde procesdefinitiedocumenten (PDD's) produceren, waardoor de ontdekking en het ontwerp van hun automatiseringen binnen enkele minuten wordt geoptimaliseerd. 
 
  • Blue Prism Process Intelligence combineert gegevens die gebaseerd zijn op de desktophandelingen van gebruikers met details over de processen die afkomstig zijn uit zogenaamde system event data en creëert daarmee gedetailleerde modellen van elk proces die kunnen dienen voor analyse, optimalisatie, monitoring en voorspellende analyses.
  • De integratie met Blue Prism Capture stelt de gebruiker vervolgens in staat om deze modellen te importeren in Capture, waar ze kunnen worden aangepast en doorgestuurd naar de ontwerpstudio.
  • Het gebruiksgemak betekent dat alle medewerkers, inclusief citizen developers, sneller dan ooit betrouwbare automatiseringen kunnen uitbouwen met inzicht, overzicht en vooruitziendheid.
  • Blue Prism Process Intelligence is inbegrepen in alle licenties van Blue Prism een supportcontract. Klanten kunnen ook upgradepakketten aankopen.
 
Deze integratie overbrugt een kritieke kloof tussen process mining enerzijds en procesautomatisering anderzijds door eerst alle processen en taken op te nemen, vervolgens de creatie van digitale werkers te automatiseren en de resultaten bij te houden, en ten slotte te controleren of de processen worden nageleefd.
 
image
 
"Wij geloven heel sterk in het integreren van digitale initiatieven om de kosten van de gezondheidszorg voor onze patiënten te verlagen en de ervaring van de patiënt te verbeteren", zegt Benjamin Berkowitz, directeur Intelligent Automation bij Mass General Brigham, een van de meest toonaangevende biomedische onderzoeksorganisaties in de Verenigde Staten en een belangrijke onderwijsinstelling van Harvard Medical School. "Dat veronderstelt echter dat onze bedrijfsprocessen gestroomlijnd en op data gebaseerd zijn, en dat ze rekening houden met de manier waarop mensen en bots ermee omgaan. Daarom zijn we verheugd om samen te werken met zowel Blue Prism als met ABBYY om uitgebreide procesintelligentie toe te voegen aan onze automatiseringsactiviteiten."
 
Door process en task mining naadloos te integreren en de productieautomatiseringen te monitoren, biedt Blue Prism een kortere time-to-value dan zijn concurrenten. Bestaande klanten kunnen eenvoudig meer processen ontdekken, terwijl nieuwe klanten het aankoopproces kunnen vereenvoudigen door rechtstreeks met Blue Prism samen te werken voor een compleet intelligent automatiseringsplatform. Beide leveranciers zich verbinden zich ertoe om klanten volop te ondersteunen en ervoor te zorgen dat hun technologieën optimaal op elkaar afgestemd worden om zo goed mogelijk te voldoen aan de evoluerende behoeften van gemeenschappelijke klanten.
 
"Door onze klanten de mogelijkheid te bieden om procesontdekking in de hele onderneming te industrialiseren, verrijken we niet alleen hun automatiseringsroadmap, maar versnellen we ook de time-to-market voor het ontwerpen en leveren van automatisering", zegt Jason Kingdon, voorzitter en CEO van Blue Prism. "Dit gezamenlijke aanbod onderstreept onze toewijding om onze klanten te voorzien van de beste technologieën op de markt, waardoor ze niet alleen een hogere productiviteit en ROI krijgen, maar ook echte digitale transformatie realiseren en snel kunnen opschalen."
 
"Met Blue Prism Process Intelligence Powered by ABBYY Timeline kunnen automatiseringsteams op feiten en data gebaseerde ontwerp- en optimalisatiebeslissingen nemen voor hun RPA-initiatieven, en worden de mogelijkheden van de digitale workforce verrijkt met geavanceerd procesinzicht", voegt Ulf Persson, CEO van ABBYY , eraan toe. "Onze uitgebreide samenwerking met Blue Prism wijst op het belang van no-code-oplossingen en biedt aanzienlijke kansen voor beide bedrijven door gebruik te maken van de concurrentievoordelen die Timeline biedt ten opzichte van conventionele process mining tools, waardoor onze gezamenlijke klanten het breedste spectrum aan procestypes kunnen verwerken met de rijkste set aan procesanalyses en real-time monitoringtools, die cruciaal zijn voor bedrijfsflexibiliteit."
 
Wie meer wil weten over Blue Prism Process Intelligence Powered by ABBYY Timeline kan hier een webinar over volgen op 2 november a.s.
 

 

Lees ook
NS zet volgende stappen richting intelligent enterprise

NS zet volgende stappen richting intelligent enterprise

NS migreerde de afgelopen jaren een versnipperd ERP-landschap naar één SAP S/4HANA-omgeving. Een ambitieus project waarmee het openbaarvervoerbedrijf de basis heeft gelegd voor verdere innovatie. Een volgende stap is het stroomlijnen van de inkoopprocessen met SAP Ariba, OpenText Vendor Invoice Management for SAP en een nog te kiezen sourcingtool.

Rockwell Automation benoemt twee nieuwe EMEA-managers

Rockwell Automation benoemt twee nieuwe EMEA-managers

Rockwell Automation heeft vandaag bekendgemaakt, dat Christian Reuter en Åsa Arvidsson benoemd zijn tot nieuwe vice-presidents, die het management team voor de EMEA-regio komen versterken. Met deze twee benoemingen wil Rockwell Automation haar strategie om de Connected Enterprise tot leven te brengen versnellen.

SmartRouting van Dassault Systèmes en Ab Ovo optimaliseert  transportplanning met behulp van kunstmatige intelligentie

SmartRouting van Dassault Systèmes en Ab Ovo optimaliseert transportplanning met behulp van kunstmatige intelligentie

Dassault Systèmes DELMIA Quintiq en Ab Ovo introduceren onder de naam ‘SmartRouting’ een cloudoplossing om de efficiëntie en operationele marges van transportplanningen te vergroten. SmartRouting biedt transportbedrijven daarmee een op kunstmatige intelligentie (AI)-gebaseerde oplossing om hun dagelijkse planningsactiviteiten te optimaliseren.