Skip to content

Podcast: Corporate Spiritualiteit – zweverig of zakelijk slim?

In Instant Guiding The Podcast neemt Dina-Perla Portnaar, docent op De Bewustzijn School, transitiecoach en auteur, ons mee in de wereld van Corporate Spiritualiteit, ook wel bekend als ‘Bezield Ondernemen’ of ‘business spiritualiteit’. Dina-Perla legt uit wat het belang van ondernemerschap, spiritualiteit en passie is en hoe deze verschillende elementen hand in hand gaan, zeker in deze tijd.

Zo kan body en mind door AI overgenomen worden. Lichaam, geest, emoties en persoonlijkheid vind je terug in machine learning. Het stuk ‘spirit’ zal echter in de toekomst door mensen bewaakt moeten worden.

Dina-Perla gelooft dat de organisatie van de toekomst dan ook een Chief Spiritual Officer nodig zal hebben, die bijvoorbeeld betrokken zal worden bij business, IT/tech, innovatie, R&D en behavioral risk management. Kortom, die niet alleen betrokken zal worden bij persoonlijke groei, HR en communicatie.

Maak 20 minuten vrij vandaag en luister naar deze eerste introductie.

One Comment Post a comment

Leave a Reply

You may use basic HTML in your comments. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.