‘Digital Driven Transformation’ centrale thema van Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo

logo's-120x120

Steeds meer bedrijven willen de overstap maken naar een digital first-strategie. De vraag is hoe zij hun organisatie in de richting van een digitaal gedreven transformatie kunnen sturen met oog voor de reële bedreigingen van hackers en phishing. De ICT-beurzen Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo 2017 geven antwoorden op deze en andere vragen. De beurzen vinden plaats op 1 en 2 november 2017 in Jaarbeurs Utrecht. Bezoekers kunnen zich nu gratis registreren voor dit event.

“Wie ICT alleen gebruikt om zijn systemen in de lucht te houden, heeft anno 2017 weinig bestaansrecht”, zegt Ivo Meertens, brandmanager bij Jaarbeurs. “Waar automatisering vooral ondersteunend is, wordt digitaal echt leidend. Steeds meer bedrijven kiezen daarom een digital first-strategie waarbij diensten, bedrijfsprocessen en het businessmodel digitaal gedreven zijn. Organisaties moeten in dat verband wel bereid zijn gedurfde keuzes te maken. Onze beurzen helpen daarbij door op een breed vlak informatie en achtergrond te bieden, zodat je als bezoeker in korte tijd weer bij bent met alle ontwikkelingen.”

Trending topics

De rol van IT-beheer en storage verandert binnen organisaties. Door cloudoplossingen zijn fysieke datacenters niet altijd binnen bedrijven georganiseerd, maar worden ze gehost door externe providers. Volgens Gartner zal een ‘no cloud’-beleid in 2020 zelfs net zo zeldzaam zijn als een ‘no internet’-beleid nu. Datamanagement en cloud computing zijn dan ook trending topics in de IT-business. Dit vraagt om nieuwe technologieën en werkwijzen, en om een toekomstvisie. Die komen ruim aan de orde in het aanbod van een brede reeks van kennissessies en van de exposanten op de beursvloer. De beurzen bieden plaats aan circa 150 exposanten en in het beursprogramma worden meer dan honderd kennissessies en presentaties gegeven.

U kunt zich gratis registreren voor de events via de websites van Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo. Hier is ook meer informatie te vinden over de exposanten en de beursprogramma’s.