Skip to content

Smart Internet Media in de Top 250 Groeibedrijven

Het Erasmus Centre for Entrepreneurship voert jaarlijks onderzoek uit met de Rotterdam School of Management, Erasmus University naar snelgroeiende bedrijven in Nederland. Elk jaar worden in samenwerking met nlgroeit de resultaten hiervan gepresenteerd in het Scale-up Dashboard, waar verschillende databronnen, eigen onderzoek en bestaande, openbare databases voor worden gebruikt.

Nederlandse bedrijven die in drie opeenvolgende jaren een groei van minimaal 20% in FTE en/of omzet realiseren en de meeste groei hebben laten zien in de periode van 2014 tot en met 2018 komen in de Top 250 Groeibedrijven.

Dit jaar is Smart Internet Media uit Hilversum met stip de Top 250 binnengekomen.

Smart Internet Media is erg trots en verheugd over dit nieuws. CEO Bas de Goeje ziet het als een aanmoediging om het ambitieuze pad dat Smart Internet Media is in geslagen, te blijven volgen. “Een plaats in de Top 250 Groeibedrijven sluit dan ook naadloos aan op het winnen van de FD Gazellen Award eind 2018.”

Relevant blijven door continue ontwikkeling

Niet alleen qua omzet, ook qua personeel- en klantenbestand groeide Smart Internet Media de afgelopen jaren enorm. De CEO van Smart Internet Media verwacht de komende jaren een verdere groei, zowel kwalitatief als kwantitatief. Bas de Goeje: ‘Wij timmeren enorm hard aan de weg en willen ons blijven ontwikkelen. Niet alleen het bedrijf, maar vooral ook onze klanten moeten baat hebben bij deze constante ontwikkeling”.

Criteria Top 250 Groeibedrijven

De Top 250 Groeibedrijven is een lijst van bedrijven met minimaal 10 FTE en/of minstens 5 miljoen euro omzet. Voorwaarde is ook dat deze bedrijven drie opeenvolgende jaren jaarlijks een groei van minimaal 20% in FTE en/of omzet realiseren. Het zijn stuk voor stuk bedrijven, die de Nederlandse economie ieder jaar weer een boost geven.

Als grondlegger van zoekmachinemarketing en optimalisatie in Nederland, is Smart Internet Media uitgegroeid tot een fris full-funnel online marketingbureau. Smart Internet Media heeft dik 15 jaar ervaring. Het ambitieuze bedrijf telt inmiddels ruim 35 medewerkers en dat aantal stijgt.

Ook de diensten die Smart Internet Media aanbiedt, groeien mee. Door klantbehoeften te herkennen en hier gehoor aan te geven, groeit Smart Internet Media voortdurend met haar klanten mee. Dit betaalt zich uit in jaarlijkse groei, waarvoor Smart internet Media nu is beloond met een plek in de Top 250 Groeibedrijven.

No comments yet

Leave a Reply

You may use basic HTML in your comments. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.