Skip to content

Podcast: zin en onzin van purpose

In ‘Instant Guiding The Podcast’ neemt Dina-Perla Portnaar, docent op De Bewustzijn School, transitiecoach en auteur, ons mee in haar overdenkingen over de zin en onzin over purpose en passie. Een thema dat ook in de business-wereld steeds meer aandacht krijgt. Zij legt uit dat we gefixeerd kunnen zijn op iets waarvan we denken dat het purpose is, zeker in het zakenleven, terwijl we zelf de purpose zijn. Dit vraagt om een hele andere manier van denken en handelen, waarbij je je steeds dienstbaar en flexibel opstelt.

One Comment Post a comment

Leave a Reply

You may use basic HTML in your comments. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.