Skip to content

WPP en Sitecore lanceren wereldwijd partnerschap

WPP en Sitecore maken een wereldwijd strategisch partnerschap bekend: de WPP-Sitecore Alliance. Het partnerschap verenigt de bestaande Sitecore-partners van WPP – AKQA, Cognifide, Globant, Mirum, Ogilvy, POSSIBLE, VML en Wunderman – in één enkel team dat samen met Sitecore’s product-, sales- en supportteams werkt aan de ontwikkeling van innovatieve, gepersonaliseerde klantervaringen. Als een Sitecore Global Platinum Partner combineert de WPP-Sitecore Alliance de enorme digitale marketingexpertise van WPP en de grote geografische spreiding met Sitecore’s toonaangevende marketingtechnologie om digitale oplossingen van wereldklasse op schaal aan te bieden. Dit verlaagt de complexiteit en de kosten en levert sneller rendement op investeringen in marketing. 

De bij het partnerschap betrokken bureaus van WPP hebben grote ervaring met de implementatie van Sitecore. Ze hebben met succes samengewerkt met Sitecore om productinnovaties aan te passen waarvan gemeenschappelijke cliënten momenteel profiteren. De WPP-Sitecore Alliance zal ook verdere samenwerking mogelijk maken, gericht op een verbetering van klantervaringen via alle digitale contactpunten.

Scott Spirit, WPP’s Chief Digital Officer zegt: “WPP is geïnteresseerd aan samenwerking met voorlopers in de marketingtechnologie om ons aanbod uit te breiden. Zo kunnen onze ondernemingen de hulpmiddelen en support aanbieden die nodig is in een wereld met steeds meer digitale consumenten. Het combineren van onze hulpmiddelen is essentieel om dit waar te maken. Wij zijn erg enthousiast over de recente release van de Sitecore Experience Cloud en zien geweldige mogelijkheden om het succes van klanten samen verder uit te bouwen.”

“We zijn opgetogen over de samenwerking met WPP om het aantal merken te vergroten dat de technologie van Sitecore benut voor meer gepersonaliseerde klantervaringen binnen context.   Marketeers en digitale teams gaan enorm profiteren van de expertise en mogelijkheden die de WPP-Sitecore Alliance te bieden heeft,” stelt Mark Zablan, Chief Revenue Officer van Sitecore.

Sitecore onthult vandaag de Sitecore Experience Cloud, met een breed aanbod aan content management, digitale marketing en commerce tools, net als continu geoptimaliseerde ervaringen, nieuwe benaderingen voor het verzamelen van klantgegevens en realtime inzichten met behulp van machine learning.  Als deel van deze aankondiging kondigt Sitecore een beduidende release aan van versie 9 van zijn vlaggenschip – het Sitecore Experience Platform, het digitale experience platform en de Sitecore Experience Manager voor web CMS.

No comments yet

Leave a Reply

You may use basic HTML in your comments. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.