Skip to content

Nuance en Epson bundelen imaging oplossingen met MFP’s

Nuance Communications en Seiko Epson gaan een wereldwijd strategische partnerschap aan. Hiermee willen de partijen de klantervaring van Epson verbeteren door Nuance document imaging oplossingen aan te bieden via Epson distributeurs en resellers.

Nuance CommunicationsDoor de printers van Epson te combineren met de mogelijkheid om afdrukken en scans op een veilige manier te controleren en te beheren willen Nuance en Epson bedrijven helpen hun productiviteit te verbeteren en de operationele kosten te verlagen.

Onder het partnerschap wordt Nuance eCopy ShareScan en Equitrac Office/Express software verkocht en gedistribueerd op de multifunctionele printers (MFP’s) van Epson. Hieronder vallen ook de high-speed Workforce Enterprise WF-C20590 en de LX-10000/7000 reeks linehead printers voor het MKB en grootzakelijke werkgroepen. Epson integreert daarnaast de Nuance OmniPage SDK in Epson scanapplicaties voor een hogere nauwkeurigheid van OCR bij het automatiseren van de documentwerkstromen en bundelt Nuance Power PDF-software met verschillende Epson document scanners.

email

No comments yet

Leave a Reply

You may use basic HTML in your comments. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS