'Beveiligingsbedrijven krijgen meer positieve dan negatieve beoordelingen'

Als het om beveiligingsbedrijven gaat, is het van groot belang dat zij goed werk afleveren. Ondernemers of particulieren huren namelijk niet voor niets bedrijven in om de veiligheid te waarborgen of panden te beveiligen. Wat de ervaringen van klanten van beveiligingsbedrijven zijn, is dan ook een belangrijke graadmeter voor hoe een bedrijf presteert. Telefoonboek.nl zocht uit welke beveiligingsbedrijven het best en slechtst beoordeeld werden. 'Beveiligingsbedrijven krijgen meer positieve dan negatieve beoordelingen', luidt de conclusie.

Ruim 7000

Bij Telefoonboek.nl zijn 7.344 beveiligingsbedrijven geregistreerd. In totaal zijn deze bedrijven 696 keer beoordeeld door bezoekers van de website. Zij beoordeelden de bedrijven op basis van hun algemene indruk, de service en de prijs-kwaliteitverhouding. Dit levert de bedrijven een gemiddeld cijfer op. Op basis hiervan kan een lijst met de vijf best beoordeelde en de vijf slechtst beoordeelde beveiligingsbedrijven gemaakt worden. Deze lijst bevat de organisaties met de hoogste en laagste cijfers op basis van de grootste aantallen beoordelingen.

Top vijf 

  1. View Watch Security - Gemiddelde beoordeling: 9,9
  2. M&F Security - Gemiddelde beoordeling: 9,8
  3. SAFENED Group - Gemiddelde beoordeling: 9,5
  4. Secura Security - Gemiddelde beoordeling: 9,3
  5. Blocker Security - Gemiddelde beoordeling: 9,2

Het best beoordeelde beveiligingsbedrijf is View Watch Security uit Valkenswaard. Het bedrijf scoort een 9,9 op basis van maar liefst 185 beoordelingen. Er zijn ook beveiligingsbedrijven die beoordeeld zijn met een 10, maar deze werden aanzienlijk minder vaak beoordeeld.

Representatiever

De nummer twee is M&F Security uit Groningen, die op basis van 136 beoordelingen een 9,8 kreeg. Het Helmondse SAFENED Group werd beoordeeld met een 9,5 op basis van 80 beoordelingen. Secura Security uit Kerkrade kreeg een 9,3 op basis van 49 beoordelingen. Blocker Security uit Rilland (Zeeland) kreeg een 9,2 op basis van 149 beoordelingen. Hoewel de nummer vijf een lager cijfer heeft dan zijn voorgangers, is dit cijfer wel representatiever doordat dit gebaseerd is op meer beoordelingen.

Minst beoordeeld

Het slechtst beoordeelde beveiligingsbedrijf is A. Andeae Security Services uit Bosschenhoofd (Noord-Brabant), zegt Telefoonboek.nl. Het bedrijf kreeg op basis van 22 beoordelingen een 2,0. Hoewel dit bedrijf het laagste cijfer kreeg, zijn er andere bedrijven in de top vijf die ook een diepe onvoldoende kregen, op basis van meer beoordelingen. Goossens Safety Solutions uit Barendrecht (Zuid-Holland) heeft van klanten een 2,2 gekregen op basis van 34 beoordelingen. Het Moerdijkse (Noord-Brabant) RCM Security werd beoordeeld met een 2,7 op basis van 24 beoordelingen. Custodie uit Venlo (Limburg) kreeg de meeste negatieve beoordelingen (72) en ontving op basis daarvan een 3,2. Securitas Direct uit Duivendrecht (Noord-Holland) kreeg op basis van de op één na meeste beoordelingen (44) een 3,2.

Opvallend

Wat opvalt aan de lijsten met beste en slechtste beveiligingsbedrijven is dat de best beoordeelde bedrijven veel vaker beoordeeld zijn en deze cijfer dus representatiever zijn. Dit is een verrassende uitkomst, aangezien in de meeste categorieën geldt dat bedrijven die negatief beoordeeld worden de meeste beoordelingen hebben. Voor beveiligingsbedrijven is dit dus precies andersom.

 
Meer over
Lees ook
Verbeter de samenwerking, productiviteit en beveiliging met GO KYOCERA, één veilig en efficiënt cloud SaaS-platform

Verbeter de samenwerking, productiviteit en beveiliging met GO KYOCERA, één veilig en efficiënt cloud SaaS-platform

In de snel veranderende zakelijke wereld staan organisaties voor de uitdaging om samenwerking tussen werknemers op kantoor en op afstand te waarborgen, terwijl de productiviteit optimaal blijft. Tegelijk is het beschermen van gevoelige informatie van cruciaal belang.

Zevende editie NLSecure[ID] van KPN Security in teken van vertrouwen

Zevende editie NLSecure[ID] van KPN Security in teken van vertrouwen

We zijn voor onze digitale veiligheid steeds afhankelijker van anderen. Dat vraagt om een sterk vertrouwen in elkaars weerbaarheid. Maar hoe bewaak je dat vertrouwen, bij verdeelde belangen, in zoiets ongrijpbaars als cyberspace en bij een digitaal incident? KPN Security zoekt samen met topsprekers op 26 september tijdens de liveshow NLSecure[ID]1

i-PRO introduceert als eerste in de sector multidirectionele 4K dual-sensor camera's met AI

i-PRO introduceert als eerste in de sector multidirectionele 4K dual-sensor camera's met AI

i-PRO Co. Ltd., een wereldleider in professionele beveiligingsoplossingen voor bewaking en openbare veiligheid, breidt zijn multisensor camera-assortiment verder uit met zes nieuwe dual-sensor modellen. Met ondersteuning voor maximaal 2x 4K-sensoren biedt de i-PRO S-serie de hoogste resolutie in zijn klasse.