12e generatie Intel Core processoren voor Dynabook premium Portégé-devices

dynabook-400300

De Portégé X30W-K is een 13.3” convertible met een gewicht van 979 gram.* De Portégé X30L-K biedt een complete en tegelijkertijd dunne en lichtgewichte toolset voor de mobiele werknemer. Beide devices hebben een ultralicht chassis met een magnesiumlegering dat de perfecte balans biedt tussen duurzaamheid, lichtheid en stevigheid. Een separaat Airflow koelingssysteem zorgt voor een optimale temperatuur in beide devices, inclusief een rubberen footing die de laptop verhoogt en meer koelte, stabiliteit en comfort biedt.
 

Ongekende snelheid en flexibiliteit

Beide modellen worden geleverd met Windows 11 Pro en worden ondersteund door de nieuwste 12e generatie Intel® Core™ processoren tot i7, met 28 watt aan vermogen. De X30W-K is uitgerust met krachtige mogelijkheden voor opslag en geheugen, waaronder tot 32GB aan dual-channel LPDDR5-geheugen draaiend op 5200MHz en ultrasnelle PCIe Gen4 SSD-opslag (tot 1TB) voor productiviteit waar werknemers op kunnen bouwen. De X30L-K, met een gewicht vanaf 904 gram*, biedt tot 32GB LPDDR5 4800MHz dual-channel geheugen in combinatie met ultrasnelle PCIe Gen4 SSD-opslag (tot 1TB) waardoor data-intensieve zakelijke toepassingen continu op hoge snelheid kunnen draaien. Intel® Iris® Xe-graphics maken prestaties mogelijk die normaliter geassocieerd worden met discrete graphics.
 

Perfecte partner voor mobiliteit

De X30W-K biedt een batterijduur van maximaal 13** uur, waardoor de nabijheid van een stopcontact minder noodzakelijk is. De X30L-K heeft een batterijduur van maximaal 11** uur. Daarnaast biedt de quick charge-optie werknemers de mogelijkheid om de accu 40% op te laden in slechts 30 minuten - genoeg voor het grootste deel van de werkdag. Met biometrische activatie via gezichtsherkenning en vingerafdrukscanner kan het device binnen een seconde ontgrendeld worden.
 

Verbeterd beeld en geluid

Nieuwe hybride vormen van werk hebben als gevolg dat werknemers meer tijd doorbrengen in online vergaderingen. Het nieuwe X30W-K-model biedt hoge geluidskwaliteit dankzij de speakers van harman/kardon en Dolby Atmos. Afleiding door achtergrondgeluiden wordt tot een minimum beperkt dankzij dubbele noise cancelling microfoons en ruisonderdrukking ondersteund door AI. De webcam en een extra 8MP world-facing webcam met anti-reflecterende coating geeft het gevoel van een fysieke meeting voor werknemers, ongeacht vanaf welke locatie ze inbellen.
 
“Onze vooraanstaande Portégé X-serie blijft de hoogst mogelijke kwaliteit bieden in mobiele computing,” zegt Damian Jaume, President, Dynabook Europe GmbH. “We leven in een wereld die altijd aanstaat. De pandemie heeft onze levensbehoeften veranderd en dat zorgt ervoor dat gebruikers devices nodig hebben die onze levensstijl niet alleen bij kunnen benen, maar ook verrijken.”
 

Nieuw design

Beide devices zijn vakkundig ontworpen met een chassis met magnesiumlegering, wat de perfecte combinatie biedt van stevigheid, lichtheid en duurzaamheid. Een dunne schermrand aan 3 zijden biedt een maximale beeldschermgrootte zonder in te leveren op een compacte afmeting en draagbaarheid. Dankzij het 360º convertible format kan de X30W-K gebruikt worden als laptop of tablet, terwijl de X30L-K 180º geopend kan worden voor een optimale samenwerking op de werkplek. Het backlit, frameless toetsenbord, Precision TouchPad en optioneel SecurePad met vingerafdrukscanner bieden comfort tijdens de hele werkdag.
 
Dynabook-X30W-K-range
 
Daarnaast hebben beide devices de strenge MIL STD 810H-testen doorstaan, wat hun fysieke robuustheid verder onderschrijft. Daarom worden de Portégé X30W-K en X30L-K ondersteund door Dynabook’s unieke Reliability Guarantee – in het geval van schade binnen een jaar wordt het device gratis gerepareerd en krijgen klanten hun aankoopbedrag terug.
 

Veiligheid voorop

De X30W-K en X30L-K zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de voorwaarden voor Microsoft’s Secured-core devices. Een combinatie van onze gepatenteerde BIOS en gezichts- en vingerafdrukauthenticatie biedt een stevige bescherming tegen de groeiende dreiging van cybercriminelen, terwijl een webcam shutter en security lock slot verdere beveiliging bieden.
 

Compromisloze connectiviteit

Met de overgang naar hybride werken is connectiviteit belangrijker dan ooit, en op dat vlak voldoen de X30W-K en X30L-K aan de verwachtingen. Beide zijn uitgerust met twee door Thunderbolt 4 ondersteunde USB-C-poorten, waarmee via een enkele poort opgeladen, verbonden en gegevens overgedragen kunnen worden. Voor een snelle en betrouwbare draadloze verbinding bevatten de devices Intel® AX211 2x2 Wi-Fi 6E en Bluetooth 5.2 voor de beste ervaring onderweg. Een model met optionele LTE-mogelijkheden zal later dit jaar beschikbaar komen.
 

Nieuwe Thunderbolt 4 Dock

Ook kondigt Dynabook een nieuwe Thunderbolt 4 Dock aan, waarmee flexibele en uitgebreidere connectiviteitsmogelijkheden worden geboden. Met slechts één kabel kan de Thunderbolt 4 verbinding maken met vier 4K-schermen, ofwel door 2x HDMI- en 2x Display-poorten of door een USB-C-monitor te verbinden via de additionele Thunderbolt 4 DFP-poort. Het nieuwe dock biedt tot 8K single video-resolutie, overdrachtsnelheden die 8x sneller zijn dan USB3.2 Gen1 bij 40Gbps en snel opladen tot 90W.
 
De Portégé X30W-K en X30L-K en het Thunderbolt 4 Dock zullen beschikbaar zijn vanaf april 2022. Ga voor meer informatie over het aanbod van Dynabook naar: https://nl.dynabook.com/laptops/portege/
 
* afhankelijk van het model
** gemeten met Mobile Mark™ 2018. Mobile Mark is a trademark of Business Applications Performance Corporation
Meer over
Lees ook
Digitalisering essentieel voor waterbeheer in tijden van droogte

Digitalisering essentieel voor waterbeheer in tijden van droogte

Digitalisering van de watersector wint aan betekenis; zeker in periodes van droogte. Digitalisering helpt bij het verzamelen, analyseren en delen van gegevens over watervoorraden en waterverbruik. Dat stelt waterbeheerders in staat om beter inzicht te krijgen in de vraag naar water en de beschikbaarheid van waterbronnen.

Wat heeft AI te bieden voor de logistieke processen?

Wat heeft AI te bieden voor de logistieke processen?

De meest gehypete en ook de technologie die onze wereld waarschijnlijk het meest op zijn kop zal zetten, is AI - artificial Intelligence. Ook in de logistiek zien we de eerste toepassingen inmiddels verschijnen. Het vermogen om informatie voortdurend te analyseren en aan te passen zal de meest ingewikkelde logistieke processen transformeren, waarb1

De Toughbook 40 kan worden uitgerust met encrypted solid state drive van Viasat

De Toughbook 40 kan worden uitgerust met encrypted solid state drive van Viasat

Panasonic heeft vandaag aangekondigd dat de robuuste notebook voor de defensie-industrie kan worden uitgerust met de Eclypt® Core Encrypted Internal Solid State Drive van Viasat Inc. (NASDAQ: VSAT). Dit maakt de Panasonic Toughbook 40 het ideale apparaat voor het leger, grensbewaking en hulpdiensten. De Toughbook 40-notebook met solid-state self-e1