BlackBerry AtHoc integreert met Microsoft Teams

Blackberry-logo-400300

BlackBerry presenteert de integratie van zijn crisiscommunicatie-oplossing, BlackBerry® AtHoc®, met het real-time samenwerkingsplatform Microsoft Teams.

Onmisbare meldingen

Vanwege de pandemie passen werknemers zich aan en gebruiken ze verschillende tools om hun werkzaamheden te doen en verbonden te blijven met collega’s. Daarom moeten organisaties de juiste IT- en beveiligingsregels opstellen, zodat digitaal werken mogelijk is en blijft. De integratie van BlackBerry AtHoc met Teams sluit daarbij aan. Deze zorgt ervoor dat elke organisatie, die via het platform communiceert, in staat is om rechtstreeks contact op te nemen met iedereen binnen de organisatie tijdens een crisissituatie. Zo kunnen organisaties werknemers waarschuwingen of belangrijke updates sturen en zien of medewerkers in orde zijn in het geval van een noodsituatie.

"In grote wereldwijde organisaties is tijd van essentieel belang", zegt David Wiseman, Vice President of Secure Communications bij BlackBerry. “Met BlackBerry AtHoc kunnen managers op elk apparaat zoveel waarschuwingen en updates publiceren als nodig is. Deze nieuwe mogelijkheid om crisiscommunicatie via Teams te beheren, zal het proces stroomlijnen en meer inzicht geven tijdens een noodsituatie. Dit is een geweldige kans voor ons om ons bereik uit te breiden en de nodige ondersteuning te bieden aan organisaties die het Teams-platform al gebruiken."

Lees het volledige, Engelstalige persbericht hier.

Lees hier alle aankondigingen die tijdens de BlackBerry Security Summit zijn gedaan. Sessies kunnen de komende 30 dagen nog bekeken worden na registratie.


Meer over
Lees ook
Overname CyGlass biedt WatchGuard AI-gebaseerde   detectie en response

Overname CyGlass biedt WatchGuard AI-gebaseerde  detectie en response

WatchGuard Technologies kondigt de overname aan van CyGlass Technology Services. CyGlass is een toonaangevende leverancier van cloud- en netwerkgebaseerde oplossingen voor detectie van en respons op dreigingen. Organisaties kunnen hiermee risico's identificeren, bedreigingen stoppen en compliance waarborgen.

De elementen van een solide cyberriskmanagement

De elementen van een solide cyberriskmanagement

Cybersecurity is een absolute prioriteit voor bedrijven, niet zomaar een IT-kwestie. Met de voortdurende stroom van nieuws over vaak spraakmakende incidenten, is het niet verwonderlijk dat cybersecurity ook een belangrijk thema is geworden voor productiebedrijven. De risico’s voor de maakindustrie zijn natuurlijk niet nieuw, maar er is een reden d1

Pas op met de thuisprinter - deze is vaak een vergeten veiligheidslek

Pas op met de thuisprinter - deze is vaak een vergeten veiligheidslek

Thuiswerken is sinds maart 2020 voor veel organisaties normaal geworden. De verwachting is ook dat we niet meer teruggaan naar de oude situatie, maar een mix krijgen tussen op kantoor en thuis werken. Veel organisaties hebben daarop ingespeeld door medewerkers te voorzien van een goede bureaustoel, een goed bureau, een groot scherm en andere midde1