Bereid je voor op close-ups met Poly’s nieuwe, professionele devices voor videovergaderingen

Poly_Logo-2021-400300

Poly voegt de Poly Studio X70 en de Poly Studio E70 toe aan zijn reeks oplossingen voor videovergaderingen. De Poly Studio-familie is ontworpen om de ervaring van videosamenwerkingen te verbeteren en brengt professionele audio en video naar grote werkplekken, zodat elke gebruiker kan genieten van topkwaliteit. 
 
Je eigen productiestudio
De reeks van Poly Studio-apparatuur voor videovergaderingen brengt broadcastkwaliteit naar elke vergadering, ongeacht waar de deelnemers zich bevinden, zodat ze altijd helder te zien en goed te horen zijn. De Poly Studio X70 en Poly Studio E70 zijn voorzien van Poly Director AI-technologie, dat onder meer bestaat uit Acoustic Fence en NoiseBlockAI. Dit geeft tijdens vergaderingen het gevoel van de kwaliteit van een echte live broadcastproductie, alsof je eigen regisseur aanwezig is.
 
Poly DirectorAI is het brein achter Poly’s cutting-edge video-ervaringen. Het maakt gebruik van AI- en machinelearning-technologie voor realtime automatische overgangen, kadering en tracking, zodat alle deelnemers het gevoel hebben dat ze in dezelfde ruimte zitten. Poly DirectorAI perfectioneert de hybride werkervaring door deelnemers in vergaderruimtes naadloos te verbinden met collega’s die op afstand deelnemen.
 
De Poly Studio E70 intelligente camera en Poly Studio X70 videobar zijn Zoom-gecertificeerde oplossingen die Zoom Rooms Smart Gallery ondersteunen om de hoogste kwaliteit te voorzien tijdens vergaderingen in middelgrote tot grote ruimtes. Zoom Rooms Smart Gallery maakt gebruik van AI voor gallerijweergave en om tot drie unieke videostreams te sturen om aanwezige deelnemers te connecteren met deelnemers op afstand – zo creëren ze die face-to-face-communicatie waar iedereen naar verlangt.
 
“Voor de best mogelijke Zoom-ervaring is de beste apparatuur nodig – zowel voor de thuiswerkplek van je team als in vergaderruimtes”, zegt Jeff Smith, Head of Zoom Rooms. “Poly’s professionele devices voor videovergaderingen en persoonlijke oplossingen zijn ontworpen om te zorgen voor een gelijke vergaderingservaring. Bijvoorbeeld dankzij features als de Zoom Smart Gallery-weergave die ervoor zorgt dat iedereen zijn eigen virtuele plek heeft aan ‘tafel’.”
 
Een line-up van sterrenklasse
Poly’s suite van devices voor videovergaderingen biedt voor elke werkstijl en werkplek wat wils – van devices voor persoonlijke videovergaderingen, zoals de Poly Studio P Series of de Poly Studio USB tot de Poly Studio X30 en Poly Studio X50 videobars voor kleine, middelgrote en grote vergaderruimtes. Deze professionele devices bieden de beste audio en video, zodat je de conversatie kunt leiden en alles uit je vergaderingen kunt halen – waar je ook werkt.
 
Helden in de meetingruimte
De Poly Studio X70 videobar en Poly Studio E70 intelligente camera zijn helden in de meetingruimte. Ze bieden de beste ervaringen voor audio- en videovergaderingen voor deelnemers die fysiek aanwezig zijn én deelnemers van op afstand. Dat maakt beide apparaten de perfecte keuze voor hybride werkomgevingen.
 
Opvallende kenmerken van de Poly Studio X70 en Studio E70:
  • Dubbele camera’s met 4K-sensoren, NoiseBlockAI- en Acoustic Fence-technologie om ongewenst achtergrondgeluid te blokkeren
  • Mogelijkheid om licht, monitoren en schaduwen direct via het Poly TC8-scherm te beheersen via Poly’s partnerschap en integratie met Extron
  • Native ondersteuning en connectiviteit met cloudgebaseerde serviceproviders naar keuze, waaronder Zoom
  • Extra beveiliging met gemotoriseerde, geïntegreerde elektronische privacyshutter
  • Luchtkwaliteitssensor die met Poly Lens (verkrijgbaar vanaf maart 2022) extra analytics biedt over de vergaderruimte
  • Eersteklas support met de ondersteuningsservice voor Poly Lens-devices, waaronder een beperkte tweejarige garantie en toegang tot Poly’s standaard support. Voor extra gemoedsrust verlengt het betaalde Poly+-abonnement de garantie met nog een jaar en biedt dit 24/7 ondersteuning voor persoonlijke devices over de hele wereld
Prijs en verkrijgbaarheid
Ga voor meer informatie over de prijs en verkrijgbaarheid van de Poly Studio-reeks naar:
·       Poly Studio E70: vanaf 300,95 euro; nu wereldwijd verkrijgbaar
·       Poly Studio X70: vanaf 6,673 euro; nu wereldwijd verkrijgbaar
Meer over
Lees ook
IT ontbeert tools om thuiswerken optimaal te ondersteunen

IT ontbeert tools om thuiswerken optimaal te ondersteunen

Werknemersproductiviteit en samenwerken op afstand zijn de meest besproken HR-onderwerpen van de afgelopen tijd. Toch geeft een derde van de Europese IT-beslissers aan dat ze nog steeds moeite hebben om thuiswerkers optimaal te ondersteunen op hun werkplek op afstand. Het wekt dan ook geen verwondering dat IT-teams van plan zijn om meer te investeren...

Nederlandse organisaties nemen afscheid van ‘vaste’ pc’s

Nederlandse organisaties nemen afscheid van ‘vaste’ pc’s

Nederlandse organisaties lijken het gebruik van desktop pc’s uit te faseren, zo blijkt uit onderzoek van Dynabook Europe. Op dit moment wordt in iets minder dan de helft van de organisaties door werknemers op afstand gebruikgemaakt van een ‘vaste’ pc, maar slechts 28% van de organisaties geeft aan komend jaar te investeren in dergelijke devices.

Ruim helft tech-vrouwen zag afgelopen twee jaar gendergelijkheid verbeteren

Ruim helft tech-vrouwen zag afgelopen twee jaar gendergelijkheid verbeteren

Meer dan de helft (56%) van de vrouwen in de tech branch zag de afgelopen twee jaar het niveau van gendergelijkheid in hun organisatie verbeteren en 70% was het ermee eens dat hun vaardigheden en ervaring boven het geslacht werden gesteld bij het solliciteren voor hun eerste baan in IT of tech.